agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
ja przestałam liczyć na 22;-);-)
Przyjdzie i pora na Nas!!!
Ja nie liczę,ale widzę,ile jesteśmy po ślubie - stąd wiem.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja przestałam liczyć na 22;-);-)
Przyjdzie i pora na Nas!!!

kurcze dzisiaj 10dc i plamki krwi na wkładce oby znowu nie to pieprznięte krwawienie znowu nie przylazło![]()
kurcze dzisiaj 10dc i plamki krwi na wkładce oby znowu nie to pieprznięte krwawienie znowu nie przylazło![]()
Dziewczynki uciekam bo mi tu jakieś czuby przyjeżdzaja i się pultaja naszczęście kończę zmiany, bo ta na nocy będzie mieć przekopane.
Niech ktoś za mnie tak fest te & przytrzyma, bo ja chcę mieć 3 dzidziuli!!!
ale sie cichutko zrobilo
Robin mocno trzymam za Ciebie i za siebie ( ale skromna jestem) i za Macku i za Tosiu i za Agutkę i za Lopop i jak kogos pominelam to pardą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!

Dzieki i wzajemnieale sie cichutko zrobilo
Robin mocno trzymam za Ciebie i za siebie ( ale skromna jestem) i za Macku i za Tosiu i za Agutkę i za Lopop i jak kogos pominelam to pardą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!

dziękuję i &&&&&&&&&&& też za Ciebie i za siebieale sie cichutko zrobilo
hmmm dziwne , kurcze ty do lekarza zadzwon albo na wizyte
w środę jadę pewnie nie będzie już co oglądać ani pęcholaLopop tulam moze to fasolka tym razem choć chyba troszkę za wcześnie!!!
bede trzymasc ja tez chce 3 miecDziewczynki uciekam bo mi tu jakieś czuby przyjeżdzaja i się pultaja naszczęście kończę zmiany, bo ta na nocy będzie mieć przekopane.
Niech ktoś za mnie tak fest te & przytrzyma, bo ja chcę mieć 3 dzidziuli!!!
a moze to owu tak szybko???kurcze dzisiaj 10dc i plamki krwi na wkładce oby znowu nie to pieprznięte krwawienie znowu nie przylazło![]()
zabka w tym cyklu clo brałam mimo że pół tabletki to zawsze wspomagacz super by było żeby z dwóch była owubede trzymasc ja tez chce 3 miec
a moze to owu tak szybko???