reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja to przy tych wzdęciach nie czuję się komfortowo z takim wielkim brzuchem...i tak się czasami zastanawiam jak to będzie za jakiś czas jak jeszcze maluch będzie dokazywał w środku.
Pożyjemy zobaczymy ale pewnie lekko nie będzie.

reklama
Witam się z rana :-)

wpadłam zobaczyć jak tam dzisiejsze testowanie...ale widzę że jeszcze żadnych wieści!

Trzymam w takim razie dalej &&& za piękne dwie krechy i czekam z niecierpliwością na info.

Juz po weekendzie...ehh kiedy to zleciało.
Dzisiaj nie posiedzę bo mam trochę załatwień na mieści, a później jadę do siostry bo ma imieninki. Zamówiełam jej prezent wczoraj na allegro Garnki TEFAL INGENIO 17 cz *** + Komp. TAREK *** (1018171105) - Aukcje internetowe Allegro tylko się zastanawiam jak ja to doniosę do niej, bo będę sama. Ze sklepu to poproszę żeby mi panowie do autka wrzucili a później będę musiałą sobie radzić.

Zaraz zmykam na badanie :-( muszę oddać krew bo w czwartek wizyta.

Pięknego dnia Wam życzę!
praktyczny prezent ;-) widze ze twoje sowaczki sa rozowe nastawiasz sie na corke???

Żabko też ostatnio zauważyłam że u mnie strasznie różowo...ale to przypadek. Nie nastawiam się na nic, to moje pierwsze dzieciątko więc zupełnie obojętne mi kto się tam zadomowi.

Martuś cudny brzusio...chudzinka z Ciebie! Świetnie wyglądasz. Ale brzusio już widoczny.

sversonka piekny brzuszek ;-0 moj to 2 faldy tluszczyku hahaha wiec zaokragle sie pewnie dopiero w 5-6 miesiacu :-D

Dziekuje choc i tak wiekszosc tam skory haha nacizdnietej ale sie nie przejmuje bo znow sie naciagnie i nie bede przezywala ze nie mam plaskiego brzucha haha

Żabko też ostatnio zauważyłam że u mnie strasznie różowo...ale to przypadek. Nie nastawiam się na nic, to moje pierwsze dzieciątko więc zupełnie obojętne mi kto się tam zadomowi.

Martuś cudny brzusio...chudzinka z Ciebie! Świetnie wyglądasz. Ale brzusio już widoczny.

Masz racje i tak z boku dokladnie nie zrobilam bo aparat trzymalam ale 55kg nic dodac nic ujac hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochane mykam bo zaraz maz wroci a ja nienajlepiej sie czuje chyba ta pogoda tak dziala i mam mase sprzatania i obiad do zrobienia a nic mi sie niechce zegnam sie papapap

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry