Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Scully ja tempki nie mierzę![]()
choć w sumie życzę szybszego zafasolkowania
;-):-)Zwykle mam 26-28 dni, ale tym razem owulka byla pozno, wiec pewnie 30 dni![]()
Witam
a ja zaczynam 7 cykl starań:--(,@ przylazła w sobote
![]()
łepek do góry i żegnaj @ na 9 m-cy ;-)CZEŚĆ dziewczyny. Niestety dziś dostałam okresu:-(, spóżnił mi sie 2 tygodnie, nigdy mi sie tak nie opóznił, a od wczoraj nie miałam gorączki:-(, a tak się cieszyłam że jestem w ciąży, a na tście nie było mocnej drugiej kreski tylko była blada:-(. Jest mi smutno :-
-
-(, trudno ... może sie uda tym razem. POZDRAWIAM WAS I ZYCZĘ FASOLEK:-):-):-)
![]()
bo albo wyszedłby "+" czyli fasolka (a krew to plamienia), albo "-" czyli poronienie lub błąd testu poprzedniego 
Cześć, ja wreszcie wróciłam do was po weekendzie. Byłam wczoraj u swojej lekarki, potwierdziła ciążę, 6 tydzień według om, termin na 20 lutego, szkoda tylko, że nie miałam usg bo było zepsute, kolejna wizyta za 3 tygodnie wtedy już na pewno zrobi mi usg.

Moja kumpela raz do niego poszla i ja ochrzanil, ze ma 25 lat i powinna miec dzieci, a ona jest od gum poobcierana![]()

szczery 

A @ we wtorek 
a u mnie nic zagrzmiało i po deszczu ale chmury aż 3 razy podchodziły i wiatr je przegnał niestetyWitam sie
dziś pożno bo cały dzionek przespałam rano poszłam na badanko krwi i padłam pewnie tez przez pogodę ale teraz pada:-):-):-) i można oddychać
:-)
tylko mam nadzieję że jakoś się będziemy z Tobą komunikować przez te dwa tygodnie 
:-) w końcu spędzimy dużo czasu razem ;-):-) Witaj Tośka ;-)
jak rano wchodzę na kompa to zawsze wiem że przywita mnie Tośka:-)
już możesz Kochana zacząć cieszyć się urlopemtylko mam nadzieję że jakoś się będziemy z Tobą komunikować przez te dwa tygodnie
a mój R wczoraj oświadczył że najpóźniej w sierpniu idzie na 3 tygodniowy urlop:-) w końcu spędzimy dużo czasu razem ;-)
Hej :-)
Bedę do was zaglądać oczywiścieale te dwa tygodnie mam zamiar spedzic aktywnie - jeziorko łodeczka, rowerek
mam 3 fajne ksiazki no i oczywiscie bede meczyc mojego W seksualnie
![]()
oby owocnie bo będę trzymać kciuki ;-) zaczęłabym już dziś ale Lopop ma rezerwację 
taki mam plan ;-)najlepsze jest to ostatnie ;-)oby owocnie bo będę trzymać kciuki ;-) zaczęłabym już dziś ale Lopop ma rezerwację
hmmm zazdroszczę Ci tego wyjazdu i odpoczynku i mam nadzieję że w sierpniu wyrwiemy się na tydzień nad morze a potem na tydzień do lasutaki mam plan ;-)