Robale
Fanka BB :)
no to założyłam wąteczek...staranka czas rozpocząć![]()
Cofnęłam się do pierwszej strony, chciałam zobaczyć kto taki wątek założył. Muszę przyznać i pogratulować pomysłodawczyni że świetny pomysł z tym wątkiem. Można zawsze coś ciekawego się dowiedzieć, znaleźć wsparcie ale i również podzielić się radością
, gdy którejś się uda zafasolkować. ;-)mile gdy siedzimy, wspieramy się a później czytamy o czyimś szczęściu, czekając na swoje 
ale to nic, po to się zapisałam na to fortum żeby się czegos dowiedzieć i poznać nowe fajne dziewczynki, które też są takie zakręcone jak ja. To sie udało i nie zostałam sama z tymm problemem, a to dzieki wam!! ;-)

a dawno jestes po okresie?
doslownie caly cykl, moze nie totalnie non stop, ale nie mam tak zeby tylko przed owu czy przed @ mnie tam cos bolalo, ale wlasciwie ciagle, nie jest to jakis bardzo uciazliwy bol, ale czuje podbrzusze caly czas, a juz zwlaszcza te dwa tygodnie od owu do @. Tez poszlam z tym do gina, ale powiedzial, ze wszystko tam wyglada normalnie i jest ok, wiec juz sama nie wiem, moze to reakcja na zmiany hormonow w calym cyklu, albo po prostu zmiany tam zachodzace przez caly miesiac