Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dwa razy tak było ze sie nie utrzymała i pow ze to przez prl i mowiła ze lutka mogłabybyc w kg to i tak by nic nie dałoNo na usg widac czy byla owulka czy nie... A moze za kazdym razem jest fasolka, ale sie nie utzrymuje? Czy to lekarka wyklucza? Robin tez tak miala...
dwa razy tak było ze sie nie utrzymała i pow ze to przez prl i mowiła ze lutka mogłabybyc w kg to i tak by nic nie dało
ale raz jak byłam to nie doszło do zapł
jestem ciekawa jaki teraz bedzie
no teraz to ciałko zółte było to chyba ok
;-)czyli Erba jak prl będzie dobra to możesz wziąć lutkę albo duphaston bo gdyby była fasolka to leki pomogą no nie;-)
no tak mi sie wydaje , od tego wszystkiego to mozna dostać
a potem przerwa i też się zastanawiałam czy to nie zaszkodzi że przerwałam ale widocznie nie zaszkodziło
teraz biorę 2xdziennie duphaston (wczoraj zapomniałam wieczorem
ale tylko ten jeden jedyny raz mi się zdarzyło
)ja nie pamiętam dokładnie ale chyba miałam przez 10 dpo brać duphastona potem przerwa i też się zastanawiałam czy to nie zaszkodzi że przerwałam ale widocznie nie zaszkodziło
teraz biorę 2xdziennie duphaston (wczoraj zapomniałam wieczorem
ale tylko ten jeden jedyny raz mi się zdarzyło
)
w życiu nie sądziłam że ta prl może być aż tak wredna
Sprobowalby powiedziec, ze nie smakuje...;-)już jestem
egz z kapustki zaliczony, noty wysokieR smakowało
to najważniejsze i nam zresztą też
![]()
Erba a bierzesz duphaston![]()
;-)Cialko zolte swiadczy o tym, ze owulka byla i jest niezbedne, aby karmic zygotkedwa razy tak było ze sie nie utrzymała i pow ze to przez prl i mowiła ze lutka mogłabybyc w kg to i tak by nic nie dało
ale raz jak byłam to nie doszło do zapł
jestem ciekawa jaki teraz bedzie
no teraz to ciałko zółte było to chyba ok

Niop... ja przez nia owulki nie mialamw życiu nie sądziłam że ta prl może być aż tak wredna

Mi po lekach ladnie spadla wiec wierze, ze u Ciebie rowniez tak bedzieta ja brałam lutkę po 7 dniach od owu przez 10 dni 3rzy po 2
ja to o wielu rzeczach nie słyszałam ale wiesz jak człowiek nie potrzebował takiej wiedzy to sie nie zagłębiał w to . Tylko jestem ciekawa co bedzie ja prl bedzie si i dalej nicoooo ??? co wymyśli bo juz tam na armię chciała zwalic

ta ja brałam lutkę po 7 dniach od owu przez 10 dni 3rzy po 2
ja to o wielu rzeczach nie słyszałam ale wiesz jak człowiek nie potrzebował takiej wiedzy to sie nie zagłębiał w to . Tylko jestem ciekawa co bedzie ja prl bedzie si i dalej nicoooo ??? co wymyśli bo juz tam na armię chciała zwalic
oby była dobra ;-) wtedy to już pójdzie z górki
tylko musisz łykać lutkę
a co do ciałka żółtego to bardzo dobrze 
Moj gin tez zwala wine na armie w co ja nie bardzo wierze, bo wiara z gorszymi wynikami zachodzi, wiec czemu u nas mialby byc z tym problem...co wymyśli bo juz tam na armię chciała zwalic