reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Zapeszyłam - bo powiedziałam, że na BB się ruszyło ale jednak się myliłam :sorry2:

Żabciu nie stresuj się najważniejsze że widziałaś swoją Kruszynkę i że się rusza :tak: serduszko też wczoraj słyszałaś znaczy wszystko gra i buczy oby tak dalej :tak:;-)

a tym, że ciąża jest młodsza to się nie martw tak mocno bo na kolejnym usg może się okazać, że jednak szybko urosła i odpowiada innemu tygodniowi ciąży :tak: u mnie też tak było już raz zmieniałam suwaczek ale teraz nie zamierzam

pozytywne dla mnie jest to że masz termin tak samo jak ja na 11 stycznia :-D:tak: tylko że Ty masz z usg taki :confused: bo ja mam z ostatniej @ 11 stycznia a z usg jeszcze mi nie powiedział ginek dokładnie myślę, że jest na to i tak za wcześnie i pewnie jeszcze nam się z 5 razy zmienią a na koniec i t ak urodzimy w innym terminie :-D:-D:-D

Buźka Żabko nie smutaj się ;-)
no ja z ostatniej @ to bym miala termin na 24 grudnia :-) a ja sowaczka tez niebede zmieniac w koncu to roznica tylko 2 dni wiec niewielka

no ja z ostatniej @ to bym miala termin na 24 grudnia :-) a ja sowaczka tez niebede zmieniac w koncu to roznica tylko 2 dni wiec niewielka

:szok: Matko to Ty jeszcze grudniówką możesz zostać;-) kiedyś obiło mi się o uszy, że najbardziej prawdopodobny jest ten termin z ostatniej @ :sorry2:ale nie wiem czy to prawda :dry: ginek pewnie powie termin z usg jak już ciąża będzie troszkę starsza :tak:

Żabko a badał Ci już przezierność karkową ???

Ostatnia edycja:
:szok: Matko to Ty jeszcze grudniówką możesz zostać;-) kiedyś obiło mi się o uszy, że najbardziej prawdopodobny jest ten termin z ostatniej @ :sorry2:ale nie wiem czy to prawda :dry: ginek pewnie powie termin z usg jak już ciąża będzie troszkę starsza :tak:

Żabko a badał Ci już przezierność karkową ???
termin jest z usg bo tego z ostatniej @ gin niebierze pod uwage bo bym teraz byla w 15 tygodniu bo mialam dluuugio cykl a dzis mialam ta przeziernosc wynik 1,1 i w necie znalazlam ze to jesk ok wynik

termin jest z usg bo tego z ostatniej @ gin niebierze pod uwage bo bym teraz byla w 15 tygodniu bo mialam dluuugio cykl a dzis mialam ta przeziernosc wynik 1,1 i w necie znalazlam ze to jesk ok wynik

no ja to nie mam zbytnio problemu bo dokładnie w dzień owu byłam na monitoringu :tak: a poza tym miałam zawsze regularne @ :tak:

ja idę na usg w sobotę i mam stresssssssssssssss:baffled: cieszę się że u Ciebie wszystko OK :tak::-)

no ja to nie mam zbytnio problemu bo dokładnie w dzień owu byłam na monitoringu :tak: a poza tym miałam zawsze regularne @ :tak:

ja idę na usg w sobotę i mam stresssssssssssssss:baffled: cieszę się że u Ciebie wszystko OK :tak::-)
niema sie czym sterowas norma przeziernosci karkowej miesci sie do 2,5 wiec spokojnie ja dzis mialam stresa jak musialam tak dlugo z moim czekac a on juz sie wnerwial bo po nocce byl i nic niespal :-(

Zabka najwazniejsze, ze wszystko w porzadku! :tak:
Ja jak poszlam do szpitala na Hsg to na badanie musialam czekac od 8 do 13:szok: Dobrze chociaz, ze mi lozeczko dali;-)

w tych szpitalach to masakra, jak kiedyś byłam na izbie przyjęć i czekałam na mojego ginka to słyszałam jak ciężarne narzekały że czekają po 3 h na przyjęcie do szpitala :szok::szok:

dziewczyny u mnie dziś chińszczyzna na obiad :-p R wraca koło 5 a mi już język do dupki ucieka :-D łakomstwo :-p

reklama
przecież sam zaproponował ten termin i daną godzinę:sorry2: a jak to bywa w szpitalach czasem są nagłe przypadki :nerd:
no tak ale ja mam takie szczescie ze zawsze na mnie padnie hihihihi
Zabka najwazniejsze, ze wszystko w porzadku! :tak:
Ja jak poszlam do szpitala na Hsg to na badanie musialam czekac od 8 do 13:szok: Dobrze chociaz, ze mi lozeczko dali;-)
hej macku to tez nieciekawie ale sie ciesze ze jest juz po ale sie przynajmniej troszke na fasolke napatrzylam :-)

batonik ja i m uwielbiamy chinszczyzne ja tez dzis mam apetyt jak smok :-0 ale ciesze sie ze jeszcze nic nieprzytylam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry