reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no tak jestem jedną nogą na urlopie już ;p

moja jajniki chyba naprawde zaczeły prace bo dzisiaj znowu mnie boli ;)

a czy to możliwe zeby owu przez ziolka byla szybciej np jak myslisz ??

nie specjalnie mam doświadczenie w ziółkach, ale wydaje mi się że mogły pobudzić jajniki do pracy zdecydowanie :tak: co do owu to pewnie też jest to możliwe bo skoro jajniki lepiej pracują to pęcholki szybciej dojrzewają i pękają :sorry2: takie moje zdanie absolutnie nie sprawdzone - tak na babski rozum :tak::-D także musisz koniecznie urlop owocnie wykorzystać ;-) ale byłoby fajnie Tośka po urlopie zafasolkowana, Lopop po inseminacji a Macku po clo :-D:-D oj coś czuję że się posypią fasolki :tak:

reklama
nie specjalnie mam doświadczenie w ziółkach, ale wydaje mi się że mogły pobudzić jajniki do pracy zdecydowanie :tak: co do owu to pewnie też jest to możliwe bo skoro jajniki lepiej pracują to pęcholki szybciej dojrzewają i pękają :sorry2: takie moje zdanie absolutnie nie sprawdzone - tak na babski rozum :tak::-D także musisz koniecznie urlop owocnie wykorzystać ;-) ale byłoby fajnie Tośka po urlopie zafasolkowana, Lopop po inseminacji a Macku po clo :-D:-D oj coś czuję że się posypią fasolki :tak:

no mój W. zapowiedział że 2 razy dziennie będzie bzykanko ;p wiec jakby nie bylo sznase sie lekko zwiekszyly ;p;p
fajnie by bylo gdyby weteranki BB zaskoczyły - ja tez trzymam kciuki mocno

no mój W. zapowiedział że 2 razy dziennie będzie bzykanko ;p wiec jakby nie bylo sznase sie lekko zwiekszyly ;p;p
fajnie by bylo gdyby weteranki BB zaskoczyły - ja tez trzymam kciuki mocno

Byłoby arcy super fajnie :-D:-D

no jak W ma takie nastawienie to sukces murowany (&&&) ja swojego R też molestowałam 2x dziennie :-D i wcale nie wierzą w to że co dwa dni lepiej, żeby się plemniki zregenerowały :no: kiedyś czytałam że jeśli się współżyje często to one szybciej się regenerują są bardziej wyćwiczone :-D:-D także powodzenia

trzymam kciuki za wszystkie nasze BBomowe weteranki :tak:;-) &&&&&&&&&&&&

Maćku nie ukrywaj się babolku :)

Ostatnia edycja:
Witam!
K&%^#$a - nie dosc, ze mnie brzuch boli (z wiadomej przyczyny:dry:) to jeszcze sasiad zaczal trawnik kosic!!!:wściekła/y: O 7.30!
no tak jestem jedną nogą na urlopie już ;p

moja jajniki chyba naprawde zaczeły prace bo dzisiaj znowu mnie boli ;)

a czy to możliwe zeby owu przez ziolka byla szybciej np jak myslisz ??
Mi ziolka akurat nie przyspieszyly owulki, ale zgadzam sie z poprzedniczkami, ze to dobry znak, ze bola:tak:;-)

Witam!
K&%^#$a - nie dosc, ze mnie brzuch boli (z wiadomej przyczyny:dry:) to jeszcze sasiad zaczal trawnik kosic!!!:wściekła/y: O 7.30!
Mi ziolka akurat nie przyspieszyly owulki, ale zgadzam sie z poprzedniczkami, ze to dobry znak, ze bola:tak:;-)

Brzuch boli Maćku :-(

nie stresuj się u mnie też od samego rana jak nie śmieciara cofa i ma taki sygnał wkurzający to teraz też wzięli się za koszenie i to od strony gdzie śpimy :wściekła/y: od poniedziałku koszą całe osiedle i ciągle tylko warczy wwwwrrrrrrrrrrr .....

sama przyznasz że warto spróbować ;-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&

podsumuje te proby po urlopie ;)

wczoraj znalazlam fajny lumpeks z ciuszkami dla maluszków :) kupilam na bratanka mojego W czapeczke marks & spencer za 2 zł ;p , kamizelke za 6 zł i body taki pajacyk za 3 zł - wszystko jak nowe

mieli tam sporo ciuszków dla noworodków w zajfajnych cenach po 2 - 3 zł :)

szkoda ze nie moge kupowac dla swojej dzidzi :(

wczoraj znalazlam fajny lumpeks z ciuszkami dla maluszków :) kupilam na bratanka mojego W czapeczke marks & spencer za 2 zł ;p , kamizelke za 6 zł i body taki pajacyk za 3 zł - wszystko jak nowe

Niop:-( Ja tez lubie chodzic po lumpkach...

reklama

Tośka my tu wszyscy zaciskamy kciuki za nasze weteranki więc nie może być inaczej prędzej czy później albo kciuki odpadną albo zafasolkujecie ;-):tak::-)

a już niedługo na pewno będziesz kupowała swojej fasolce :tak: wierz mi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry