reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hejo

batonik piekne dwie krechy !!!!!!!!!!! :D gratki :) bo sa widoczne bardzo!!! nie ma co ukrywac jest fasolinka :)

zabka myslalam ze dzisiaj tez nam wkelisz focie ale jesli nie to jutro juz napewno poprosimy :) pieknych dwoch kreseczek :)

a macku tez nie mial testowac?? agutka kiedy ty testujesz??

jakos nie mam weny do pisania przez to mulenie :/ i ciagle czuje szczochy moich psow zaraz puszcze pawia ... bajka cholera cgale szcza jak nie na gumolit w kuchni to na dywan ehhh :(

hejo

batonik piekne dwie krechy !!!!!!!!!!! :D gratki :) bo sa widoczne bardzo!!! nie ma co ukrywac jest fasolinka :)

zabka myslalam ze dzisiaj tez nam wkelisz focie ale jesli nie to jutro juz napewno poprosimy :) pieknych dwoch kreseczek :)

a macku tez nie mial testowac?? agutka kiedy ty testujesz??

jakos nie mam weny do pisania przez to mulenie :/ i ciagle czuje szczochy moich psow zaraz puszcze pawia ... bajka cholera cgale szcza jak nie na gumolit w kuchni to na dywan ehhh :(

Missi ja ostatnio poszłam z mężem na spacer i wszędzie czułam psie kupy i caly czas buty sprawdzaliśmy :-D:-D

pajka dobre haha :D moja jak zrobi kupe to sie nawet nie zblizam bo juz raz bym pawia puscila ble fujjjj !!!! bbrrr az mnie ciarki przeszly... nie lubie byc taka wrazliwa na zapachy juz by moglo sie to skonczyc a nawet nie pamietam w ktorym tc mi przeszly mdlosci i bylo tak blogo. chyba ok 16 tc ...hmmm ile bym dala zeby juz byl ten tydzien a to dopiero 8 sie zaczyna...

pajka dobre haha :D moja jak zrobi kupe to sie nawet nie zblizam bo juz raz bym pawia puscila ble fujjjj !!!! bbrrr az mnie ciarki przeszly... nie lubie byc taka wrazliwa na zapachy juz by moglo sie to skonczyc a nawet nie pamietam w ktorym tc mi przeszly mdlosci i bylo tak blogo. chyba ok 16 tc ...hmmm ile bym dala zeby juz byl ten tydzien a to dopiero 8 sie zaczyna...

wiesz u mnie mdłości przeszly w 10 tc, ale wrażliwy węch pozostał :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o to fajnie szybko ja pamietam ze sie wkurzalam z emial przesc jakos w 3 miesiacu czy kiedy tam :) pozniej juz na zapachy tak strasznie nie reagowalam ale na poczatku nagorzej bylo jak poszlam do tesco i przeszlam kolo miesnego to zaraz bieglam na chemie haha :D o albo jak jakis pijak osikany przeszedl obok mnie na chodniku to tez byla masakra :)

kurcze moj maz dzisiaj caly dzien do 21 prawie w pracy bo dyzur sobie wzial.. a ja dzisiaj caly dzien bede gnila w lozku.... ale jutro mam nadzieje ze dopisze pogoda i pojde na grilla bo zdechne smercia leniwcza w tym domu wraz ze szczochami mojego psa :/

reklama
ja ide dzisiaj do znajomych z mężem :) wiec bedzie pewnie fajnie - u mnie słoneczko sie przebija:) ale dzionek niezbyt ladny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry