reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zobacz załącznik 241260

i ............... widzicie ją ?

Batonik jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Ciebie i Fasoleczki i nie martw się @ nie przyjdzie bo zawsze miałysmy ja razem, a moja już jest!!!

Super masz suwaczek!!! Ja się nie poddaję tylko nie chcę tracić czasu, co jeżeli nigdy nie zajdę, a tak może jakieś dziecko będzie mało dom!!! Mam 29 lat duży dom i zero dzidziusia...

Nie chcę być rozżalona chcę komuś dać miłość i już!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Super masz suwaczek!!! Ja się nie poddaję tylko nie chcę tracić czasu, co jeżeli nigdy nie zajdę, a tak może jakieś dziecko będzie mało dom!!! Mam 29 lat duży dom i zero dzidziusia...

Nie chcę być rozżalona chcę komuś dać miłość i już!!!

może to dobra decyzja, choć na adopcję też czeka się latami :-(

może to dobra decyzja, choć na adopcję też czeka się latami :-(

Oj, Batonik dzisiaj będę się cieszyć Twoim szczęściem, a jutro się zobaczy...
Nie chcę Ci psuć radości lepiej napisz jak obiawy i prześlij jakies nieoficjalne fluidki choć na pocieszenie narazie. Ja się bardzo cieszę jak się komus tu udaje bo to znak, ze cos się dobrego dzieje i jest nadzieja dla wszystkich. Żeby tylko czas na chwilke przestał biec i żebym nie stała się babcią, nim stanę sie mamą!!!

Nie chcę Ci psuć radości lepiej napisz jak obiawy i prześlij jakies nieoficjalne fluidki choć na pocieszenie narazie. Ja się bardzo cieszę jak się komus tu udaje bo to znak, ze cos się dobrego dzieje i jest nadzieja dla wszystkich. Żeby tylko czas na chwilke przestał biec i żebym nie stała się babcią, nim stanę sie mamą!!!

fluidki oficjalne będą po drugim teście :tak: a potem po wizycie u ginka :tak:

ja już myślałam że wylosowałam ślepego bociana :-D

Tosiu,nawet o tym nie pomyślałam. ;-) Chyba już w cuda nie wierzę. :no: I prezentu imieninowo - styczniowego nie będę miała. :no:

a tam gadasz głupoty

a ja nadal myślę że mam jakieś omamy :tak::-D

też bym chciała mieć takie omamy ;p

Witam się majowo
batonik a nie mówiłam:laugh2: gratulacje

Tośka a o mnie to zapomniałaś przecież ja weteran tutaj jestem
czyli będziemy dwie:baffled:
zabka byłaś u Ani opisz jej minę i miłe zaskoczenie jak oglądała te wszystkie cudeńka
no i Agutka jeszcze bo upiera się nie zachodzić w tym cklu ;p

Batonik udało Ci się???? Boże, ale się cieszę superowo!!!

A u mnie dziewczynki @, dzisiej rozmawiałam z M o adopcji bo ja po prostu dłużej bez dzidziusia nie wytrzymam!? Jestem w kropce, skołowana i zupełnie nie wim co mam robić!!!

ja żeby oderwax mysli od fasolki zaadoptowałam filipka, oczywiscie nie ma porównania z dzieckiem ale chociaz mysli zajełam

myślę że pomysł oki jeżeli jesteś zdecydowana - pełen szacun :-)

a tam gadasz głupoty

też bym chciała mieć takie omamy ;p

no i Agutka jeszcze bo upiera się nie zachodzić w tym cklu ;p

ja żeby oderwax mysli od fasolki zaadoptowałam filipka, oczywiscie nie ma porównania z dzieckiem ale chociaz mysli zajełam

myślę że pomysł oki jeżeli jesteś zdecydowana - pełen szacun :-)

Tosia kto to Filipek bo ja tutaj rzadziej jestem i nie nadrabiam???

bo przez tyle miesięcy nie mógł trafić :sorry:

idę do sklepiku z/w
:-D:-D:-D ślepy to on nie jest Tylko twoja fasoleczka taka rozrabiaka, ze mu kompas rozrególował(a) i biedak bociek w warsztacie z Twoim łobuziakiem siedział!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry