reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wstalam o 4 rano i ciagle widze tego samego bezdomnego na lawce przed moim blokiem widac ze facet nie jest pijany tylko sobie siedzi i patrzy.Po kilku dniach stwierdzilam ze dam mu meza kurtke ktora nie urzywa ciepla kawe i nalesnika dzis rano. Bardzo mily czlowiek byl zaskoczony i mowi ze to mila niespodzianka. Jak to czasami dobrze zrobic cos bezinteresownie tak fajnie mi sie dzien zaczol.
Lubie pomagac ludziom
Milego dnia laseczki

piękny gest :tak::tak::tak:

niestety beta 0 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:noi piekna zawitala@

:-( żegnaj @ i pełną parą zacznij nowy cykl :tak: ja myślę, że jak miałaś 30 dniowe to warto zacząć normalnie staranka, a po prostu przedłużyć o te dodatkowe 7 dni :tak: bo lipnie by było jakby cykl się wyrównał spowrotem do 30 dc ;-)
proponuję mierzyć temp :tak:

wiesz co mi trudno pomoc poniewaz ja chodze na monitoring i mimo ze cykl jest 30 do 35 dni to owu przypada na 14 a w tym cyklu owu byla bardzo wczesnie bo w 12dc jak poszlam w 13 dc to pechol pekl . takze badz tu madra
moze faktycznie czas przestac chodzic , odpuscic i tylko czesto uprawiac sexik :)
miłego sobotniego wieczoru kobitki !

a mierzysz temp??? :confused: ciekawa jestem twojego wykresu - jak to wygląda z połączeniem monitu :confused:

U mnie temp dalej skacze, ale wygląda jakby faktycznie była dopiero II faza :sorry2:
Widzę, że szalejecie i objadacie się pysznościami :-p Ja też jestem na tym etapie :-p wczoraj grill był: skrzydełka, karkówka, kiełbaska, pomidorek z sosem czosnkowym i serkiem, ogórek... rozpusta na całego :sorry2: PYSZNOŚCI!!! :sorry2::-p

witam się niedzielnie kochane
no wreszcie mam chwilę czasu dla Was
dziewczyny u mnie wakacje zaczęły się bardzo szaleńczo w piątek po obiadku w naszym gronie udałam się na polterabent do córki koleżanki z pracy, wczoraj spotkanie z absolwentkami na 10lecie po maturze ... a dzisiaj głowa pęka:-p (oj za dużo tych imprezek za dużo chyba nie te latka już żeby tak imprezować):baffled:
pallissa tulam przykro mi,
Halinko gratuluję gorąco
ja jutro z rana jadę do gina na podgląd i potem procedurę znacie więc znowu czas zacząć starania:cool2:
no erba jak maćku napisała z tym czasem wolnym , a maćku zobaczysz jak to ślicznie mieć tak wolne gdy dzidziuś w domu bajka bo całkowita mama na cały etat dla dziecka

życzę miłego odpoczynku ze słoneczkiem:-D

I zaczol sie 22 tydzien jupi we wtorek do polski lece hahahah

Hej kobietki:) Mam pytanko owulacje wg kalendarza mialam w czwartek. Wczoraj mialam temp w pochwie 37 a dzisiaj mam 37,5. Piersi mnie nie bolą ale sutki są powiekszone i odczuwam od wtorku klucie w lewym jajniku. Czy to moze byc fasolka cz sama sie nakrecam? Nie za wczesnie na takie objawy??:szok:

Hej kobietki:) Mam pytanko owulacje wg kalendarza mialam w czwartek. Wczoraj mialam temp w pochwie 37 a dzisiaj mam 37,5. Piersi mnie nie bolą ale sutki są powiekszone i odczuwam od wtorku klucie w lewym jajniku. Czy to moze byc fasolka cz sama sie nakrecam? Nie za wczesnie na takie objawy??:szok:
ja Ci nie pomogę
jestem tutaj weteranką w staraniach o drugiego bejbika więc się nie wypowiadam bo chyba wiarygodna nie jestem

Raczej sie nakrecasz;-) Jesli owulka byla w okolicach czwartku to pewnie nawet jeszcze w ciazy nie jestes, bo fasolka nie zdazyla sie zagniezdzic:tak: Objawy, ktore opisujesz sa raczej zwiazane wlasnie z owulacja...
Jesli chodzi o mierzenie tempki to aby byla ona wiarygodna musisz to robic rano przed wstaniem z lozka. A 37 to normalna temperatura w drugiej fazie cyklu (nie u wszystkich oczywiscie).
Trzymam kciuki, aby objawy, ktore sie pojawia za jakis tydzien byly tymi zwiastujacymi fasolke:tak:

Lopop co ty "gadasz" - wlasnie masz najwieksze doswiadczenie w tych sprawach:tak:;-)

Raczej sie nakrecasz;-) Jesli owulka byla w okolicach czwartku to pewnie nawet jeszcze w ciazy nie jestes, bo fasolka nie zdazyla sie zagniezdzic:tak: Objawy, ktore opisujesz sa raczej zwiazane wlasnie z owulacja...
Jesli chodzi o mierzenie tempki to aby byla ona wiarygodna musisz to robic rano przed wstaniem z lozka. A 37 to normalna temperatura w drugiej fazie cyklu (nie u wszystkich oczywiscie).
Trzymam kciuki, aby objawy, ktore sie pojawia za jakis tydzien byly tymi zwiastujacymi fasolke:tak:

Lopop co ty "gadasz" - wlasnie masz najwieksze doswiadczenie w tych sprawach:tak:;-)
hihi maćku ja jestem ekspertem w nie zachodzeniu w ciążę no nazijmy to tak w naturalnej antykoncepcji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry