reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ha ja dojrzałam kreskę dopiero doczytuję wybacz

będzie synuś
oby oby to bede wniebowzieta oczywiscie jak bedzie dziewczynka to tez bedzie kochana i bedzie super ale zawsze marzylam o synku a po za tym mala chce braciszka hihihi
Wykonał co do niego należało teraz moze iść do roboty!!! hi hi koniec przyjemności!!!
oj staral sie w tym cyklu :-D ale ja przyzwyczailam sie juz do samotnych wieczorow z komputerem i z wami :-)

reklama
oby oby to bede wniebowzieta oczywiscie jak bedzie dziewczynka to tez bedzie kochana i bedzie super ale zawsze marzylam o synku a po za tym mala chce braciszka hihihi
mój chce siostrzyczkę:):):)
oj staral sie w tym cyklu :-D ale ja przyzwyczailam sie juz do samotnych wieczorow z komputerem i z wami :-)
to teraz z nami tak długo siedzieć nie będziesz bo będziesz szybko padać z nóg:):)
no cóż nie jedna by tak chciała

Ja widziałam testowałaś w Wielkim Stylu, co najmniej bliźniacza ciąża!!! hehe
hahaha na tych fotamch moglo jeszcze byc niewiele widac dlatego zrobilam strzalki na jednym zdjeciu :-D ale w piatek bedzie piekny test ale chyba wszystkie zostawie na pamiatke hahahaha
Festyn zaliczony,bo pogoda się poprawiła! :-) :-D

Ani ja! :-)

Hahaha,wariatka. :laugh2:

Ja ją zauważyłam. ;-) Śliczny suwaczek. :-) Gratuluję! :tak:
dzieki fajnie ze festyn wypalil :tak:

:-D:-D:-D

ebra dlaczego nic nie piszesz?
dołek czy @ ?:-(

jestem jestem , najpierw mi neta rozwalilo potem czytalam co naskrobalyscie tyyyllle tego
u mnie @ nie ma za wczesnie hehheeh termin niby na srode ale pewnie przylezie pozniej bo lutka rozreguluje no i w czwartek wydam 100 na wizyte bo kazala przyjsc oczywiescie wiem ze pojde po zonka , dzis troche lepiej bo co ja poradze ze nie idzie ehhh

Batonik Zabka gratki z calego serducha :)
teraz musicie trzymac za nas kciukasy :)

nic nie mówię Żabko, dobrze Nam z Tobą i dobrze, że się konkretnie starał:-D:-D:-D

mój się nieraz śmieję, że on w dzień za robotnika, a w nocy za byka robił nie będzie i jak widać trzyma się tej zasady w dzień pracuje a w nocy się leni i ślepakami strzela...

ja też na czczo

kiedyś miała chyba 6,02 i nie miała zapisane nic- ten wynik chyba nie był aż taki zły?
To pewnie zaley od lekarza. JA mialam Tsh 4,6, pozniej spadlo do 1,4 i z takim wynikiem poszlam do endokrynologa, ktory i tak zapisla mi jod na podregulowanie tarczycy. Teraz mam jakos 3,5.
Dodam tylko, ze moj gin powiedzial, ze 4,6 to norma. A rodzinny wyslal do endo.

nic nie mówię Żabko, dobrze Nam z Tobą i dobrze, że się konkretnie starał:-D:-D:-D

mój się nieraz śmieję, że on w dzień za robotnika, a w nocy za byka robił nie będzie i jak widać trzyma się tej zasady w dzień pracuje a w nocy się leni i ślepakami strzela...
Hehe.
A badalisci juz armie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry