Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja z ostatniej @ to bym miala termin na 24 grudnia :-) a ja sowaczka tez niebede zmieniac w koncu to roznica tylko 2 dni wiec niewielkaZapeszyłam - bo powiedziałam, że na BB się ruszyło ale jednak się myliłam
Żabciu nie stresuj się najważniejsze że widziałaś swoją Kruszynkę i że się ruszaserduszko też wczoraj słyszałaś znaczy wszystko gra i buczy oby tak dalej
;-)
a tym, że ciąża jest młodsza to się nie martw tak mocno bo na kolejnym usg może się okazać, że jednak szybko urosła i odpowiada innemu tygodniowi ciążyu mnie też tak było już raz zmieniałam suwaczek ale teraz nie zamierzam
pozytywne dla mnie jest to że masz termin tak samo jak ja na 11 styczniatylko że Ty masz z usg taki
bo ja mam z ostatniej @ 11 stycznia a z usg jeszcze mi nie powiedział ginek dokładnie myślę, że jest na to i tak za wcześnie i pewnie jeszcze nam się z 5 razy zmienią a na koniec i t ak urodzimy w innym terminie
Buźka Żabko nie smutaj się ;-)
no ja z ostatniej @ to bym miala termin na 24 grudnia :-) a ja sowaczka tez niebede zmieniac w koncu to roznica tylko 2 dni wiec niewielka
Matko to Ty jeszcze grudniówką możesz zostać;-) kiedyś obiło mi się o uszy, że najbardziej prawdopodobny jest ten termin z ostatniej @
ale nie wiem czy to prawda
ginek pewnie powie termin z usg jak już ciąża będzie troszkę starsza 
termin jest z usg bo tego z ostatniej @ gin niebierze pod uwage bo bym teraz byla w 15 tygodniu bo mialam dluuugio cykl a dzis mialam ta przeziernosc wynik 1,1 i w necie znalazlam ze to jesk ok wynikMatko to Ty jeszcze grudniówką możesz zostać;-) kiedyś obiło mi się o uszy, że najbardziej prawdopodobny jest ten termin z ostatniej @
ale nie wiem czy to prawda
ginek pewnie powie termin z usg jak już ciąża będzie troszkę starsza
Żabko a badał Ci już przezierność karkową ???
termin jest z usg bo tego z ostatniej @ gin niebierze pod uwage bo bym teraz byla w 15 tygodniu bo mialam dluuugio cykl a dzis mialam ta przeziernosc wynik 1,1 i w necie znalazlam ze to jesk ok wynik
a poza tym miałam zawsze regularne @
cieszę się że u Ciebie wszystko OK
:-)niema sie czym sterowas norma przeziernosci karkowej miesci sie do 2,5 wiec spokojnie ja dzis mialam stresa jak musialam tak dlugo z moim czekac a on juz sie wnerwial bo po nocce byl i nic niespal :-(no ja to nie mam zbytnio problemu bo dokładnie w dzień owu byłam na monitoringua poza tym miałam zawsze regularne @
![]()
ja idę na usg w sobotę i mam stressssssssssssssscieszę się że u Ciebie wszystko OK
:-)
niema sie czym sterowas norma przeziernosci karkowej miesci sie do 2,5 wiec spokojnie ja dzis mialam stresa jak musialam tak dlugo z moim czekac a on juz sie wnerwial bo po nocce byl i nic niespal :-(
a jak to bywa w szpitalach czasem są nagłe przypadki 
Zabka najwazniejsze, ze wszystko w porzadku!
Ja jak poszlam do szpitala na Hsg to na badanie musialam czekac od 8 do 13Dobrze chociaz, ze mi lozeczko dali;-)

R wraca koło 5 a mi już język do dupki ucieka
łakomstwo 
no tak ale ja mam takie szczescie ze zawsze na mnie padnie hihihihiprzecież sam zaproponował ten termin i daną godzinęa jak to bywa w szpitalach czasem są nagłe przypadki
![]()
hej macku to tez nieciekawie ale sie ciesze ze jest juz po ale sie przynajmniej troszke na fasolke napatrzylam :-)Zabka najwazniejsze, ze wszystko w porzadku!
Ja jak poszlam do szpitala na Hsg to na badanie musialam czekac od 8 do 13Dobrze chociaz, ze mi lozeczko dali;-)