reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się i ja :-)

Żabko gratuluję udanej wizyty :-) wydaje mi się że na ruchy to jeszcze za wcześnie jest...przecież fasolinka taka jeszcze malutka jest. Może to bardziej ruchy jelitowe :-)
Fajowo że tak szybko udało Ci się z tym usg.

Co do słodkiego to ja zawsze przed wizytą paczkę cukierków pochłaniam :-) bo wtedy Szymon taki rozbrykany.

Lopciu trzymam mocno kciukasy &&& za powodzenie.
I jakby mnie jutro nie było to wszystkiego najpiękniejszego z okazji imienin!

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama

Żabko gratuluję udanej wizyty :-) wydaje mi się że na ruchy to jeszcze za wcześnie jest...przecież fasolinka taka jeszcze malutka jest. Może to bardziej ruchy jelitowe :-)

Co do słodkiego to ja zawsze przed wizytą paczkę cukierków pochłaniam :-) bo wtedy Szymon taki rozbrykany.

Witamy Myszko Witamy ;-):-)

Erbuś do poklikania wypoczywaj na trawce :)

:-D śmieszne określenie :-D no coś Ty ja już rano o kupowałam BB a potem pojechałam do mamusi ;-):tak: kupiła nam zapas nowych ręczniczków :-)
Ale Ty bardzo czesto znikasz nagle na drzemke;-)

ja razcej jestem w 13 wedlug owulacji i tego prywatnego usg na ktorym bylam na poczatku wiec mysle ze to 13 a ze gin sie zamotal to lepiej dla mnie bo za to mam ekspresowo usg a tak to niewiadomo ile bym musiala czekac :-)
Super, ze nie bedziesz musiala znowu tyle czekac:tak:

uciekam babolki , nie wiem czy bede wieczorkiem bo trawkę trzeba podlać bo suszzzaaaa :szok:
do poklikania:cool2:
To Ty wiadrami bedziesz ta wode nosic?:cool2:

Wow - niezla litania... A te pierwsze badania na co wlasciwie sa?

Ja gdybym chciala je wszystkie zrobic to musialabym doliczyc jeszcze oszty do jazdu 80km w jedna strone...:dry:

masakraa te badania ale coz trzeba zrobic ;p

;-)Elo Babolki ;-)

Tośka niezła litania :shocked2:

Lopop &&&&& za piękne pęcholki imieninowe :tak::-)

Maćku głowa nie boli po imprezce :confused: O kochana to za Ciebie też już trzymam &&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę :tak: i nie tylko bo to już który dc :-p

Erbuś co znaczyło że Batonik coś tam :confused: o "charczy" musiałam się cofnąć bo zapomniałam tej nazwy :)

jak mus to mus ;p

hej kobietki wrocilam od gina i dzis bylko suuuper dostalam skierowanie na usg a ze gin sie zamotal przez to ze mialamdlugi cykl i pozna owu i w kalendarzyku niewychodzilmu 13 tydzien ciazy tylko 14-15 to na usg mam przyjechac jutro z rana na 8:00 :-D i wtedy sie okaze ktory to tydzien a niemowilam mu ze bylam prywatnie na usg i ze wiem ktory to tydzien hahahah wiec juz jutro mam spotkanie z moja fasoleczka a i dzis slyszalam serduszko :sorry2: polozna zawsze sprawdza detektorem tetna super bylo dzis i jestem bardzo zadowolona :-)
ciesze sie ze wszytsko oki

dziękuję kochana Anetko co u Ciebie?
wybieracie się na jakieś małe wakacje we troje?:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry