Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak dzis kupila znow bobotesta i zrobie w piatekŻabko a jak Twoje testowanie ? Będziesz jeszcze robiła jakieś testy ?
moje objawy to od prawie tygodnia mdlosci i zgaga i nic po za tym bo piersi nawet nieczuje i niezrobily sie wieksze ale to dobrze bo mam miseczke E to niech one sobie za szybko nirosna mimo ze maz czeka az urosna moje mleczrnie bo lubi duuuze hahahahahWitam Was kochane
Sevensonka piekny brzusio , poglaskalam popatrzyłam aahhhh
Zabko jak tam powtórzyłas testa ??? a jakies objawy ???
Witam Was kochane
Sevensonka piekny brzusio , poglaskalam popatrzyłam aahhhh
Zabko jak tam powtórzyłas testa ??? a jakies objawy ???
moje objawy to od prawie tygodnia mdlosci i zgaga i nic po za tym bo piersi nawet nieczuje i niezrobily sie wieksze ale to dobrze bo mam miseczke E to niech one sobie za szybko nirosna mimo ze maz czeka az urosna moje mleczrnie bo lubi duuuze hahahahah
Fajnie oby fluidy przeszly haha

Witam się po długiej przerwie
Skarby nie dam rady nadrobić prawie 40 stron bo nauka na mnie czeka i mdłości non stop
Widzę że są nowe fasolki ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam...
Zabciu Ty masz juz suwaczek czyli pewne a więc SERDECZNE GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!! wiedziałam że to fasolka, Twoje objawy przypominały moje
A Batonik jak tam? dla mnie ten test ewidentnie wskazuje na ciążęmogę gratulować?
Svensonka piękny brzunio i popieram Twoje nieprzejmowanie się czy będzie trochę odstawał czy nie, ja też staram się tak myśleć
Tosiuniu dalej głowka boli?może to przez pogodę, bo wszędzie dzisiaj tak deszczowo ma byćoby już nie bolała.
Myszko jak tam samopoczucie?
Pajeczko jedno i drugie imię jest bardzo ładne.i Sebuś i Bartuś
Erba co u Ciebie?
Maćku gdzie się podziewasz, wróciłaś już z działeczki?
Mnie 2 dni prawie nie było w domu dlatego się nie odzywałam.Ogólnie mam etap płaczu z bezsilnościmam takie mdłości że nie mogę nic jeść.i nie radzę sobie z tym zupełnie.najchętniej bym tylko lezala tak się źle czuje ale za dużo mam obowiązków.czy coś pomaga na te mdłości? przepraszam że narzekam ale naprawdę nie wiem już co mam robić.nie mogę funkcjonować tak mnie męczy.wolałabym wymiotować bo siostra mi mówiła,że wymiotowanie jest lepsze, puścisz pawia i chociaż czujesz ulgę a jak Ci ciągle jest nie dobrze to wszystko kobietę drażni, nic się nie je i chodzić się nawet bardzo nie da
Tak poza tym u mnie pada i jest szaro i ponuro i to też jest powód do płaczu![]()
Witam się po długiej przerwie
Skarby nie dam rady nadrobić prawie 40 stron bo nauka na mnie czeka i mdłości non stop
Widzę że są nowe fasolki ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam...
Zabciu Ty masz juz suwaczek czyli pewne a więc SERDECZNE GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!! wiedziałam że to fasolka, Twoje objawy przypominały moje
A Batonik jak tam? dla mnie ten test ewidentnie wskazuje na ciążęmogę gratulować?
Svensonka piękny brzunio i popieram Twoje nieprzejmowanie się czy będzie trochę odstawał czy nie, ja też staram się tak myśleć
Tosiuniu dalej głowka boli?może to przez pogodę, bo wszędzie dzisiaj tak deszczowo ma byćoby już nie bolała.
Myszko jak tam samopoczucie?
Pajeczko jedno i drugie imię jest bardzo ładne.i Sebuś i Bartuś
Erba co u Ciebie?
Maćku gdzie się podziewasz, wróciłaś już z działeczki?
Mnie 2 dni prawie nie było w domu dlatego się nie odzywałam.Ogólnie mam etap płaczu z bezsilnościmam takie mdłości że nie mogę nic jeść.i nie radzę sobie z tym zupełnie.najchętniej bym tylko lezala tak się źle czuje ale za dużo mam obowiązków.czy coś pomaga na te mdłości? przepraszam że narzekam ale naprawdę nie wiem już co mam robić.nie mogę funkcjonować tak mnie męczy.wolałabym wymiotować bo siostra mi mówiła,że wymiotowanie jest lepsze, puścisz pawia i chociaż czujesz ulgę a jak Ci ciągle jest nie dobrze to wszystko kobietę drażni, nic się nie je i chodzić się nawet bardzo nie da
Tak poza tym u mnie pada i jest szaro i ponuro i to też jest powód do płaczu![]()
fajny brzusio![]()