Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jej długo właśnie nie miałam bo jej długo szukałam ale myślę że przez to że synuś namieszał mi ostatnio i musiałam wgrywać jeszcze raz mozillęno supcio, a wiesz nieraz sie tak jakos robi ze tej lapki nie widac
Wlasnie bylam zawiezc Malza do roboty i zatrzymali mnie do kontroli drogowej!Pierwszy raz, a prawko mam juz prawie 6 lat
![]()
kurcze ja jak ich widze to zawsze mam takiego stresa nie wiem dzialaj na mnie tak, a dzis to wogole maja akcje , ja pamietam jak na poczatku zaczelam sobie tak jezdzic zeby sie przyzwyczaic do ruchu ulicznego to jak zobaczylam policjanta to wjechalam pod prad bylo to w nocy i w takiej pod P-nskiej miejscowosci hehehe i dobrze ze pozno w nocy
szkoda slonce ale trzeba sie wyspac trzymaj sie kochana do juterka kolorowych snow i tam wiesz dzialaj na pelnych obrotach;-)żegnam się bo ja tak dobrze nie mam jak maćku że jutro wolne
do juterka
No ja tez sie cala trzeslamkurcze ja jak ich widze to zawsze mam takiego stresa nie wiem dzialaj na mnie tak, a dzis to wogole maja akcje , ja pamietam jak na poczatku zaczelam sobie tak jezdzic zeby sie przyzwyczaic do ruchu ulicznego to jak zobaczylam policjanta to wjechalam pod prad bylo to w nocy i w takiej pod P-nskiej miejscowosci hehehe i dobrze ze pozno w nocy
![]()
o kurcze wlasnie sobie uswiadomilam ze prawko mam juz 15 lat

Oj udalo mi sie z tym wolnym wtorkiemżegnam się bo ja tak dobrze nie mam jak maćku że jutro wolne
do juterka

na to wyglada...Macku tylko my zostalysmy ?