reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mnie coś podbrzusze pobolewa po tych ziółkach :confused:

masakra ja mam wiatraczek wlączony bo zdechnąć mozna
to dobrze bo ziolka dzialajaniech dzialaja pozytywnie i dadza efekty na urlopie

kobietki czy ma ktoras moze znajomosci w łebie????szukam baaaaaardzo taniego noclegu bo chcemy z mezem i corka i szwagierka i szwagrem pojechac na 3 dni do łeby chodzi nam o sam noclego bo 1 caly dzien chcemy spedzic w parku dinozaurow 2 w ogrodzie onitologicznym i w lunaparku a 3 na plazy :-)

reklama

kobietki czy ma ktoras moze znajomosci w łebie????szukam baaaaaardzo taniego noclegu bo chcemy z mezem i corka i szwagierka i szwagrem pojechac na 3 dni do łeby chodzi nam o sam noclego bo 1 caly dzien chcemy spedzic w parku dinozaurow 2 w ogrodzie onitologicznym i w lunaparku a 3 na plazy :-)
nie znam ale radzę Tobie poszukać w necie tam są zareklamowane noclegi i do tego z cenami
zawsze tak robię gdy wyjeżdżamy na południe

elllooo babolki :)

no i pouciekały to ja tez spadam
milego wieczoru

Lopciu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!

Ostatnia edycja:

ja niestety nie znam :sorry2: polecam stronkę: www.spanie.pl, ja zawsze z niej korzystam ;-)

no szukam ale tansze znalazlam w gazecie anonse bo 20 zl za osobe za dobe

dzieki zaraz sprawdze
ale Ty musisz tam zadzwonić i niech za dziecko liczą połowę kwoty( ja zawsze tak robiłam no teraz ma 6 lat to może też mi się tak uda)

Dziewczyny mam prośbę trzymajcie kciuki bo jutro mam inseminację jak dobrze pójdzie to z rana a jak nie to do 14.

ale Ty musisz tam zadzwonić i niech za dziecko liczą połowę kwoty( ja zawsze tak robiłam no teraz ma 6 lat to może też mi się tak uda)

Dziewczyny mam prośbę trzymajcie kciuki bo jutro mam inseminację jak dobrze pójdzie to z rana a jak nie to do 14.

Lopop Kochana moje kciuki są zaciśnięte za Ciebie :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

;-)Dzień dobry babolki :-)

za oknem piękny dzień :tak:

Tośka witam z rana i przypominam, że dziś Twój ostatni dzień pracy :tak: JUUPPPPIIIII już prawie możesz się rozkoszować urlopem ;-):-)

Lopop Kochana wszyscy trzymamy za Ciebie mocno &&&&&&& bądź dzielna ;-):tak:

Miłego Dzionka :-p

reklama

Trzymam z całej siły &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

;-)Dzień dobry babolki :-)

za oknem piękny dzień :tak:

Tośka witam z rana i przypominam, że dziś Twój ostatni dzień pracy :tak: JUUPPPPIIIII już prawie możesz się rozkoszować urlopem ;-):-)

Lopop Kochana wszyscy trzymamy za Ciebie mocno &&&&&&& bądź dzielna ;-):tak:

Miłego Dzionka :-p

no tak jestem jedną nogą na urlopie już ;p

moja jajniki chyba naprawde zaczeły prace bo dzisiaj znowu mnie boli ;)

a czy to możliwe zeby owu przez ziolka byla szybciej np jak myslisz ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry