reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
87ZABKA- witam i napisze Ci ze ja tez mialam taka slaba jak Twoj pierwszy test i gdyby nie to ze sie staralismy i wpatrywalam sie w niego to pewnie w innym przyadku bym wyrzucila,ze negatywny....a za niecale 3 m-ce moj synio skonczy 3 latka:tak:gdzies wyczytalam ,ze "z chlopcami"poziom hormonu wolniej wzrasta czy cos w tym stylu ,wiec moze stad taka slabsza kreska i bedzie tak jak chcecie synek:tak::-Dgdzies dziewczyny isaly,ze jak przed terminem @ wychodza 2 wyrazne krechy to moze swiadczyc o dziewczynce a jak wychodza bladszt to o chlopczyku-nie wiem ile w tym prawy,ale -bedzie dobrze:tak:;-)i jak sobie przypominam to oba testy robilm na dzien przed @ i faktycznie z corka wyszedl od razu wyrazny a z synkiem taki jak u Ciebie...mam go nawet i jak patrze to zastanawiam sie gdzie tu ciaza,no ale fakt jest faktem-syn jest na gorze i bawi sie w pokoju;-):-)
oj kochana to mi sie baaaardzo podoba bo cale zycie marzylam o synku moze cos w tym jest :-)
Witajcie Kobietki :-)

Batonik OGROMNE GRATULACJE !!! Ale się cieszę!!! Super wiadomość

Żabko u mnie po 3 dniach nie było widać nawet cienia, a po 5 już piękne krechy!!! Trzymam dalej kciukasy &&& wszystko będzie dobrze kochana :-)

Tosia
fajnie że kolejny kocurek u Ciebie :-) ja też mam kota Filipa i drugiego Julka... :-)

Kobietki my wczoraj wybraliśmy się do stolicy na zakupy :-) obkupiłam się w nowe ciuchy i dostałam od W. piękną torebkę... :-) pospacerowaliśmy i spędziliśmy super dzień.
Dzisiaj jeszcze jeden mam go tylko dla siebie więc nie posiedzę!

Pięknego dnia Wam życzę! Pozdrawiam Was wszystkie :-)
to super ze byl mily dzien ja tez mialam fajny najpierw na rybach z mala i mezem a potem w lesie u znajomej ale tam bylo super i spokojnie i cicho cud miod orzeszki szkoda ze tak daleko mieszka bobym do niej codziennie chodzila ja odwiedzac :-D
hej laseczki

cos tam sie u nas przejasnia powoli kurcze niech bedzie cieplutko bio dzisiaj na grilla ide :)
zabka trzymam mocno kciuki && moze jednak wkleisz tego testa moze cos zobaczymy jednak ? ja swojego najbladszego kiedys z tamtej ciazy wkleilam i nie kazda widziala ale niektore widzialy :)

mama05 ale fajnie by bylo :D ja z chlopcem wtedy mialam bardzo blade testy nawet w dzien @ a teraz bardzo wczesnie grubebyly :D ale nie wiem cy to nie poprostu przyczyna tkwi ze to juz kolejna ciaza... ale wlalabym wersje twoja :D

mysza dawaj fote brzusia to ja swoja tez wkleje jak zrobie :D
ok zaraz wkjleje po tym poscie
Cze dziewczyny!!!
U mnie tez dzisiaj caly czas leje...:wściekła/y: Dobrze, ze sie wczoraj z dzialki ewakuowalam.

NIe wytrzymalam i zroilam dzisiaj testa - oczywiscie negatywny...
kochana spoko nastepny bedzie pozytyw ;-)
Olkale raczej nie będę już mamą 2010 bo z kalkulatora internetowego wychodzi 10.01.2011
no to obie bedziemy na grudniowkach :-)
jak tylko wrócił to mu machnęłam przed oczyma testem i nie mógł uwierzyć i wycałował i wynosił na rękach i wyściskał i na koniec powiedział, że spełniłam jego marzenie :tak:;-):-)
ale miodzio super
Kochana czym Ty się denerwujesz?? Ja 6 dni po terminie @ miałam mega bladą kreche a nastęonego dnia miałam już II solidne. To wszystko zależy ile minęlo dni od zapłodnienia. Kochana nie smutaj się tylko się ciesz i zapisz do ginekologa na wizytę.A Tobie się ukazała po 2-3 dniach. Daj sobie troszkę czasu poczekaj z 2-3 dni na spokojnie nie denerwuj się bo powodujesz niepotrzebnie skurcze.Zrelaksuj się i odpoczywaj.
hmmm..no i ty masz chlopca wiem moze rzeczywiscie mama05 ma racje kurcze to niech juz moze beda te bladziohy :-D
Kurcze,żeby nie padało! Żeby nie padało! ;-)
My chcemy na festyn! :-p Hahaha. ;-)
u nas tez paskudna pogoda a w grudziadzu karuzela jest i niepojedziemy bo pada :-(
Moj maz sie nie umie zdecydować :P teraz znowu mowi, ze mysli o Bartku a ja sobie chyba w łebek strzele:P
to zrobcie losowanie
Ja jak pisałam już się przyzwyczaiłam do Bartusia :-)
ja tez i bardziej mi sie podoba bo sebastian zle mi sie kojarzy z takim kolego ktory mial zryty beret :-/

kochane jestescie cudowne humor mi sie poprawil dzieki wam ale nawet jak w dzien dzis sobie myslalam to sobie mysle ze powinnam sie cieszyc ze wogole sa bladziochy bo jakby @ niebylo i testy negatywne to dopiero bym sie wkorzala ok lece zmniejszyc foty i zaraz wkleje wam

Mycha wlasnie nie chce na niego napierać, ze ma być Bartek bo to on musi być na 100% pewny swojej decyzji a jak zaczne go namawiać to bedzie gorzej. Moj mąż to specyficzny czlowiek potem bedzie gadać, ze synek ma tak na imie jak ja chciałam a nie on. Wolę sobie nerwów oszczędzic niech zadecyduje sam mnie się oba imiona podobają z tym, ze Bartek bardziej :) i bardziej pasuje do naszego synka:)

Żabko wlasnie zrobiliśmy losowanie, ale babcie się zbuntowały, ze nie chcą mieć Sebastiana tylko Bartusia :P i mąż ma dylemat. Chyba teściowa mu suszy głowę tzn. moja teściowa jego mama:P

Cześć Dziewczyny!!!

Żabko przepraszam nie doczytałam wczoraj, cichutkie Gratulacje!!!

Maćku może jeszcze jest szansa!!!

A ja mam wielkiego doła- deprecha po prostu....

Nie wiem gdzie mam iść i co robić ze sobą???

test 1.jpgtesty 3.jpgtest 2.jpg
na 1 zdjeciu jest test z piatku na 2 sa wszystkie 3 z ostatnich 3 dni w kolejnosci robienia a na 3 jest dzisiejszy ale po godzinie jak widac troche sie rozlal :baffled: mam nadzieje ze cos zobaczycie mozna powiekszyc klikaja na fotke

Mycha wlasnie nie chce na niego napierać, ze ma być Bartek bo to on musi być na 100% pewny swojej decyzji a jak zaczne go namawiać to bedzie gorzej. Moj mąż to specyficzny czlowiek potem bedzie gadać, ze synek ma tak na imie jak ja chciałam a nie on. Wolę sobie nerwów oszczędzic niech zadecyduje sam mnie się oba imiona podobają z tym, ze Bartek bardziej :) i bardziej pasuje do naszego synka:)

Żabko wlasnie zrobiliśmy losowanie, ale babcie się zbuntowały, ze nie chcą mieć Sebastiana tylko Bartusia :P i mąż ma dylemat. Chyba teściowa mu suszy głowę tzn. moja teściowa jego mama:P
kochana no niestety jak babcie i jego mama naniego napiera to i tak niebedzie to jego wlasna decyzja bo wkoncu ulegnie babciom i swojej mamie ale dla ciebie to lepiej bo bedzie bartek :-D
Cześć Dziewczyny!!!

Żabko przepraszam nie doczytałam wczoraj, cichutkie Gratulacje!!!

Maćku może jeszcze jest szansa!!!

A ja mam wielkiego doła- deprecha po prostu....

Nie wiem gdzie mam iść i co robić ze sobą???
robin to przez ta pogode ostatnio bylo tak pieknie a tu odrazu tak brzydko sie zrobilo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry