reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
elloooo babolki
Batonik dobrze ze dałaś odpocząc bockowi :) już taki mizerny był heheh
Tosiu ja też zaczynam pić ziólka od nowego cykl , które przesłała mi Lopciu

Miłego dnia dziewczęta

mój na szczęście nie marudzi :-p bo jak na razie to siedzi cierpliwie za drzwiami i czeka na nowe wieści :tak: a ja zawsze sobie troszkę pobajeruje z ginkiem :-D:-D:-D ale już niedługo będzie ze mną na usg :tak: bo mój ginek nie zezwala na obecność nawet najbardziej kochającego męża przy usg przezpochwowym :blink: jak to określa
moj wcoraj mogl byc i sie naogladal apotem kawalarz powiedzial ze najbardzie podobala mu sie ta dopochwowa sonda i ze tez chce taki gadzet :-D hahahaha
Ale sie fajnie chmurzy... Tylko czy cos z tego bedzie?:dry: Mogloby popadac, bo u nas juz od miesiaca nie padalo :no:
no u mnie wczoraj burza jak talala byla a wieczorem do was niewpadlam bo okropnie sie czulam i glowa mi pekala i po 20 juz spalam
witam się
dziękuję za życzenia
zabka super mimo czekania że widziałaś maluszka
olkale normalnie zabiegana jesteś na maksa zwolnij kochana
maćku a nowy ginek namawiał na te badania -test pewnie drogi

byłam u ginka i kochane w piątek mój sądny dzień będę miała robione IUI
trzymam kciuki zeby sie udalo :-)
masz jak w banku :)

padł mi bociek z suwaczka :-D nie żartuje ... dałam mu odpocząć bo sama bym nie chciała tyle latać bez przerwy :-D:-D
no biedak juz ledwo machal skrzydlami jeszcze grin pisss by sie doczepili do ciebie o znecanie sie hahahah

a ja kupilam sobie wczoraj z allegro okazyjnie detektor tetna i bede sobie czasem sluchala serduszka ciekawa jestem jak to bedzie w dodatku do niego sa 2 pary sluchawek wiec bede sluchala z corcia albo mezem :-) i mozna nagrac te dziweki na komputer przez taki kabelek ciekawe czy bede umiala bo ja to na sprzetach tak dobrze sie nieznam :-)

ok babolki ja musze zmukac nalac do wanienki malej wodu na dworze zeby sie nagrzala co mala sie dzis popluska papapap wlece do was wieczorem i poczytam :-)

reklama
Hej :-)
Bedę do was zaglądać oczywiście :) ale te dwa tygodnie mam zamiar spedzic aktywnie - jeziorko łodeczka, rowerek :) mam 3 fajne ksiazki no i oczywiscie bede meczyc mojego W seksualnie :)

wypoczywaj, wypoczywaj :tak:

Tosiu ja też zaczynam pić ziólka od nowego cykl , które przesłała mi Lopciu
Miłego dnia dziewczęta

:tak:ja też będę pić :tak:

moj wcoraj mogl byc i sie naogladal apotem kawalarz powiedzial ze najbardzie podobala mu sie ta dopochwowa sonda i ze tez chce taki gadzet :-D hahahaha
a ja kupilam sobie wczoraj z allegro okazyjnie detektor tetna i bede sobie czasem sluchala serduszka ciekawa jestem jak to bedzie w dodatku do niego sa 2 pary sluchawek wiec bede sluchala z corcia albo mezem :-) i mozna nagrac te dziweki na komputer przez taki kabelek ciekawe czy bede umiala bo ja to na sprzetach tak dobrze sie nieznam :-)

:-D:-D:-D
super :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry