reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No tak prawie - ja mam 27dc;-)
A robicie przetwory do sloikow? Bo jesli tak to sprzedam Wam przepis na kapuche... Bierzemy swieza kapuste, szatkujemy ja, zalewamy woda z octem i sola (nie za duzo tego octu i soli, chodzi tylko o to, aby troche zakonserwowac). Jak troche polezy i zmieknie wkladamy do sloikow, zalewamy ta woda, w ktorej stala i gotujemy sloiki w garze. Potem np zima otwieramy sloik i smazymy tak jak pisala Erba na smalczyku ze skwarkami i cebulka. Mniam!

:szok: to już można trzymać &&&&&& bo na finiszu cyklu jesteś :tak:;-)

ja nie robię nic bo marna ze mnie kucharka nawet ogórków nie umiem zaprawić :-( jak mieszkałam w domu z mamą to ciągle mi mówiła że mam jeszcze czas żeby się nauczyć a teraz od 5 lat to już mi się nie chce uczyć :-D:-D:-D

Erba to całkiem niedaleko :tak: samochodem raz dwa trzy :tak:

reklama
No tak prawie - ja mam 27dc;-)
A robicie przetwory do sloikow? Bo jesli tak to sprzedam Wam przepis na kapuche... Bierzemy swieza kapuste, szatkujemy ja, zalewamy woda z octem i sola (nie za duzo tego octu i soli, chodzi tylko o to, aby troche zakonserwowac). Jak troche polezy i zmieknie wkladamy do sloikow, zalewamy ta woda, w ktorej stala i gotujemy sloiki w garze. Potem np zima otwieramy sloik i smazymy tak jak pisala Erba na smalczyku ze skwarkami i cebulka. Mniam!
ja kiedys robiłam i z marchewka na zime i powiem wam ze kapuste deptałam nawet heheh gumiaczki specjalne do kapustki i heja co to były za czasy :happy::cool:
teraz juz nie robie bo nikt potem nie je w piwnicy mam jeszcze zaprawy z 2005 r hehhehe ogórki maliny sasłatki z ogorków grzybki i teraz nie robie bo nik nie je :no2:

noo jakies 2h a ze mobilna baba jestem wiec wiesz heheh

no mackuuu hohoh 27 dc

Ostatnia edycja:
ja kiedys robiłam i z marchewka na zime i powiem wam ze kapuste deptałam nawet heheh gumiaczki specjalne do kapustki i heja co to były za czasy :happy::cool:
teraz juz nie robie bo nikt potem nie je w piwnicy mam jeszcze zaprawy z 2005 r hehhehe ogórki maliny sasłatki z ogorków grzybki i teraz nie robie bo nik nie je :no2:

noo jakies 2h a ze mobilna baba jestem wiec wiesz heheh

no mackuuu hohoh 27 dc

;-)zapraszam jak najbardziej jestem za tym żeby mnie w końcu któraś z Was odwiedziła :tak::-)

a maćku ma cykle 30 dni czy więcej :confused:

no własnie tego nie mogę zrozumiec :baffled:skora mi przypadało ostatnio zawsze na 14 dc to why @ była 32 dni 33 i więcej:confused: to jak to jest hę

no to dziwne bo ja jak miałam cykle 30 - 31 dniowe to owu miałam zwykle późno bo 17 dc a teraz w cyklu fasolkowym owu miałam w 18 dc :baffled:

Maćku oby cykl trwał jakieś ............ 9 miesięcy ;-):-)

P.S. ja mam teraz wolnego czasu pod dostatkiem więc chętnie służę za przewodnika :tak: po Toruniu :tak:

UWAGA przyjechał mój degustator ciekawe co powie na kapustkę :)

Ostatnia edycja:
no to dziwne bo ja jak miałam cykle 30 - 31 dniowe to owu miałam zwykle późno bo 17 dc a teraz w cyklu fasolkowym owu miałam w 18 dc :baffled:

P.S. ja mam teraz wolnego czasu pod dostatkiem więc chętnie służę za przewodnika :tak: po Toruniu :tak:

no jak co powie ze bedzie bardzo dobre :)
Toruń jest piękny kiedyś czesto i gesto bywałam

no własnie tego nie mogę zrozumiec :baffled:skora mi przypadało ostatnio zawsze na 14 dc to why @ była 32 dni 33 i więcej:confused: to jak to jest hę
No faktycznie dziwne... Jesli owulka byla 14dc to cykl powinien trwac max 30 dni... Tak przynajmniej wszedzie pisza, ze faza poowulacyjna trwa 10-16 dni...

Dzieki!

Obys dostala same najwyzsze noty:-D

No faktycznie dziwne... Jesli owulka byla 14dc to cykl powinien trwac max 30 dni... Tak przynajmniej wszedzie pisza, ze faza poowulacyjna trwa 10-16 dni...

Dzieki!

Obys dostala same najwyzsze noty:-D

no włąsnie dziwne kiedys miałam nawet 35 dc ale wtedy ponoć była fasolka
chyba sie nie myli ta moja gin jak mni podglada to chyba wie co nie
ale mnie zakuło z prawej i lewej strony az usiadłam z bólu omg:baffled::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
no włąsnie dziwne kiedys miałam nawet 35 dc ale wtedy ponoć była fasolka
chyba sie nie myli ta moja gin jak mni podglada to chyba wie co nie
ale mnie zakuło z prawej i lewej strony az usiadłam z bólu omg:baffled::szok:
No na usg widac czy byla owulka czy nie... A moze za kazdym razem jest fasolka, ale sie nie utzrymuje? Czy to lekarka wyklucza? Robin tez tak miala...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry