Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana to moze oznaczac wszystko wiec uzbroj sie w cierpliwosc i najlepiej sie nienakrecaj bo po co sie pozniej rozczarowac lepiej sie milo zaskoczyc :-)Hej kobietkiMam pytanko owulacje wg kalendarza mialam w czwartek. Wczoraj mialam temp w pochwie 37 a dzisiaj mam 37,5. Piersi mnie nie bolą ale sutki są powiekszone i odczuwam od wtorku klucie w lewym jajniku. Czy to moze byc fasolka cz sama sie nakrecam? Nie za wczesnie na takie objawy??
![]()
hej ostatnio o tobie myslalam bo masz alergie tak??a w radiu mowili ze jogurty probiotyczne pomagaja alergikom zwalczyc alergie :-)Dziewczyny a ja mam dzisiaj mega wielką chandre - właściwie od wczoraj :-(
Płakac mi się chce cały czas, już mam wszystkiego dość i na nic nie mam siły :-( Myślałam że już jest lepiej ale od wczoraj znowu mnie wzieło - :-(
oj tosiu niektorzy naprawde niezdaja sobie sprawy jaka przykrosc moga wyrzadzic slowami :-(W sobote na imprezie rodzinnej wszyscy sie pytali kiedy my bedziemy mieli dziecko - nawet moj ojciec ktory wie ze nie mozemy zajsc jakies glupie testy walil :-( wczoraj w szwagra tak samo moj tesc - tesciowa ze chcialaby wnuczke :-(
moja od kiedy dowiedziala sie o ciazy jest na mnie bardziej cieta i wogole jakby byla obraona na to ze zaszlamAch Tosiu .....
Dlatego ja nic nie mówię , moja tesciowa by mi powiedziała ze jak 2 dzieci to bieda w domu , moja by stwierdziała ze jedno odchowane to po co .
Dlatego nic nie mowie i jak sie uda to powiem dopiero jak bedzie widac .
I nie powiem Tobie olej to bo się nie da :-( Ale trzeba być dobrej myśli wiadmoka ze cięzko ale.....
wiesz co a badanie moczu coś da ?????nie slyszałam także nie pomogę
![]()
super ponownie gratuluje :-)Witam się dziewczyny:-)
Troszkę mnie nie było, ale musiałam na kilka dni wyjechać żeby tak nie myśleć no i jestem, Bete zrobiłam w czwartek wynik odebrałam dzisiaj i wyszło 998 mIU/ml zupełnie inaczej niż za pierwszym razem. Wizytę u gina mam dopiero za tydzień i mam nadzieje, że już się nic nie wydarzy i spokojnie można się cieszyć. Choć usg bym zrobiła od razu żeby mieć pewność, że jest ok, tyle się naczytałam o pustych pęcherzykach i ciągle jakieś niewiadome mnie spotykają
Jak pójdę do lekarza to zapytam czy to możliwe że tam schrzanili mi wynik i pójdę żeby mi jeszcze raz pobrali krew za free, w końcu 34zł piechotą nie chodzi. Poza tym tyle nerwów człowiek zjadał niepotrzebnie ahh te prywatne przychodnie.
ja uwielbiam taka gesta :-) najlepiej polana sokiem malinowym :-)tylko jakieś 132 ckm![]()
nauczysz sie nauczysz i Kajetankowi tez będziesz sama smaczne obiadki robiła a nie tylko ze słoika
ja jak kiedys robiłam kaszkę manne (bedąc w ciązy bo wiadomo apetyty )dla siebie to łyzka stała (gesta i wyszła ) a moja mama sie smaiała ze jak taka kaszke dziecku zrobie to....wszystko samo przychodzi i do wprawy sie dochodzi ;-)
![]()
moj maz zawsze chcial sie wybrac do torunia wiec wrazie co wprosze sie na kawke ;-);-)zapraszam jak najbardziej jestem za tym żeby mnie w końcu któraś z Was odwiedziła:-)
a maćku ma cykle 30 dni czy więcej![]()

no i niestety śmiało można powiedzieć że niektóre osoby taktu nie mają za grosz wiem że smutne to jest ale nic nie da załamywanie się \wiem bo sama przez to przechodziłam trzeba się podnieść chociażby po to żeby wziąść się w garść dla przyszłej fasolki która na pewno będzie / tylko musimy jeszcze swoje odczekaćW sobote na imprezie rodzinnej wszyscy sie pytali kiedy my bedziemy mieli dziecko - nawet moj ojciec ktory wie ze nie mozemy zajsc jakies glupie testy walil :-( wczoraj w szwagra tak samo moj tesc - tesciowa ze chcialaby wnuczke :-(
no i niestety śmiało można powiedzieć że niektóre osoby taktu nie mają za grosz wiem że smutne to jest ale nic nie da załamywanie się \wiem bo sama przez to przechodziłam trzeba się podnieść chociażby po to żeby wziąść się w garść dla przyszłej fasolki która na pewno będzie / tylko musimy jeszcze swoje odczekać
wiem że czytając te słowa powiesz łatwo mi mówić ale będąc na takim etapie już sama będziesz obojętna na to wszystko
tak maćku w tym cyklu podchodzę do IUI ( chociaż jakoś już jest dla mnie bez znaczenia to jeżdżenie do lekarza co 2 dni i czy to będzie tak naturalnie czy taką metodą )
tak nareszcie wizya juz niemoge sie doczekac jutro bede jak na iglach ale mam zajecia zaplanowane zeby dzien szybciej minal :-)Witam
a ja zaczynam 7 cykl starań:--(,@ przylazła w sobote
Tośka tulam mocno,wiem jak ci jest ciężko pewnie słuchać tego gadania o dziecku życzę Ci kochana z całego serca żeby fasolka jak najszybciej zjawiła się u Ciebie bo będziesz wspaniałą mamusią i zasługujesz na to małe/wielke szczęście
Żabka widzę że jutro wizyta,w końcu się doczekałaś.I zobaczysz kruszynkę?
ja po odstawieniu tabsow tez mialam dziwne okresy raz bardzo skape raz obwite raz brazowe a raz blade jak niewiem co jakby wymieszane z woda wiec gospodarka hormonalna jeszcze sie normujeProszę o rade:
od odstawienia plastrów w grudniu co dwa miesiące przedłuża mi się cykl tzn. w grudniu i styczniu trwał 28 dni,w luty/marzec 29 ,kwiecień/maj 30 ,czerwiec 31 ogólnie okres trwa 4 dni ale teraz dostałam @ w sobote a w niedzielę wieczorem juz prawie nic nie leciało i dziś tylko starczyła wkładka.czy miałyście kiedyś tak albo słyszeliście o czymś takim bo troszku zaczynam sie martwić że coś jest nie tak i chyba czas wybrać się do gin.dodam że mam nadżerkę.
tak nareszcie wizya juz niemoge sie doczekac jutro bede jak na iglach ale mam zajecia zaplanowane zeby dzien szybciej minal :-)
ja po odstawieniu tabsow tez mialam dziwne okresy raz bardzo skape raz obwite raz brazowe a raz blade jak niewiem co jakby wymieszane z woda wiec gospodarka hormonalna jeszcze sie normuje