reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no supcio :) , a wiesz nieraz sie tak jakos robi ze tej lapki nie widac
ja jej długo właśnie nie miałam bo jej długo szukałam ale myślę że przez to że synuś namieszał mi ostatnio i musiałam wgrywać jeszcze raz mozillę
no zresztą pamiętasz pewnie że się skarżyłam że nie widzę jak piszecie i coś mnie wyrzucało

Wlasnie bylam zawiezc Malza do roboty i zatrzymali mnie do kontroli drogowej!:szok: Pierwszy raz, a prawko mam juz prawie 6 lat:tak:

:szok: kurcze ja jak ich widze to zawsze mam takiego stresa nie wiem dzialaj na mnie tak, a dzis to wogole maja akcje , ja pamietam jak na poczatku zaczelam sobie tak jezdzic zeby sie przyzwyczaic do ruchu ulicznego to jak zobaczylam policjanta to wjechalam pod prad bylo to w nocy i w takiej pod P-nskiej miejscowosci hehehe i dobrze ze pozno w nocy :-D
o kurcze wlasnie sobie uswiadomilam ze prawko mam juz 15 lat

:szok: kurcze ja jak ich widze to zawsze mam takiego stresa nie wiem dzialaj na mnie tak, a dzis to wogole maja akcje , ja pamietam jak na poczatku zaczelam sobie tak jezdzic zeby sie przyzwyczaic do ruchu ulicznego to jak zobaczylam policjanta to wjechalam pod prad bylo to w nocy i w takiej pod P-nskiej miejscowosci hehehe i dobrze ze pozno w nocy :-D
o kurcze wlasnie sobie uswiadomilam ze prawko mam juz 15 lat
No ja tez sie cala trzeslam:-D

żegnam się bo ja tak dobrze nie mam jak maćku że jutro wolne
do juterka
Oj udalo mi sie z tym wolnym wtorkiem:sorry:
Dobranoc!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry