reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No na usg widac czy byla owulka czy nie... A moze za kazdym razem jest fasolka, ale sie nie utzrymuje? Czy to lekarka wyklucza? Robin tez tak miala...
dwa razy tak było ze sie nie utrzymała i pow ze to przez prl i mowiła ze lutka mogłabybyc w kg to i tak by nic nie dało
ale raz jak byłam to nie doszło do zapł
jestem ciekawa jaki teraz bedzie

no teraz to ciałko zółte było to chyba ok

dwa razy tak było ze sie nie utrzymała i pow ze to przez prl i mowiła ze lutka mogłabybyc w kg to i tak by nic nie dało

czyli Erba jak prl będzie dobra to możesz wziąć lutkę albo duphaston bo gdyby była fasolka to leki pomogą no nie :sorry2:;-)

no tak mi sie wydaje , od tego wszystkiego to mozna dostać

ja nie pamiętam dokładnie ale chyba miałam przez 10 dpo brać duphaston :sorry2: a potem przerwa i też się zastanawiałam czy to nie zaszkodzi że przerwałam ale widocznie nie zaszkodziło :-p teraz biorę 2xdziennie duphaston (wczoraj zapomniałam wieczorem :szok: ale tylko ten jeden jedyny raz mi się zdarzyło:baffled:)

w życiu nie sądziłam że ta prl może być aż tak wredna

ja nie pamiętam dokładnie ale chyba miałam przez 10 dpo brać duphaston :sorry2: a potem przerwa i też się zastanawiałam czy to nie zaszkodzi że przerwałam ale widocznie nie zaszkodziło :-p teraz biorę 2xdziennie duphaston (wczoraj zapomniałam wieczorem :szok: ale tylko ten jeden jedyny raz mi się zdarzyło:baffled:)

ta ja brałam lutkę po 7 dniach od owu przez 10 dni 3rzy po 2
ja to o wielu rzeczach nie słyszałam ale wiesz jak człowiek nie potrzebował takiej wiedzy to sie nie zagłębiał w to . Tylko jestem ciekawa co bedzie ja prl bedzie si i dalej nicoooo ??? co wymyśli bo juz tam na armię chciała zwalic

;-)już jestem :tak:

egz z kapustki zaliczony, noty wysokie :tak: R smakowało :happy: to najważniejsze i nam zresztą też :-D:-D

Erba a bierzesz duphaston :confused:
Sprobowalby powiedziec, ze nie smakuje...:-D;-)

Cialko zolte swiadczy o tym, ze owulka byla i jest niezbedne, aby karmic zygotke:tak:

Niop... ja przez nia owulki nie mialam:wściekła/y:

ja to o wielu rzeczach nie słyszałam ale wiesz jak człowiek nie potrzebował takiej wiedzy to sie nie zagłębiał w to . Tylko jestem ciekawa co bedzie ja prl bedzie si i dalej nicoooo ??? co wymyśli bo juz tam na armię chciała zwalic
Mi po lekach ladnie spadla wiec wierze, ze u Ciebie rowniez tak bedzie:tak:

czuję że będzie dobrze tylko ta pip****na prolaktyna :wściekła/y: oby była dobra ;-) wtedy to już pójdzie z górki :tak:tylko musisz łykać lutkę :tak:a co do ciałka żółtego to bardzo dobrze :tak:

Maćku dawaj te truskawki :) ja się tak obżarłam że nie mogę się ruszać za to R już pojechał na myjnię z samochodem takiego powera dostał :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry