reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to założyłam wąteczek...staranka czas rozpocząć:)

Cofnęłam się do pierwszej strony, chciałam zobaczyć kto taki wątek założył. Muszę przyznać i pogratulować pomysłodawczyni że świetny pomysł z tym wątkiem. Można zawsze coś ciekawego się dowiedzieć, znaleźć wsparcie ale i również podzielić się radością :-D, gdy którejś się uda zafasolkować. ;-)mile gdy siedzimy, wspieramy się a później czytamy o czyimś szczęściu, czekając na swoje :-D

reklama
kochana luteine bierze sie po owulacji ok 14-16 dc wiec wtedy już nie są dni płodne jest wtedy III faza czyli lutealna pisze:
Ok trudno, ale mojemu i tak sie to należy, sorki ale pierwszya raz coś "biorę" i jest to dla mnie nowość kompletna :sorry: ale to nic, po to się zapisałam na to fortum żeby się czegos dowiedzieć i poznać nowe fajne dziewczynki, które też są takie zakręcone jak ja. To sie udało i nie zostałam sama z tymm problemem, a to dzieki wam!! ;-)

Ok trudno, ale mojemu i tak sie to należy, sorki ale pierwszya raz coś "biorę" i jest to dla mnie nowość kompletna :sorry: ale to nic, po to się zapisałam na to fortum żeby się czegos dowiedzieć i poznać nowe fajne dziewczynki, które też są takie zakręcone jak ja. To sie udało i nie zostałam sama z tymm problemem, a to dzieki wam!! ;-)

pewnie:) pytaj kiedy tylko chcesz:-) kto pyta nie błądzi;-):-)
ja tez nie wiem wszystkiego:-p
dziewczyny sie tu uzupełniaja i wszystkie są bardzo miłe i staraja pomóc:-)

Kobietki nie wiecie czemu po skończonym okresie dalej boli podbrzusze i są kłucia.Drażni mnie już to, od ponad miesiąca tak mam. Do tego bolący krzyż, jak powiedziałam o tym gin to tylko wzruszył ramionami

A co do tego kłucia też tak miałam i przy sikaniu, czasem nie mogłam sie ruszać....To było okropne. Mi to przeszło, ale tez mówiłam o tym ginowi, to mnie przebadał i mówil, że nic tam nie widzi :no:
Do tej pory nie wiem cio to było. Ale czasem tak mam przy bardziej MOCNYCH stosunkach. Zdarza się..........
ale zycze ci zebys poczuła sie lepiej ;-)

Kobietki nie wiecie czemu po skończonym okresie dalej boli podbrzusze i są kłucia.Drażni mnie już to, od ponad miesiąca tak mam. Do tego bolący krzyż, jak powiedziałam o tym gin to tylko wzruszył ramionami

Kochana co do kluc to ja Ci poeim, ze mnie to caly czas cos tam kluje i pobolewa:dry: doslownie caly cykl, moze nie totalnie non stop, ale nie mam tak zeby tylko przed owu czy przed @ mnie tam cos bolalo, ale wlasciwie ciagle, nie jest to jakis bardzo uciazliwy bol, ale czuje podbrzusze caly czas, a juz zwlaszcza te dwa tygodnie od owu do @. Tez poszlam z tym do gina, ale powiedzial, ze wszystko tam wyglada normalnie i jest ok, wiec juz sama nie wiem, moze to reakcja na zmiany hormonow w calym cyklu, albo po prostu zmiany tam zachodzace przez caly miesiac :confused:

Podejrzewam, ze u Ciebie jest podobnie:tak:

reklama
Kochana co do kluc to ja Ci poeim, ze mnie to caly czas cos tam kluje i pobolewa:dry: doslownie caly cykl, moze nie totalnie non stop, ale nie mam tak zeby tylko przed owu czy przed @ mnie tam cos bolalo, ale wlasciwie ciagle, nie jest to jakis bardzo uciazliwy bol, ale czuje podbrzusze caly czas, a juz zwlaszcza te dwa tygodnie od owu do @. Tez poszlam z tym do gina, ale powiedzial, ze wszystko tam wyglada normalnie i jest ok, wiec juz sama nie wiem, moze to reakcja na zmiany hormonow w calym cyklu, albo po prostu zmiany tam zachodzace przez caly miesiac :confused:

Podejrzewam, ze u Ciebie jest podobnie:tak:

masz rację kochana, mam identyczne objawy co twoje, ale to tak długo by się utrzymywały. Poczekam jeszcze troszke, jak nic się nie zmieni to znowu pójdę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry