batonik24
Mamusia Klusiaczka
trzymaj w wolnych chwilach te kciuki![]()
masz jak w banku
padł mi bociek z suwaczka
nie żartuje ... dałam mu odpocząć bo sama bym nie chciała tyle latać bez przerwy 

Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymaj w wolnych chwilach te kciuki![]()
nie żartuje ... dałam mu odpocząć bo sama bym nie chciała tyle latać bez przerwy 

moj wcoraj mogl byc i sie naogladal apotem kawalarz powiedzial ze najbardzie podobala mu sie ta dopochwowa sonda i ze tez chce taki gadzetmój na szczęście nie marudzibo jak na razie to siedzi cierpliwie za drzwiami i czeka na nowe wieści
a ja zawsze sobie troszkę pobajeruje z ginkiem
ale już niedługo będzie ze mną na usg
bo mój ginek nie zezwala na obecność nawet najbardziej kochającego męża przy usg przezpochwowym
jak to określa
hahahahano u mnie wczoraj burza jak talala byla a wieczorem do was niewpadlam bo okropnie sie czulam i glowa mi pekala i po 20 juz spalamAle sie fajnie chmurzy... Tylko czy cos z tego bedzie?Mogloby popadac, bo u nas juz od miesiaca nie padalo
![]()
trzymam kciuki zeby sie udalo :-)witam się
dziękuję za życzenia
zabka super mimo czekania że widziałaś maluszka
olkale normalnie zabiegana jesteś na maksa zwolnij kochana
maćku a nowy ginek namawiał na te badania -test pewnie drogi
byłam u ginka i kochane w piątek mój sądny dzień będę miała robione IUI
no biedak juz ledwo machal skrzydlami jeszcze grin pisss by sie doczepili do ciebie o znecanie sie hahahahmasz jak w banku
padł mi bociek z suwaczkanie żartuje ... dałam mu odpocząć bo sama bym nie chciała tyle latać bez przerwy
![]()
Cze dziewczyny!
Czy u Was tez jest dzisiaj tak duszno...?![]()
mnie coś podbrzusze pobolewa po tych ziółkachelloooo babolki
Batonik dobrze ze dałaś odpocząc bockowijuż taki mizerny był heheh
Tosiu ja też zaczynam pić ziólka od nowego cykl , które przesłała mi Lopciu
Miłego dnia dziewczęta

masakra ja mam wiatraczek wlączony bo zdechnąć moznaCze dziewczyny!
Czy u Was tez jest dzisiaj tak duszno...?![]()
to znaczy że działa ten brzuszek jajniczki zaczynają pracowaćmnie coś podbrzusze pobolewa po tych ziółkach
masakra ja mam wiatraczek wlączony bo zdechnąć mozna
Hej :-)
Bedę do was zaglądać oczywiścieale te dwa tygodnie mam zamiar spedzic aktywnie - jeziorko łodeczka, rowerek
mam 3 fajne ksiazki no i oczywiscie bede meczyc mojego W seksualnie
![]()

Tosiu ja też zaczynam pić ziólka od nowego cykl , które przesłała mi Lopciu
Miłego dnia dziewczęta
ja też będę pić 
moj wcoraj mogl byc i sie naogladal apotem kawalarz powiedzial ze najbardzie podobala mu sie ta dopochwowa sonda i ze tez chce taki gadzethahahaha
a ja kupilam sobie wczoraj z allegro okazyjnie detektor tetna i bede sobie czasem sluchala serduszka ciekawa jestem jak to bedzie w dodatku do niego sa 2 pary sluchawek wiec bede sluchala z corcia albo mezem :-) i mozna nagrac te dziweki na komputer przez taki kabelek ciekawe czy bede umiala bo ja to na sprzetach tak dobrze sie nieznam :-)