B
bunia87
Gość
Zobacz załącznik 241260 i ............... widzicie ją ?
widzę :-) ale fajnie. gratuluję. i to głośno, bo jak to z 4 sikania i 2 dni przed terminem @ to jest grubaśna!!!!!!
żabko również czekam na zdjęcie testa :-)
Tośka kociak cud-miód i orzeszki
cudaśny. moja kotka też jest czarna, ale oczy to ma skubana żółte mi już ciutę lepiej, ale i tak wątpię, że pęcherzyk pękł albo pęknie. znając moje szczęście... trudno, wkońcu z clo mogę mieć 3 cykle. ale cały czas boli mnie podbrzusze- nigdy tak nie czułam. jajniki pracują, ale owu jakoś nie widać. chociaż trudno mi powiedzieć, bo przecież ja nie miewałam owu to nawet nie wiem jakie u mnie są objawy na nią.
u nas pogoda paskudna, ale grila i tak chcieliśmy zrobić- na tarasie, to nie trzeba będzie przy nim cały czas stać, ale znajomi się pochorowali i nie przyjadą :-) to zrobię dzisiaj na obiadek tortille z kurakiem i sałatką. a grila jutro- jak przyjaciele nasi najlepsiejsi przyjadą do nas. pobalujemy, ja się wygadam i wyżalę mojej Basi, a mój Grzesiu swojemu Grzesiowi się nagada o rybkach, wędkach, spławikach- najfajniejsze że oni mają takie same imiona i jak jesteśmy razem, to są jajka :-)
buziaki
gratulacje
precz a kysz oby brzuszek bolał na fasolkę