reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Masz fote pokaz brzuszek

jestem ZA

już kiedyś apelowałam o zdjęcia brzuszków- nawet jak są bardziej wklęskłe, byle z fasolką.
bo my tu sobie terapie zrobimy- będziemy głaskać brzusie i w mig zafasolkujemy :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

a ja wam coś wrzucę. nasz wczorajszy "hymn" bo komary się już u nas pojawiły :no::no::no::no:

Wrzuta.pl - komar to jest zwierze

przy dzieciach proszę nie puszczać- żeby nie było że demoralizuję :-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ufff...

Svensonka bidulko ty :-( ale skoro jest tak źle, to teraz może być już tylko lepiej :-D

Moj mezul tez tak mowi i nawet w aptece kupilam plyn na bol brzucha i zgage wiec troche pomaga oby szybko przeszlo bo leniem sie stalam nic nie robie tylko spie i leze a jak mam juz do pracy isc na kilka godzin to zywcem mi sie nie chce oprocz tego sajgon w domu bo nawet w sobote sprzatac mi sie nie chce koszmar

Martuś nie mam...muszę się zmoblizować i W. zmusić do sesji.
A jak z brzuszkiem u Ciebie ? Widać już ?

Tzn widac troche choc moim zdaniem to pozostalosci po pierwszej ciazy ta skura naciagnieta ale w sumie widac szczegolnie jak cos zjem to jelita wypychaja i w tedy mega widac haha

jestem ZA

już kiedyś apelowałam o zdjęcia brzuszków- nawet jak są bardziej wklęskłe, byle z fasolką.
bo my tu sobie terapie zrobimy- będziemy głaskać brzusie i w mig zafasolkujemy :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

No wlasnie robic zdjecia babeczki i dawac na forum ja sama nie zrobie bo jak z boku kicha choc sprobuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja przy wzdęciach wyglądam jakbym była w conajmniej 7 miesiącu ciąży :-D i śmieję się wtedy do W. ze tak będę wyglądała za kilka miesięcy non stop ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry