reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja się już żegnam... :-) do jutra.

tasiulka nie wiem jakiego chcesz tego kotka ale ja mam syberyjaskiego (neva masquarade) i persa. Ten pierwszy jest cudowny -> przyjaciel jak pies, towarzyski, bezproblemowy i taki kochny. Natomist pers jest samolubem i towarzstwa ani tulenia nie potrzebuje. I z futrem też jest zabawy. No ale super są tż dachowce .
Niemniej jednak jakbym miała kupić jeszcze jednego to na pewno Neve...bo są cudowe. Ja swojego Julka kupiłam od tych ludzi... Neva Masquarade SYBERYJSKIE CHAMPIONY OKAZJA (1013697571) - Aukcje internetowe Allegro i widzę że znowu mają kotki.

reklama
witam się poweekendowo :tak:
ponuro na dworze, zimnica wychylić nosa sie nie chce
A ja z mega mdlosciami bolem glowy i zmeczeniem po nocy. Budzilam sie co chwile bo jakies glupoty mi sie snily

bunia nic złęgo się nie stało, ale bierz teraz co 12godzin.

Ty biudulo...ale Cię męczy. Co do snów to ja też miewam paskudne i chyba już się nimi nie przejmuję.
ja też mam duzo snów, nie pamietam takiego natłoku ;-) no i źle sypiam, budzę się wiele razy w ciągu nocy :-( a w dziń fatalne samopoczucie

Ja to przy tych wzdęciach nie czuję się komfortowo z takim wielkim brzuchem...i tak się czasami zastanawiam jak to będzie za jakiś czas jak jeszcze maluch będzie dokazywał w środku.
Pożyjemy zobaczymy ale pewnie lekko nie będzie.
ja też po wzdeciach duży brzucho mam i tez sie śmiejemy,ze wygladam jak w 5-6 miesiacu:-D

Uploaded with ImageShack.us

To moj brzusio oprocz tego ze mam krzywy kregoslup i wlasnie zjadlam sniadanie to tak sobie wygladam z moja fasoleczka
no ten Twój brzusio to już całkiem spory :-D też już taki chcę

moje objawy to od prawie tygodnia mdlosci i zgaga i nic po za tym bo piersi nawet nieczuje i niezrobily sie wieksze ale to dobrze bo mam miseczke E to niech one sobie za szybko nirosna mimo ze maz czeka az urosna moje mleczrnie bo lubi duuuze hahahahah
żabka te objawy to typowo ciążowe:tak: a piersi nie kazda tak samo ma

Czesć lenka i Erba:-D

wpadłam tutaj bo zauwazylam posta tasiulki
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy jak ktos szuka kotka to najlepiej do schroniska tam jest ich tak duzo... a mlode (kot kotory ma 1,5-2 lata to młody kot-kot dorosleje jak ukonczy okolo 2,5 roku-fizycznie jest duzy po paru miesiacach ale w glowce to jeszcze dzieciaczek)jesli do pewnego czasu nie znajda nowego wlasciciela zostaja zabijane.. ps jak zabieracie kota ktory ma swojego drugiego kociego przyjaciela to nie rozdzielajcie ich... w swoim domu mialam juz kilka kotkow, wiekszosc z nich albo umarla ze starosci albo juz nie wracala do domu...
i jeszcze jedna rzecz... ludzie czesto oddaja zbyt mlode kotki ok 6-7 tygodniowe a to stanowczo za male zwierzaki, ktore jeszcze ze 4 tygodnie powinny byc przy swojej mamie, dopuki same nie naucza sie jesc i korzystac z kuwety to nie powinno sie ich odbierac matce (od matki ucza sie korzystac z kuwety i jesc samodzielnie)...

tasiulka nie wiem jakiego chcesz tego kotka ale ja mam syberyjaskiego (neva masquarade) i persa. Ten pierwszy jest cudowny -> przyjaciel jak pies, towarzyski, bezproblemowy i taki kochny. Natomist pers jest samolubem i towarzstwa ani tulenia nie potrzebuje. I z futrem też jest zabawy. No ale super są tż dachowce .
Niemniej jednak jakbym miała kupić jeszcze jednego to na pewno Neve...bo są cudowe. Ja swojego Julka kupiłam od tych ludzi... Neva Masquarade SYBERYJSKIE CHAMPIONY OKAZJA (1013697571) - Aukcje internetowe Allegro i widzę że znowu mają kotki.

No najbardziej podobaja mi sie te main coon (nie wiem czy dobrze napisalam) ale to zdecydowanie za wysoka polka dla mnie. Tyle kasy jak bym miała wydać to chyba bym wolała już porządnego psiaka kupić.O persach właśnie slyszałam że są samoluby a że ja lubie tarmosić i miętolić zwierzaki to raczej taki kot nie dla mnie. Więc póki co zaczne od takiego zwyklego dachowca. Może kiedyś się dorobie rasowego :) Ciekawe jak z moim psiakiem się dogadają hihi

ja mam dwa dachowce Franio duży jest miziasty i kocha mnie nad zycie, Filipek to szylek mały dopiero od piątku u nas ale będzie z niego rojber :)

Agutko juz się uśmiecham do Ciebie kochana:)

Kochana moja! :-) :blink:

Hej laseczki :)
Melduje się po długiej przerwie. Weekend zleciał szybciutko, czas wrócić do szarej rzeczywistości...
Nie jestem w stanie Was nadrobić więc nie wiem co tam u Was słychac, ale z tego co się zdążyłam zorientować to mamy 2 nowy fasoleczki żabka i batonik o ile się nie myle -super dziewczynki gratulacjeeeeeeeeeeeee
A i musze się Wam pochwalić że udalo mi się męża przekonać do zakupu kotka hihi nareszcie :) Teraz jestem na etapie poszukiwań :)

Jeju,ale Ci zazdroszczę... Jak tego dokonałaś? Bo My już z Zuzią nie mamy pomysłu jak przekonać G. do małego psiaczka? :sorry2: A może po prostu postawić go przed faktem dokonanym? Hahahaha. ;-) :-p

Ale kocicho wielgachne! :-) Śliczne. ;-)

witam się poweekendowo :tak:
ponuro na dworze, zimnica wychylić nosa sie nie chce

ja też mam duzo snów, nie pamietam takiego natłoku ;-) no i źle sypiam, budzę się wiele razy w ciągu nocy :-( a w dziń fatalne samopoczucie

ja też po wzdeciach duży brzucho mam i tez sie śmiejemy,ze wygladam jak w 5-6 miesiacu:-D

no ten Twój brzusio to już całkiem spory :-D też już taki chcę

żabka te objawy to typowo ciążowe:tak: a piersi nie kazda tak samo ma

Czesć lenka i Erba:-D

9 tydzien superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gratulacje

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy jak ktos szuka kotka to najlepiej do schroniska tam jest ich tak duzo... a mlode (kot kotory ma 1,5-2 lata to młody kot-kot dorosleje jak ukonczy okolo 2,5 roku-fizycznie jest duzy po paru miesiacach ale w glowce to jeszcze dzieciaczek)jesli do pewnego czasu nie znajda nowego wlasciciela zostaja zabijane.. ps jak zabieracie kota ktory ma swojego drugiego kociego przyjaciela to nie rozdzielajcie ich... w swoim domu mialam juz kilka kotkow, wiekszosc z nich albo umarla ze starosci albo juz nie wracala do domu...
i jeszcze jedna rzecz... ludzie czesto oddaja zbyt mlode kotki ok 6-7 tygodniowe a to stanowczo za male zwierzaki, ktore jeszcze ze 4 tygodnie powinny byc przy swojej mamie, dopuki same nie naucza sie jesc i korzystac z kuwety to nie powinno sie ich odbierac matce (od matki ucza sie korzystac z kuwety i jesc samodzielnie)...

Pati dobrze mówisz. Ja właśnie rozważam taką adopcję kotka. Bardzo mi żal takich zwierzątek w schroniskach. Gdybym mogla przygarnęłabym je wszystkie

Żabka GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego, ale widzę, że masz suwaczka :tak::-D

U mnie jakoś powoli leci do przodu ;-) Niestety owu chyba nie będzie :-( Tyle testów już zrobiłam i nic... Lada dzień skok temp, a i mąż od jutra na popołudniówki więc nawet jeśli test owu będzie + to i tak się nie widzimy :-(
Zostało tylko czekanie na @ i nowy cykl...

reklama

Super ta kartka ze stupkami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry