*Tośka*
Fanka BB :)
:-) no w końcu się coś ruszyło na BB ;-)
Witaj Olkale :-)
No i zapeszyłam![]()
ja tez jestem zalogowana
ograniam sie przed urlopem wiec czasu malo jest niestety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) no w końcu się coś ruszyło na BB ;-)
No i zapeszyłam![]()
ja też mam taki zamiar dzisiaj, przynajmniej częściowo;-)no tak każdy ma jakieś zajęcie więc i ja zabrałam się za odgruzowywanie mieszkania :-);-)![]()
ja też mam taki zamiar dzisiaj, przynajmniej częściowoodkurzanie bedzie czekało na J
pranko właśnie sie wyprało, więc zaraz idę powiesić, no i tak dzien za dniem mija..kiedy poleniu****e?
Tośka super czas u Ciebie...uwielbiałam czekac na urlop...szkoda tylko, ze jest z nim tak, że tak szybko mijano ale teraz o tym nie ,mysl i ciesz się, ze nadchodzi
A gdzie sie wybieracie?akurat płodny bedzie , nie? moze taki wyjazd Wam pomoze, a moze fasolka chce być podróżna?
![]()
i tego życzę z całego serducha, a nawet z dwóch serduchwyjezdzamy na kaszuby na całe dw atygodnie :-) no akurat tak sie zdarzyło że to są dni płodne - moze cos sie uda zmontować he ale sie nie nastawiam ... na 2 sierpnia umówiłam się do Invicty na wizyte i w tym pokładam lekką nadzieje że moze cos sie ruszy :-)
i tego życzę z całego serducha, a nawet z dwóch serduch![]()

Dobry!:-)
Dziewczyny bylam dzisiaj u gina i dostalam ulotke nt strony UroGin - diagnostyka zakażeń: choroby układu płciowego, bezpłodność i jej przyczyny. Choroby narządów płciowych
Moze to kogos zainteresuje...
Dotyczy zarowno staraczek jak i zafasolkowanych![]()
co zapeszylas???:-) no w końcu się coś ruszyło na BB ;-)
No i zapeszyłam![]()
ale i tak jestem troche zla po tym usg i coraz mniej zaczyna mi sie moj gin podobac bo kazal byc na 8 wiec blamo 7:55 no i czekalam ponad 2 godziny na usg wrrr bo mu cesarka wypadla a potem mial miec niedlugo kolejna i sie spieszyl na cd niezgodzil sie nagrac :-( a po tem jak juz poszedl i pigola dala mi wypisany druczek zorientowalam sie ze niedal ani nierobil mi zdjecia dzidziusia :-( i ryczec mi sie chcialo ze niemam ani filmiku ani fotki nawet niemam sie czym pochwalic jedyne co mi powiedzial to to ze maluszek jest troszke mlodszy bo ma 12 tygodni i 1 dzien i termin zmieniamy na 11 stycznia a wszystkiego z opisu usg musialam teraz sama szukac zeby sie dowiedziec czy wsio ok i wogole wrrrrr.... w dodatku takzle sie dzis czuje ze szok slaba i zmeczonaco zapeszylas???
ja bylam na tym usg jedyne co bylo pozytywne to widok mahajacych raczek dzidziusia i widok serduszka i buzki glowka byla baaardzo duzaale i tak jestem troche zla po tym usg i coraz mniej zaczyna mi sie moj gin podobac bo kazal byc na 8 wiec blamo 7:55 no i czekalam ponad 2 godziny na usg wrrr bo mu cesarka wypadla a potem mial miec niedlugo kolejna i sie spieszyl na cd niezgodzil sie nagrac :-( a po tem jak juz poszedl i pigola dala mi wypisany druczek zorientowalam sie ze niedal ani nierobil mi zdjecia dzidziusia :-( i ryczec mi sie chcialo ze niemam ani filmiku ani fotki nawet niemam sie czym pochwalic jedyne co mi powiedzial to to ze maluszek jest troszke mlodszy bo ma 12 tygodni i 1 dzien i termin zmieniamy na 11 stycznia a wszystkiego z opisu usg musialam teraz sama szukac zeby sie dowiedziec czy wsio ok i wogole wrrrrr.... w dodatku takzle sie dzis czuje ze szok slaba i zmeczona

serduszko też wczoraj słyszałaś znaczy wszystko gra i buczy oby tak dalej
;-)
u mnie też tak było już raz zmieniałam suwaczek ale teraz nie zamierzam 
tylko że Ty masz z usg taki
bo ja mam z ostatniej @ 11 stycznia a z usg jeszcze mi nie powiedział ginek dokładnie myślę, że jest na to i tak za wcześnie i pewnie jeszcze nam się z 5 razy zmienią a na koniec i t ak urodzimy w innym terminie