Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przy wzdęciach wyglądam jakbym była w conajmniej 7 miesiącu ciążyi śmieję się wtedy do W. ze tak będę wyglądała za kilka miesięcy non stop ;-)
praktyczny prezent ;-) widze ze twoje sowaczki sa rozowe nastawiasz sie na corke???Witam się z rana :-)
wpadłam zobaczyć jak tam dzisiejsze testowanie...ale widzę że jeszcze żadnych wieści!
Trzymam w takim razie dalej &&& za piękne dwie krechy i czekam z niecierpliwością na info.
Juz po weekendzie...ehh kiedy to zleciało.
Dzisiaj nie posiedzę bo mam trochę załatwień na mieści, a później jadę do siostry bo ma imieninki. Zamówiełam jej prezent wczoraj na allegro Garnki TEFAL INGENIO 17 cz *** + Komp. TAREK *** (1018171105) - Aukcje internetowe Allegro tylko się zastanawiam jak ja to doniosę do niej, bo będę sama. Ze sklepu to poproszę żeby mi panowie do autka wrzucili a później będę musiałą sobie radzić.
Zaraz zmykam na badanie :-( muszę oddać krew bo w czwartek wizyta.
Pięknego dnia Wam życzę!
udalo mi sie zrobic samej zdjecie brzuszka zaraz wam pokaze troche dziwnie wygladam haha ale co tam fluidki wazniejsze zaraz wklejam

sversonka piekny brzuszek ;-0 moj to 2 faldy tluszczyku hahaha wiec zaokragle sie pewnie dopiero w 5-6 miesiacu![]()
Żabko też ostatnio zauważyłam że u mnie strasznie różowo...ale to przypadek. Nie nastawiam się na nic, to moje pierwsze dzieciątko więc zupełnie obojętne mi kto się tam zadomowi.
Martuś cudny brzusio...chudzinka z Ciebie! Świetnie wyglądasz. Ale brzusio już widoczny.