reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
U mnie jest na tyle zabawna historia, że każdy kto mnie zna to głaszcze po brzuchu, tak mi rośnie i jest twardy :tak:, ludzie ustępują miejsce w kolejce do kasy :-D, śmiać mi się chce ja tu mniej jem a brzuch rośnie :tak:. Dziwi mnie to, że odrzuca mnie od słodyczy, teraz mam ochotę na ostre i kwaśne :-). zobaczymy

U mnie jest na tyle zabawna historia, że każdy kto mnie zna to głaszcze po brzuchu, tak mi rośnie i jest twardy :tak:, ludzie ustępują miejsce w kolejce do kasy :-D, śmiać mi się chce ja tu mniej jem a brzuch rośnie :tak:. Dziwi mnie to, że odrzuca mnie od słodyczy, teraz mam ochotę na ostre i kwaśne :-). zobaczymy
No mi tez sie wydawało, że mogę być jak miałam taki dziwny apetyt, a jak gdzieś szłam to najpierw brzuch potem ja. Byłam pewna, że jestem....ale nic. Ale może akurat Ty jesteś. Ja sobie to wkręciłam!! Już nie moge to robić - od roku się leczę, muszę zacząć normalnie żyć!
Ale uciesze się jeżeli Tobie (wam) się uda :-D

Mi jest cały czas niedobrze i wszystko mi śmierdzi, wszystko!! dzisiaj wyrzuciłam cała activię bo mi smierdziała. a poza tym to własnie ten brzuch!!aha i jem parówki potem czekoladę a potem zupkę chinska - wszystko w pół godziny, a potem mi znowu niedobrze. Tak wyglada moja psychika!!
Ale w czwartek TERAPIA, może moja terapeutka mi pomoże

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No mi tez sie wydawało, że mogę być jak miałam taki dziwny apetyt, a jak gdzieś szłam to najpierw brzuch potem ja. Byłam pewna, że jestem....ale nic. Ale może akurat Ty jesteś. Ja sobie to wkręciłam!! Już nie moge to robić - od roku się leczę, muszę zacząć normalnie żyć!
Ale uciesze się jeżeli Tobie (wam) się uda :-D

:-D z tym brzuchem to tak jak u mnie:-D. Nie wiem czy jestem czy nie, ale czekam aż Ty powiesz że już jesteś. Jeśli do listopada nic się nie pokaże to i ja będę leczona tabletkami na poprawienie mojego jejeczkowania :zawstydzona/y:. Ale co tam głowa do góry, mamuśki

Ostatnia edycja:
Mi jest cały czas niedobrze i wszystko mi śmierdzi, wszystko!! dzisiaj wyrzuciłam cała activię bo mi smierdziała. a poza tym to własnie ten brzuch!!

A może Ty jesteś a o tym nie wiesz !:-). Test może pokazywać jedna kreskę, wiem to po sobie :-). U mojej kuzynki ciążę wykryto dopiero w 12 tyg :tak: bo nic nie było widać. Kochana ja bym już szła do gin. Trzymam kciuki, :-),

reklama
A może Ty jesteś a o tym nie wiesz !:-). Test może pokazywać jedna kreskę, wiem to po sobie :-). U mojej kuzynki ciążę wykryto dopiero w 12 tyg :tak: bo nic nie było widać. Kochana ja bym już szła do gin. Trzymam kciuki, :-),
Ja byłam tydzień temu -dał mi luteinę, wczoraj przestałam ją brać i dziś dostałam @. Więc raczej nic z tego :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry