reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziewczynki uciekam bo mi tu jakieś czuby przyjeżdzaja i się pultaja naszczęście kończę zmiany, bo ta na nocy będzie mieć przekopane.

Niech ktoś za mnie tak fest te & przytrzyma, bo ja chcę mieć 3 dzidziuli!!!

ale sie cichutko zrobilo
Robin mocno trzymam za Ciebie i za siebie ( ale skromna jestem :) ) i za Macku i za Tosiu i za Agutkę i za Lopop i jak kogos pominelam to pardą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!

kurcze dzisiaj 10dc i plamki krwi na wkładce oby znowu nie to pieprznięte krwawienie znowu nie przylazło:eek::szok:

hmmm dziwne , kurcze ty do lekarza zadzwon albo na wizyte

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki uciekam bo mi tu jakieś czuby przyjeżdzaja i się pultaja naszczęście kończę zmiany, bo ta na nocy będzie mieć przekopane.

Uciekaj! ;-)
&&&&&&&&&&! :-)

kurcze dzisiaj 10dc i plamki krwi na wkładce oby znowu nie to pieprznięte krwawienie znowu nie przylazło:eek::szok:

Uuuu,a kysz plamiska,a kysz!!!

ale sie cichutko zrobilo
Robin mocno trzymam za Ciebie i za siebie ( ale skromna jestem :) ) i za Macku i za Tosiu i za Agutkę i za Lopop i jak kogos pominelam to pardą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!

Dziękuję Kochana! :-) Wzajemnie! :tak:

ale sie cichutko zrobilo
dziękuję i &&&&&&&&&&& też za Ciebie i za siebie:):):)
hmmm dziwne , kurcze ty do lekarza zadzwon albo na wizyte

Lopop tulam moze to fasolka tym razem choć chyba troszkę za wcześnie!!!
w środę jadę pewnie nie będzie już co oglądać ani pęchola

bede trzymasc ja tez chce 3 miec
a moze to owu tak szybko???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry