reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zobacz załącznik 241260 i ............... widzicie ją ?

widzę :-) ale fajnie. gratuluję. i to głośno, bo jak to z 4 sikania i 2 dni przed terminem @ to jest grubaśna!!!!!!

żabko również czekam na zdjęcie testa :-)

Tośka kociak cud-miód i orzeszki :-D cudaśny. moja kotka też jest czarna, ale oczy to ma skubana żółte :-P

mi już ciutę lepiej, ale i tak wątpię, że pęcherzyk pękł albo pęknie. znając moje szczęście... trudno, wkońcu z clo mogę mieć 3 cykle. ale cały czas boli mnie podbrzusze- nigdy tak nie czułam. jajniki pracują, ale owu jakoś nie widać. chociaż trudno mi powiedzieć, bo przecież ja nie miewałam owu to nawet nie wiem jakie u mnie są objawy na nią.

u nas pogoda paskudna, ale grila i tak chcieliśmy zrobić- na tarasie, to nie trzeba będzie przy nim cały czas stać, ale znajomi się pochorowali i nie przyjadą :-) to zrobię dzisiaj na obiadek tortille z kurakiem i sałatką. a grila jutro- jak przyjaciele nasi najlepsiejsi przyjadą do nas. pobalujemy, ja się wygadam i wyżalę mojej Basi, a mój Grzesiu swojemu Grzesiowi się nagada o rybkach, wędkach, spławikach- najfajniejsze że oni mają takie same imiona i jak jesteśmy razem, to są jajka :-)

buziaki

reklama
bunia a moze owu byla a poprostu testy jej nie pokazaly ?? przypomnij sobie ze mnei kilka dni po owu bolal brzuch i czulam juz ze cos nie tak jest ze to chyba fasolinka bo brzusio boli prawie jak na @ :)

wow oceana czy jak to sie pisze olsziana mi chodzilo w tancu z gwiazdami z brzuszkiem tanczy :) dechy szacun ja bym sie nie zdecydowala

Witam się majowo
batonik a nie mówiłam:laugh2: gratulacje

Tośka a o mnie to zapomniałaś przecież ja weteran tutaj jestem
czyli będziemy dwie:baffled:
zabka byłaś u Ani opisz jej minę i miłe zaskoczenie jak oglądała te wszystkie cudeńka

pajkaa znasz się na wynikach tarczycy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w niedzielne popoludnie :)
Batonik po cichutku gratki , pieknie
żabko trzymam trzymam &&&&&&
A mnie jakas dolina dopada :(
Miłego dzionka dla Was

Witam się majowo
batonik a nie mówiłam:laugh2: gratulacje

Tośka a o mnie to zapomniałaś przecież ja weteran tutaj jestem
czyli będziemy dwie:baffled:
zabka byłaś u Ani opisz jej minę i miłe zaskoczenie jak oglądała te wszystkie cudeńka

hej lopop
a ja ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
U Ciebie czuję że mały dołek a potem wielkie szczęście
u mnie też zwątpienie przyszło, po co to wszystko robię?

chyba nie slonce i to mnie doluje a mialo byc tak pieknie
od wczoraj leze w domu i wogole nigdzie sie nie ruszam mielismy jechac do znajomych nie chce mi sie , a by to wszystko
zaczyna mnie brzuch pobolwewac takze :(

reklama
niestety nie znam się:( ale moze jak mozesz jest na nasz bocian expert w analizowaniu badań :)
ja tarczycę mam dobrą chodzi mi tylko od jakiego progu trzeba leczyć hormonami ale zajrzę na bocianku
chyba nie slonce i to mnie doluje a mialo byc tak pieknie
od wczoraj leze w domu i wogole nigdzie sie nie ruszam mielismy jechac do znajomych nie chce mi sie , a by to wszystko
zaczyna mnie brzuch pobolwewac takze :(
wrecz wrednoto :-p precz a kysz oby brzuszek bolał na fasolkę
a tak a propos czy to nie przykre że wyniki mamy dobre(nie licząc czasem małych odchyleń od norm) mężowie zdrowi i jak chcemy to nie zachodzimy i najgorsze jest to że większość kobiet tak ma:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry