Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak pisałam już się przyzwyczaiłam do Bartusia :-)
oj kochana to mi sie baaaardzo podoba bo cale zycie marzylam o synku moze cos w tym jest :-)87ZABKA- witam i napisze Ci ze ja tez mialam taka slaba jak Twoj pierwszy test i gdyby nie to ze sie staralismy i wpatrywalam sie w niego to pewnie w innym przyadku bym wyrzucila,ze negatywny....a za niecale 3 m-ce moj synio skonczy 3 latkagdzies wyczytalam ,ze "z chlopcami"poziom hormonu wolniej wzrasta czy cos w tym stylu ,wiec moze stad taka slabsza kreska i bedzie tak jak chcecie synek
gdzies dziewczyny isaly,ze jak przed terminem @ wychodza 2 wyrazne krechy to moze swiadczyc o dziewczynce a jak wychodza bladszt to o chlopczyku-nie wiem ile w tym prawy,ale -bedzie dobrze
;-)i jak sobie przypominam to oba testy robilm na dzien przed @ i faktycznie z corka wyszedl od razu wyrazny a z synkiem taki jak u Ciebie...mam go nawet i jak patrze to zastanawiam sie gdzie tu ciaza,no ale fakt jest faktem-syn jest na gorze i bawi sie w pokoju;-):-)
to super ze byl mily dzien ja tez mialam fajny najpierw na rybach z mala i mezem a potem w lesie u znajomej ale tam bylo super i spokojnie i cicho cud miod orzeszki szkoda ze tak daleko mieszka bobym do niej codziennie chodzila ja odwiedzacWitajcie Kobietki :-)
Batonik OGROMNE GRATULACJE !!! Ale się cieszę!!! Super wiadomość
Żabko u mnie po 3 dniach nie było widać nawet cienia, a po 5 już piękne krechy!!! Trzymam dalej kciukasy &&& wszystko będzie dobrze kochana :-)
Tosia fajnie że kolejny kocurek u Ciebie :-) ja też mam kota Filipa i drugiego Julka... :-)
Kobietki my wczoraj wybraliśmy się do stolicy na zakupy :-) obkupiłam się w nowe ciuchy i dostałam od W. piękną torebkę... :-) pospacerowaliśmy i spędziliśmy super dzień.
Dzisiaj jeszcze jeden mam go tylko dla siebie więc nie posiedzę!
Pięknego dnia Wam życzę! Pozdrawiam Was wszystkie :-)

ok zaraz wkjleje po tym posciehej laseczki
cos tam sie u nas przejasnia powoli kurcze niech bedzie cieplutko bio dzisiaj na grilla ide
zabka trzymam mocno kciuki && moze jednak wkleisz tego testa moze cos zobaczymy jednak ? ja swojego najbladszego kiedys z tamtej ciazy wkleilam i nie kazda widziala ale niektore widzialy
mama05 ale fajnie by byloja z chlopcem wtedy mialam bardzo blade testy nawet w dzien @ a teraz bardzo wczesnie grubebyly
ale nie wiem cy to nie poprostu przyczyna tkwi ze to juz kolejna ciaza... ale wlalabym wersje twoja
mysza dawaj fote brzusia to ja swoja tez wkleje jak zrobie![]()
kochana spoko nastepny bedzie pozytyw ;-)Cze dziewczyny!!!
U mnie tez dzisiaj caly czas leje...Dobrze, ze sie wczoraj z dzialki ewakuowalam.
NIe wytrzymalam i zroilam dzisiaj testa - oczywiscie negatywny...
no to obie bedziemy na grudniowkach :-)Olkale raczej nie będę już mamą 2010 bo z kalkulatora internetowego wychodzi 10.01.2011
ale miodzio superjak tylko wrócił to mu machnęłam przed oczyma testem i nie mógł uwierzyć i wycałował i wynosił na rękach i wyściskał i na koniec powiedział, że spełniłam jego marzenie;-):-)
hmmm..no i ty masz chlopca wiem moze rzeczywiscie mama05 ma racje kurcze to niech juz moze beda te bladziohyKochana czym Ty się denerwujesz?? Ja 6 dni po terminie @ miałam mega bladą kreche a nastęonego dnia miałam już II solidne. To wszystko zależy ile minęlo dni od zapłodnienia. Kochana nie smutaj się tylko się ciesz i zapisz do ginekologa na wizytę.A Tobie się ukazała po 2-3 dniach. Daj sobie troszkę czasu poczekaj z 2-3 dni na spokojnie nie denerwuj się bo powodujesz niepotrzebnie skurcze.Zrelaksuj się i odpoczywaj.

u nas tez paskudna pogoda a w grudziadzu karuzela jest i niepojedziemy bo pada :-(Kurcze,żeby nie padało! Żeby nie padało! ;-)
My chcemy na festyn!Hahaha. ;-)
to zrobcie losowanieMoj maz sie nie umie zdecydowaćteraz znowu mowi, ze mysli o Bartku a ja sobie chyba w łebek strzele
![]()
ja tez i bardziej mi sie podoba bo sebastian zle mi sie kojarzy z takim kolego ktory mial zryty beret :-/Ja jak pisałam już się przyzwyczaiłam do Bartusia :-)
Cześć Dziewczyny!!!
Żabko przepraszam nie doczytałam wczoraj, cichutkie Gratulacje!!!
Maćku może jeszcze jest szansa!!!
A ja mam wielkiego doła- deprecha po prostu....
Nie wiem gdzie mam iść i co robić ze sobą???

mam nadzieje ze cos zobaczycie mozna powiekszyc klikaja na fotkekochana no niestety jak babcie i jego mama naniego napiera to i tak niebedzie to jego wlasna decyzja bo wkoncu ulegnie babciom i swojej mamie ale dla ciebie to lepiej bo bedzie bartekMycha wlasnie nie chce na niego napierać, ze ma być Bartek bo to on musi być na 100% pewny swojej decyzji a jak zaczne go namawiać to bedzie gorzej. Moj mąż to specyficzny czlowiek potem bedzie gadać, ze synek ma tak na imie jak ja chciałam a nie on. Wolę sobie nerwów oszczędzic niech zadecyduje sam mnie się oba imiona podobają z tym, ze Bartek bardzieji bardziej pasuje do naszego synka
Żabko wlasnie zrobiliśmy losowanie, ale babcie się zbuntowały, ze nie chcą mieć Sebastiana tylko Bartusiai mąż ma dylemat. Chyba teściowa mu suszy głowę tzn. moja teściowa jego mama
![]()

robin to przez ta pogode ostatnio bylo tak pieknie a tu odrazu tak brzydko sie zrobiloCześć Dziewczyny!!!
Żabko przepraszam nie doczytałam wczoraj, cichutkie Gratulacje!!!
Maćku może jeszcze jest szansa!!!
A ja mam wielkiego doła- deprecha po prostu....
Nie wiem gdzie mam iść i co robić ze sobą???
chodz do mnie kochana filipka potulisz :-)
kochana co sie dzieje ??? czemu taki zly chumor??Masakra jakaś, najchętniej tydzień bym z domu nie wychodziła, ba nawet z łóżka...