Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ludzie ustępują miejsce w kolejce do kasy
, śmiać mi się chce ja tu mniej jem a brzuch rośnie
. Dziwi mnie to, że odrzuca mnie od słodyczy, teraz mam ochotę na ostre i kwaśne :-). zobaczymyNo mi tez sie wydawało, że mogę być jak miałam taki dziwny apetyt, a jak gdzieś szłam to najpierw brzuch potem ja. Byłam pewna, że jestem....ale nic. Ale może akurat Ty jesteś. Ja sobie to wkręciłam!! Już nie moge to robić - od roku się leczę, muszę zacząć normalnie żyć!U mnie jest na tyle zabawna historia, że każdy kto mnie zna to głaszcze po brzuchu, tak mi rośnie i jest twardy, ludzie ustępują miejsce w kolejce do kasy
, śmiać mi się chce ja tu mniej jem a brzuch rośnie
. Dziwi mnie to, że odrzuca mnie od słodyczy, teraz mam ochotę na ostre i kwaśne :-). zobaczymy

No mi tez sie wydawało, że mogę być jak miałam taki dziwny apetyt, a jak gdzieś szłam to najpierw brzuch potem ja. Byłam pewna, że jestem....ale nic. Ale może akurat Ty jesteś. Ja sobie to wkręciłam!! Już nie moge to robić - od roku się leczę, muszę zacząć normalnie żyć!
Ale uciesze się jeżeli Tobie (wam) się uda![]()
z tym brzuchem to tak jak u mnie
. Nie wiem czy jestem czy nie, ale czekam aż Ty powiesz że już jesteś. Jeśli do listopada nic się nie pokaże to i ja będę leczona tabletkami na poprawienie mojego jejeczkowania
. Ale co tam głowa do góry, mamuśkiMi jest cały czas niedobrze i wszystko mi śmierdzi, wszystko!! dzisiaj wyrzuciłam cała activię bo mi smierdziała. a poza tym to własnie ten brzuch!!
bo nic nie było widać. Kochana ja bym już szła do gin. Trzymam kciuki, :-),Ja byłam tydzień temu -dał mi luteinę, wczoraj przestałam ją brać i dziś dostałam @. Więc raczej nic z tegoA może Ty jesteś a o tym nie wiesz !:-). Test może pokazywać jedna kreskę, wiem to po sobie :-). U mojej kuzynki ciążę wykryto dopiero w 12 tygbo nic nie było widać. Kochana ja bym już szła do gin. Trzymam kciuki, :-),