agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
;-)witam, ale tu dzisiaj cisza i spokója na dworze tak okropnie że tylko w łóżku leżeć cały dzionek
![]()
Batonik,robiłaś dziś testa z pierwszego siku?

Jak tak,to proszę o fotkę. ;-)
Ja właśnie dusze mięsko na obiad.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)witam, ale tu dzisiaj cisza i spokója na dworze tak okropnie że tylko w łóżku leżeć cały dzionek
![]()

cześć jak się czujesz?
u mnie też pada
;-) nic się nie zmieniło, no może cycki mnie bolą okropnie
w szczególności sutki 

cześć kobitki
ale radosne wieści![]()
Batonik w końcu bociek Cie znalazł...ale się cieszę....aż mi sie nasuwa na język, a nie mówiłam, jak się nie nastawisz to wychodzijak nie ten to nastepny cykl
![]()
ogromne gartulacje, ciesze sie bardzo![]()
![]()
to co załapiesz się jeszcze na sylwestra?
Żabka spokojnie duzo dziewczyn tak miało,ze testy długo nie wychodziły ... u mnie te słabiutkie kreski, dopiero jak po 3 dniach bete zrobiłam to wynik był 67...należę do tych co pieknych kresek na teście nie widziały..trzymam kciuki, zeby było wszystko dobrze
u Nas też pada...mój J pojechał dziś na zawody moto cross...byliśmy razem wczoraj, ale wymeczyłam sie i odpusciłam...poza tym taka pogoda, jeszcze bym się zaziębiła![]()
tak jak do tej pory;-) nic się nie zmieniło, no może cycki mnie bolą okropnie
w szczególności sutki
testa nie robiłam bo stwierdziłam, że poczekam do jutra, tj. jutro zrobię z porannego, ale dzisiaj temp 36,8![]()
jak jutro zrobię rano i będzie pozytywny to sypnę fluidkami![]()

A swojemu mężczyźnie powiedziałaś?![]()
;-):-)jak tylko wrócił to mu machnęłam przed oczyma testem i nie mógł uwierzyć i wycałował i wynosił na rękach i wyściskał i na koniec powiedział, że spełniłam jego marzenie;-):-)

No to pięknie. ;-)
Właśnie wymyłam okno. :-)
Deszcz przestał padać,więc mam nadzieję,ze już tak pozostanie,bo nie zniosę całego dnia w domu.![]()
![]()

pewnie zobaczymy się w środę albo we czwartek
bo sama nie wiem czy mam brać duphaston dalej czy poczekać co on powie :-(