reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosiu to ja 3mama za dziewczynusię :)
Moja córcia chce braciszka :) a mi obojętne wazne zeby sie udało
ale co do tego mam mieszane uczucia tyle czasu i nic wiecie opadam z sił dziś mam dzień smutasków ach....

Witaj Erbuś

a prosiłam zostaw troszkę pozytywnej energii na potem ... to nie ... najlepiej mądrala wszystko spożytkowała i co teraz ... nie chcę słyszeć o smutaskach ... będzie dobrze i koniec ... myślimy pozytywnie kochane POZYTYWNIE :tak:

dospać nie możemy bo od rana wszędzie koszą trawę:wściekła/y: a Tośka to siła wyższa jak my się przekręcamy na drugi bok to ona już BB włącza w pracy :-D:-D

reklama
ale Ty musisz tam zadzwonić i niech za dziecko liczą połowę kwoty( ja zawsze tak robiłam no teraz ma 6 lat to może też mi się tak uda)

Dziewczyny mam prośbę trzymajcie kciuki bo jutro mam inseminację jak dobrze pójdzie to z rana a jak nie to do 14.
no mam nadzieje ze za mala policza polowe wkoncu to 4-latek wiele miejsca niezajmie trzymam mocno kciukaski
no tak jestem jedną nogą na urlopie już ;p

moja jajniki chyba naprawde zaczeły prace bo dzisiaj znowu mnie boli ;)

a czy to możliwe zeby owu przez ziolka byla szybciej np jak myslisz ??
moze przyspieszyc albo opoznic roznie bywa wiec starajcie sie czesto :-) tosia a moze ty masz znajomosci w łebie i ktos ma tanie noclegi bo szukam na 3 doby dla nas z corka i dla szagierki z mezem bo jedziemy razem
podsumuje te proby po urlopie ;)

wczoraj znalazlam fajny lumpeks z ciuszkami dla maluszków :) kupilam na bratanka mojego W czapeczke marks & spencer za 2 zł ;p , kamizelke za 6 zł i body taki pajacyk za 3 zł - wszystko jak nowe

mieli tam sporo ciuszków dla noworodków w zajfajnych cenach po 2 - 3 zł :)

szkoda ze nie moge kupowac dla swojej dzidzi :(
oj chetnie bym do niego wpadla i pobuszowala :-)
dobrze mamo ;p!!!

wiecie co wam powiem moja tesciowa chyba w glowe dostala ;p
powiedziala ze sfinansuje wszystkie badania w invicie i w razie co zorganizuje kase na iui a potem na invitro :) w szoku jestem normalnie - ciesze sie oczywiscie :)
no widziszkobitka sie przejela ze wam sie nieudaje a dobrzy jestescie dla niej a tamci niesa a maja i dziecko i jej pomoc
:-D jaka ze mnie mama :-D po prostu muszę Was wszystkie czasem do pionu sprowadzić :tak: czuję się w obowiązku :-D

a z teściową to dziwna sprawa ... oby nie było potrzeby korzystania z medycyny ... bo to pewnie nie mało kosztuje a później trzeba być wdzięcznym, albo nie daj Boże teściowa by się obnosiła, że to dzięki niej :baffled: blllllllllllllleeeeeeeeee ... zależy jeszcze jaką kto ma teściową :blink: bo ja ogólnie nie narzekam ale jak ostatnio zobaczyła że mam kupione kilka ciuszków to mówiła że mam nie kupować bo to na początek już wystarczy :szok: a ja mam chyba 5 bodów i 1 pajac i 1 śpiochy :szok:
na poczatek z tych najmniejszych rozmiarow to po 3-4 sztuki wszystkiego miec najlepiej niewiecej bo szybciutko wyrasta ja tez duzo niekupoje tych najmniejszych potem tych wiekszychtrzeba bedzie ciut wiecej jak zacznie siedziec i jesc obiadki to bedzie sie brudzic oj bedzie :-D

Dzień doberek
Widzę ze nie mozecie dospać ;-)
Tosiu ja i bez zółek teraz owullkę miałam w 12 dc :szok: takze ziółka może mogą przyspieszyć hmmm

no właśnie niech sypią sie te fasolki w lipcu &&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!

tyle ze ja mam 33 dc wiec moze nie bedzie az tak szybko ;p

tak czy tak wychodzi ze bzykac sie trzeba codziennie ;p
Witaj Erbuś

a prosiłam zostaw troszkę pozytywnej energii na potem ... to nie ... najlepiej mądrala wszystko spożytkowała i co teraz ... nie chcę słyszeć o smutaskach ... będzie dobrze i koniec ... myślimy pozytywnie kochane POZYTYWNIE :tak:

dospać nie możemy bo od rana wszędzie koszą trawę:wściekła/y: a Tośka to siła wyższa jak my się przekręcamy na drugi bok to ona już BB włącza w pracy :-D:-D

:-)

Żabciu zdrówka dal maludy

Tosiu dokładnie
dziś 33 dc ???? hmm a ja myślałam ze ty startujesz dopiero , już mi sie chyba kęci

Batonik no widzisz tak to już jest ech...

moze powoli zaczne kupowac ;/ moze sie kiedys przydadza a jak nie to oddam komus
No pewnie, ze sie przyda - jak nie dziecko to lalki bedziemy ubierac :-D Wlasnie wczoraj moj M stwierdzil, ze faktycznie mam ogromne parcie na dziecko. Przestawialismy tapczan i znalezlismy w nim bobasa i ubranka :-D Myslal, ze to ja sie popoludniami bawie;-)

wiecie co wam powiem moja tesciowa chyba w glowe dostala ;p
powiedziala ze sfinansuje wszystkie badania w invicie i w razie co zorganizuje kase na iui a potem na invitro :) w szoku jestem normalnie - ciesze sie oczywiscie :)
No to super!:tak: Widac, ze zalezy jej na Waszym szczesciu (i na wnukach;-))

Dzień doberek
Widzę ze nie mozecie dospać ;-)
No ja wlasnie dospalam - dopiero teraz wstalam:szok:

tak czy tak wychodzi ze bzykac sie trzeba codziennie ;p
Ginka u ktorej bylam ostatnio (choc ja jej nie ufam) mowi, zeby sie wstrzymac od @ do TYCH dni, i dopiero wtedy atakowac. Niby plemniory beda liczniejsze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry