reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a nic ciekawego :-) buszuje po forum i niedlugo bede sie kladal spac bo o 7 musze wstac bo o 7:30 wyjezdzamy na usg :-) i zab zaczyna mnie pobolewac :-( a ja sie panicznie boje dentysty :-( ale chyba dam rade byle przespac noc bez bolu
och to nie dobrze z tym ząbkiem, ale nie myśl o nim tylko nastaw się na usg
pozytywnie zazdroszczę pięknych widoczków na tym usg
zmykam bo jutro jadę do ginka zobaczyć jak urosły
do juterka

Ostatnia edycja:
hej babolki wstawac szkoda tak pieknego dnia :-) zartuje pospijcie sobie jeszcze smacznie ja juz spac od 5 niemoge wieczorem mialam tak glowe napchana myslami o usg ze zasnac niemoglam a w nocy jak sie obudzilam na siku to tez przez ponad godzine usnac niemoglam .... no ale mezus juz wrocil z pracy i myje autko zeby bylo czysciutkie na wyjazd :-) pozdrawiam was i zycze milego dnia :-D

;-)Witam się Kochane Babolki :-)

Tośka zazdroszczę Ci tego lasu i ciszy i zapachu :tak: ale ostatnio ciężko pracowałaś więc zasłużony odpoczynek Cię czeka :tak:

Żabka powodzenia trzymam &&&&&&&&&&&&&& za usg

Lopop Wszystkiego Najlepszego i spełnienia najskrytszego marzenia ;-) a i oby pęcholki były śliczne &&&&&&&&&&&&&&&

zdjecie_big.jpg

cześć dziewczynki ;-):-D
Dzisiaj obiecałam sobie nie ruszać sie z domu przez cały dzień...ale wątpię, czy mi się to uda ;-) codziennie coś do załatwienia mam, ja nie wiem kiedy poleniu****ę :-D
w week byliśmy na spływie kajakowym, wiec przyrody i gorąca mam dość :-D poza temp było super; poniedziałek badania, wczoraj działeczka i tak czasu minęło sporo od mojej ostatniej wizyty.
Żaba, lopop trzymam kciuki za usg &&&& :-D

lopop wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ;-):tak:

cześć Tośka

cześć dziewczynki ;-):-D
Dzisiaj obiecałam sobie nie ruszać sie z domu przez cały dzień...ale wątpię, czy mi się to uda ;-) codziennie coś do załatwienia mam, ja nie wiem kiedy poleniu****ę :-D
w week byliśmy na spływie kajakowym, wiec przyrody i gorąca mam dość :-D poza temp było super; poniedziałek badania, wczoraj działeczka i tak czasu minęło sporo od mojej ostatniej wizyty.
Żaba, lopop trzymam kciuki za usg &&&& :-D

lopop wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ;-):tak:

cześć Tośka

hej :)

reklama
ja jestem zalogowana, ale siedzę i przy kompie i pisze prace magisterską...tak sie zapisałam, ze zapomniałam sprawdzić czy ktos sie oprócz mnie pojawił :)
dzisiaj chcę skończyc rozdział i wysłac do sparawdzenia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry