reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cze dziewczyny!!!
U mnie tez dzisiaj caly czas leje...:wściekła/y: Dobrze, ze sie wczoraj z dzialki ewakuowalam.

NIe wytrzymalam i zroilam dzisiaj testa - oczywiscie negatywny...

cześć kobitki
ale radosne wieści :)
Batonik w końcu bociek Cie znalazł...ale się cieszę....aż mi sie nasuwa na język, a nie mówiłam, jak się nie nastawisz to wychodzi :) jak nie ten to nastepny cykl :)
ogromne gartulacje, ciesze sie bardzo :D :D :D to co załapiesz się jeszcze na sylwestra?

Żabka spokojnie duzo dziewczyn tak miało,ze testy długo nie wychodziły ... u mnie te słabiutkie kreski, dopiero jak po 3 dniach bete zrobiłam to wynik był 67...należę do tych co pieknych kresek na teście nie widziały..trzymam kciuki, zeby było wszystko dobrze :)

u Nas też pada...mój J pojechał dziś na zawody moto cross...byliśmy razem wczoraj, ale wymeczyłam sie i odpusciłam...poza tym taka pogoda, jeszcze bym się zaziębiła :)

cześć jak się czujesz?
u mnie też pada

tak jak do tej pory :tak:;-) nic się nie zmieniło, no może cycki mnie bolą okropnie:baffled: w szczególności sutki :sorry:

testa nie robiłam bo stwierdziłam, że poczekam do jutra, tj. jutro zrobię z porannego, ale dzisiaj temp 36,8 :tak:

jak jutro zrobię rano i będzie pozytywny to sypnę fluidkami :-D:-D

My mieliśmy dziś w planach budowę i festyn w zielonogórski Amfiteatrze - wszystko odpada,bo ciągle leje. :wściekła/y:

Chyba przemyjemy okno w pokoju z Zuzią,bo mam całe w jakiejś zaprawie. :baffled:
Osłonięte przez dach jest,więc mi na nie nie napada. :-p :laugh2:

Maćku,może za wcześnie? ;-)

cześć kobitki
ale radosne wieści :)
Batonik w końcu bociek Cie znalazł...ale się cieszę....aż mi sie nasuwa na język, a nie mówiłam, jak się nie nastawisz to wychodzi :) jak nie ten to nastepny cykl :)
ogromne gartulacje, ciesze sie bardzo :D :D :D to co załapiesz się jeszcze na sylwestra?

Żabka spokojnie duzo dziewczyn tak miało,ze testy długo nie wychodziły ... u mnie te słabiutkie kreski, dopiero jak po 3 dniach bete zrobiłam to wynik był 67...należę do tych co pieknych kresek na teście nie widziały..trzymam kciuki, zeby było wszystko dobrze :)

u Nas też pada...mój J pojechał dziś na zawody moto cross...byliśmy razem wczoraj, ale wymeczyłam sie i odpusciłam...poza tym taka pogoda, jeszcze bym się zaziębiła :)

Olkale raczej nie będę już mamą 2010 bo z kalkulatora internetowego wychodzi 10.01.2011

tak jak do tej pory :tak:;-) nic się nie zmieniło, no może cycki mnie bolą okropnie:baffled: w szczególności sutki :sorry:

testa nie robiłam bo stwierdziłam, że poczekam do jutra, tj. jutro zrobię z porannego, ale dzisiaj temp 36,8 :tak:

jak jutro zrobię rano i będzie pozytywny to sypnę fluidkami :-D:-D

A swojemu mężczyźnie powiedziałaś? :-p

jak tylko wrócił to mu machnęłam przed oczyma testem i nie mógł uwierzyć i wycałował i wynosił na rękach i wyściskał i na koniec powiedział, że spełniłam jego marzenie :tak:;-):-)

No to pięknie. ;-)

Właśnie wymyłam okno. :-)

Deszcz przestał padać,więc mam nadzieję,ze już tak pozostanie,bo nie zniosę całego dnia w domu. :sorry2: :-p

reklama
No to pięknie. ;-)

Właśnie wymyłam okno. :-)

Deszcz przestał padać,więc mam nadzieję,ze już tak pozostanie,bo nie zniosę całego dnia w domu. :sorry2: :-p

u nas też przestało padać, ale pogoda ponura :tak::sorry:

muszę zadzwonić do ginka i mu w końcu powiedzieć :-D:-D pewnie zobaczymy się w środę albo we czwartek :tak: bo sama nie wiem czy mam brać duphaston dalej czy poczekać co on powie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry