lopop
Szczęśliwa mamusia
co słychać u Ciebie ?no nieprzesadzaj ciazowe brzuszki sa tu pozadane ja to moge o sobie powiedziec wieloryb ale ty???napewno jestes szczuplutka z okraglym slicznym brzusiem :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co słychać u Ciebie ?no nieprzesadzaj ciazowe brzuszki sa tu pozadane ja to moge o sobie powiedziec wieloryb ale ty???napewno jestes szczuplutka z okraglym slicznym brzusiem :-)
a nic ciekawego :-) buszuje po forum i niedlugo bede sie kladal spac bo o 7 musze wstac bo o 7:30 wyjezdzamy na usg :-) i zab zaczyna mnie pobolewac :-( a ja sie panicznie boje dentysty :-( ale chyba dam rade byle przespac noc bez boluco słychać u Ciebie ?
och to nie dobrze z tym ząbkiem, ale nie myśl o nim tylko nastaw się na usga nic ciekawego :-) buszuje po forum i niedlugo bede sie kladal spac bo o 7 musze wstac bo o 7:30 wyjezdzamy na usg :-) i zab zaczyna mnie pobolewac :-( a ja sie panicznie boje dentysty :-( ale chyba dam rade byle przespac noc bez bolu

ale ostatnio ciężko pracowałaś więc zasłużony odpoczynek Cię czeka 

poza temp było super; poniedziałek badania, wczoraj działeczka i tak czasu minęło sporo od mojej ostatniej wizyty.

cześć dziewczynki ;-)
Dzisiaj obiecałam sobie nie ruszać sie z domu przez cały dzień...ale wątpię, czy mi się to uda ;-) codziennie coś do załatwienia mam, ja nie wiem kiedy poleniu****ę
w week byliśmy na spływie kajakowym, wiec przyrody i gorąca mam dośćpoza temp było super; poniedziałek badania, wczoraj działeczka i tak czasu minęło sporo od mojej ostatniej wizyty.
Żaba, lopop trzymam kciuki za usg &&&&
lopop wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ;-)
cześć Tośka