reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Żabciu zdrówka dal maludy

Tosiu dokładnie
dziś 33 dc ???? hmm a ja myślałam ze ty startujesz dopiero , już mi sie chyba kęci

Batonik no widzisz tak to już jest ech...
dzieki juz lepiej jest
no wlasnie zauważyłam ostatnio ze jej zalezy bardzo wiec mam zamiar to wykorzystac - tak szczerze powiem :) ja się śmiałam do mojego W. ze jak nie bedziemy mieli dzieci to bede koty przebierała to mi obiecał wypoczynek na psychiatryku wredny ;p
hahah moj tez nieraz lubi glupie teksty walnac hahaha ;-)
Tosiu
wydaje mi sie ze tesciowka chce waszego szczescia :) masz racje wykorzystaj to
ja nie mam takiej tesciowki :no::no:

Maćku to ty przetwory robisz no no ;-)
ja tez nie moja nawet sie niecieszy z tego ze kolejne wnuczatko bedzie tylko juz mysli o ile nam oplate podniesc bo nas teraz 4 bedzie wrrrr...
cześć piątkowo widzę że na bb spory ja też od rana na nogach no wiadomo dojechać trzeba
badzo ******* za kciuki ( nie piszę żeby nie zapeszyć)
już jestem po było szybko i mowił ginek że może zaboleć ale nic z tych rzeczy (ach co mi przyszło na stare lata dziewczyny)
oczywiście śmiechu było co nie miara bo osobnego pokoju nie mają więc w toalecie sie zamknęliśmy- mówię wam a ginek na odchodne do nas proszę się nie krępować i wykorzystać toaletę na maksa:) (oj się uśmialiśmy)
w drodze powrotnej zaszaleliśmy bo złapała nas drogówka o 30 km przekroczona prędkość i mieli dać 300 zł mandatu to wyszłam z auta i sie pytam męża ile a on podaje cenę i ja w śmiech że bardzo drogo wyjdzie nam ten ginekolog i tak gatka szmatka pan policjant do męża mówi proszę na żonę wydać 200 zł a pan ma do zapłacenia 100zł- oczywiście bierzemy to za szczęśliwą kartę (może to będzie znak bo po drodze się śmieliśmy że bociany nie latają chociaż widać ich bardzo dużo tylko w gniazdach siedzą to może ten mandat jest tą szczęśliwą kartą)
oczywiście mój małżonek przeziębiony stan podgorączkowy katar na maksa i gardło go boli ale dzielnie zniósł cały dzionek dobrze że paracetamol wzięłam na drogę to zażywał
i dobrze że się już kończy ten piątek bo i tak dużo kasy wydaliśmy bo jeszcze kupiliśmy meble na balkon
pozdrawiam dziewczyny i za pozostałe weteranki &&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno:)
no to super trzymam kciuki zeby pozniej byly 2 kreski szkoda tylko ze mezus chory :-(
:tak: mocno trzymam :tak: o już napisałaś ;-) wesoło było ;-)

ja myślę, że TAK :tak: ale nie koniecznie :sorry2: w sumie jak boli to dobrze :tak: jajniki pracują :tak:

ja też znalazłam fajowy lupeksik i co 2 tygodnie wyprzedaż całości po... (UWAGA)... 2 zł/ciuch :tak: ... i nie wytrzymałam kupiłam kurteczkę dla 6-9 m-cznego bobaska. W domu po praniu okazało się, że dwu-stronny = z jednej kurtka, z drugiej bluza :tak::-)

trzymam kciukaski za zdrówko :tak:

Kobietki też tak macie, że mało siusiacie? (... się zrymowało :-D) Bo ja coś od paru dni dużo piję, a wogóle do wc nie chodzę... :dry:
moze wiecej sie pocisz dlatego...

a ja bylam z mala u lekarza i zapalenie gardla po lodach i napojach z lodem bo ona lody lykala ale teraz bardzo duzo dzieci do lekarza z zapaleniem gardla alub angina ale dostala antybiotyk i inny syrop na goraczke i juz dalej broi i taka grzeczna dzis byla jak byla chorutka i ciesze sie ze juz niewymiotuje

zabka jak jechałam do Szubina to akurat mówili o służbie wojskowej na zawodowych
i oczywiście w tym roku mają pierszeństwo Ci którzy byli na takim szkoleniu przygotowawczym ale wiadomo z tych zapisanych prędzej też wezmą
a za rok to wszystkich bo przygotowawczy "kurs" sprawnościowy i teścik już będzie organizowany przez wojsko
ale najbardzie j potrzebują kucharzy, mechaników i inżynierów i kogoś tam jeszcze ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć

Cześć dziewczyny ja za to mało pije a dużo siusiam:-D

:-D:-D:-D

moze wiecej sie pocisz dlatego...

a ja bylam z mala u lekarza i zapalenie gardla po lodach i napojach z lodem bo ona lody lykala ale teraz bardzo duzo dzieci do lekarza z zapaleniem gardla alub angina ale dostala antybiotyk i inny syrop na goraczke i juz dalej broi i taka grzeczna dzis byla jak byla chorutka i ciesze sie ze juz niewymiotuje

w pierwszej chwili też tak myślałam, ale niestety nie :-( wogóle się nie poce, a woda nie chce ze mnie wyjść :dry: podejrzane :dry: dobrze, że maleństwo lepiej się czuje :tak:

zabka jak jechałam do Szubina to akurat mówili o służbie wojskowej na zawodowych
i oczywiście w tym roku mają pierszeństwo Ci którzy byli na takim szkoleniu przygotowawczym ale wiadomo z tych zapisanych prędzej też wezmą
a za rok to wszystkich bo przygotowawczy "kurs" sprawnościowy i teścik już będzie organizowany przez wojsko
ale najbardzie j potrzebują kucharzy, mechaników i inżynierów i kogoś tam jeszcze ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć
maz ostatnio w nocy sluchal mozna isc na szkolenie na 1 miesiac dostaje sie za ten 1 miesiac wyplate jak wojskowy zawodowy a pracodawca dostaje rekompensate za to ze niema pracownika a co dalej to niepamietam ponoc po tym kursie latwiej sie dostac do woja
Kobietki przepraszam ,ze zmieniam temat ale czy zagnieżdzenie jajeczka może objawić się bólem(dość silnym) brzucha jak na @?
kochana pojecia nniemam niestety :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry