reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Niop:-( Ja tez lubie chodzic po lumpkach...

a tam mają takie fajne sukienusie dla dziewczynek - takie malutkie, i takie body słodkie i szlafroczki mini mini .. wszystko bym wykupila najchetniej - takie śmiesznie niskie ceny maja

Tośka my tu wszyscy zaciskamy kciuki za nasze weteranki więc nie może być inaczej prędzej czy później albo kciuki odpadną albo zafasolkujecie ;-):tak::-)

a już niedługo na pewno będziesz kupowała swojej fasolce :tak: wierz mi ;-)

trzymam cię za słowo ;p

reklama
a tam mają takie fajne sukienusie dla dziewczynek - takie malutkie, i takie body słodkie i szlafroczki mini mini .. wszystko bym wykupila najchetniej - takie śmiesznie niskie ceny maja
Ciuszki dla dzieciaczkow sa takie fajne i tanie w ciucholandach, bo przeciez dzieci szybko rosna i nie zdaza "napsuc" . I kazda rzezc jest lekka, wiec sklepy duzo na nich zarabiaja mimo niskich cen;-)

każdemu takie zakupy sprawiają radość :tak: a póki co to skup się kochana na urlopie i na bobosexach :tak:

dobrze mamo ;p!!!

wiecie co wam powiem moja tesciowa chyba w glowe dostala ;p
powiedziala ze sfinansuje wszystkie badania w invicie i w razie co zorganizuje kase na iui a potem na invitro :) w szoku jestem normalnie - ciesze sie oczywiscie :)

dobrze mamo ;p!!!

wiecie co wam powiem moja tesciowa chyba w glowe dostala ;p
powiedziala ze sfinansuje wszystkie badania w invicie i w razie co zorganizuje kase na iui a potem na invitro :) w szoku jestem normalnie - ciesze sie oczywiscie :)

:-D jaka ze mnie mama :-D po prostu muszę Was wszystkie czasem do pionu sprowadzić :tak: czuję się w obowiązku :-D

a z teściową to dziwna sprawa ... oby nie było potrzeby korzystania z medycyny ... bo to pewnie nie mało kosztuje a później trzeba być wdzięcznym, albo nie daj Boże teściowa by się obnosiła, że to dzięki niej :baffled: blllllllllllllleeeeeeeeee ... zależy jeszcze jaką kto ma teściową :blink: bo ja ogólnie nie narzekam ale jak ostatnio zobaczyła że mam kupione kilka ciuszków to mówiła że mam nie kupować bo to na początek już wystarczy :szok: a ja mam chyba 5 bodów i 1 pajac i 1 śpiochy :szok:

:-D jaka ze mnie mama :-D po prostu muszę Was wszystkie czasem do pionu sprowadzić :tak: czuję się w obowiązku :-D

a z teściową to dziwna sprawa ... oby nie było potrzeby korzystania z medycyny ... bo to pewnie nie mało kosztuje a później trzeba być wdzięcznym, albo nie daj Boże teściowa by się obnosiła, że to dzięki niej :baffled: blllllllllllllleeeeeeeeee ... zależy jeszcze jaką kto ma teściową :blink: bo ja ogólnie nie narzekam ale jak ostatnio zobaczyła że mam kupione kilka ciuszków to mówiła że mam nie kupować bo to na początek już wystarczy :szok: a ja mam chyba 5 bodów i 1 pajac i 1 śpiochy :szok:

moja tesciowa ma swoje wrzuty ale nigdy nie zygała nam tym ze pomogla - a nie moge powiedziec duzo nam pomogla .. wiec raczej jakby sie udało to bedzie mega szczesliwa a jak bedzie wnuczka to szczyt marzen :)

Dzień doberek
Widzę ze nie mozecie dospać ;-)
Tosiu ja i bez zółek teraz owullkę miałam w 12 dc :szok: takze ziółka może mogą przyspieszyć hmmm

no właśnie niech sypią sie te fasolki w lipcu &&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!

moja tesciowa ma swoje wrzuty ale nigdy nie zygała nam tym ze pomogla - a nie moge powiedziec duzo nam pomogla .. wiec raczej jakby sie udało to bedzie mega szczesliwa a jak bedzie wnuczka to szczyt marzen :)

Tosiu to ja 3mama za dziewczynusię :)
Moja córcia chce braciszka :) a mi obojętne wazne zeby sie udało
ale co do tego mam mieszane uczucia tyle czasu i nic wiecie opadam z sił dziś mam dzień smutasków ach....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej babolki co tamu was u mnie nieciekawie mala od wczoraj ma 38,3 goraczki na noc jej zbilam a rano znowu i glowa ja boli:-( i kaszel i katar ma moze ja owialo sama juz niewiem na 11 jestesmy zarejestrowane do lekarza zobaczymy co powie mam nadzieje ze w aptece ze mnie niezedra lece poczytac co u was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry