reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pallissa u mnie cztery dni po terminie @ wyszły dwie kreseczki w tym ta druga jaśniutka, ale było ją dobrze widać, a osiem dni po terminie @ druga krecha już była tak samo gruba i czerwona jak ta testowa.

Tośka na opuchnięte stopy miałam jakaś sól z apteki do moczenia stóp, ale niestety nie pamiętam nazwy. Strasznie mi przykro, że @ jednak do ciebie przylazła, trzymaj się, jakoś ją przetrwasz tylko nakrzycz na nią porządnie, że nie chcesz już jej widzieć przez najbliższe dziewięć miesięcy, niech już się nie pokazuje.

batonik świetnie, że z dzidą wszystko w porządku, ładnie rośnie, super fotka maluszka, ale przyjemnie ogląda się takie zdjątka.

Svensonka śliczny brzuszek i synuś.

kasienka witaj, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&, żeby ci się szybko się udało zafasolkowac, nam udało się w czwartym cyklu starań, w poniedziałek idę na usg mam nadzieje, że potwierdzi, że wszystko jest w porządku.

Halina super, gratuluje fasolki, ja też dopiero po testach bo gin nie potwierdził, ani nie zaprzeczył bo było za wcześnie, ale w poniedziałek idę na kolejną wizytę, mam nadzieję, że już czegoś konkretnego się dowiem.

Ja dziś jadę do dziadków na cały weekend wiec pewnie dopiero w niedziele wieczorem albo w poniedziałek się odezwę znowu. Bez względu na pogodę robię dziś grilla bo wciąż myślę o szaszłykach i dostane chopla jak ich dziś nie zjem, u mnie pada, najwyżej grillować będę w domu. Boli mnie podbrzusze i plecy, mam nadzieje, że wszystko jest w pożadku a to tylko takie objawy, bo w pierwszej ciązy dopiero w 3 miesiącu tak miałam. przypomniało mi się, że na jakiejś stronce dla starających wyczytałam, żeby nie stosować płynów do higieny intymnej bo zakwaszają środowisko pochwy a podobno plemniki najdłużej żyją w srodowisku zasadowym, nie wiem czy to prawda i czy, rzeczywiste wpływa to na zajście w ciąże ale przez ostatni cykl nie używałam płynu tylko mydło antybakteryjne.
Cześć dziękuję za zyczenia , narazie jest ok. ,po za mdlościami , bólem głowy , męczy mnie senność - ciągle bym spała. Ja Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ CI DZIDZI OBY LEKARZ ZOBACZYŁ NA USG POD TWOIM SERDUSZKIEM TWOJE MALEŃSTWO:tak::tak:. Ja do lekarza pójdę w połowie lipca ( jestem ok. 3 tyg. 3 dni ciąży licząc od OWUL.) jest trochę za wcześnie. Ja też mam różne obawy o zdrowie dziecka , ja muszę dbać o dietę,--- zero słodyczy to puste kalorie po których łatwo można przytyć w ciąży.POZDRAWIAM CIĘ I ŻYCZĘ ZDROWEJ FASOLECZKI :tak:

dzisiaj rano polecialam na bete no ale wynik dopiero jutro ,,,,,,,jak ja wytrzymam do jutra
CZEŚĆ PALLISSA TRZYMAJ SIĘ , NAPEWNO CI SIE UDAŁO BĘDĘ TRZYMAĆ KCIUKI:tak:

no i przylazła :-(
CZEŚĆ TRZYMAJ SIE TOŚKA , TRZEBA MIEĆ NADZIEJĘ ZE NASTĘPNYM RAZEM SIĘ UDA. POZDRAWIAM CIĘ I ZYCZĘ FASOLECZKI:-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

kochana "nowy cykl = nowa szansa" :tak: więcej optymizmu :tak: myśl tak, że to już ostatnia @ i ją ładnie pożegnaj ;-)

cześć dziewczyny
Ja też po wizycie wczorajszej...dzidzia super, ma już 17 cm szok. Kolejny raz gin obstawia dziewczynkę...nic miedzy nogami sie nie majtało :) ślicznie serduszko biło, widac było 4 komory, więc też jest wszystko dobrze :)
Zaraz uciekam do teściówki przerobić stare przescieradło na dwa mniejsze, bo na spływ kajakowy jedziemy jutro i chcemy "jak Państwo" pod namiotem spac :)

bejbik rośnie szybciutko :-D

przypomniało mi się, że na jakiejś stronce dla starających wyczytałam, żeby nie stosować płynów do higieny intymnej bo zakwaszają środowisko pochwy a podobno plemniki najdłużej żyją w srodowisku zasadowym, nie wiem czy to prawda i czy, rzeczywiste wpływa to na zajście w ciąże ale przez ostatni cykl nie używałam płynu tylko mydło antybakteryjne.

każda uwaga się przyda :tak:

dzisiaj rano polecialam na bete no ale wynik dopiero jutro ,,,,,,,jak ja wytrzymam do jutra

mocno trzymam kciukaski :tak::tak::tak:

Ja zmieniłam wykres na plamienia, a nie @... :blink: ... bo dalej wysoka temp...
Nic to... poczekam parę dni i się wyjaśni, bo ja nic już nie kapuję :sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Okres ni sie spóznia miałam na 14.06 , nudności , ból piersi , gorączka . pierwszy test zrobiłam 3 dni przed miesiączką - negatywny, drugi 3 dni temu - jedna ciemna a druga bladziutka, dziś zrobiłam trzeci test - pozytywny - druga kreska ciemniejsza:-):tak::-D:-D. Jestem w ciąży, ale 100% potwierdzenie dopiero gdy pójdę do lekarza gin. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze,będziemy z mężem o to się modlić . Do lekarza myślę iść dopiero za 2 tygodnie.To mj drugi cykl starań i chyba się udało. ŻYCZĘ I WAM DZIEWCZYNY ABYŚCIE ZASZŁY W CIĄŻE , URODZIŁY ZDROWYCH DZIDZIUSIÓW, BĘDĘ MOCNO TRZYMAĆ KCIUKI, POZDRAWIAM WAS.:-)
gratuluje :-)
oj tosiu ona czeka na ten urlop pewnie owocny zeby sie pozegnac ;-)
cześć dziewczyny
Tośka bardzo mi przykro...myslałam o Tobie wczoraj, o tym czy czasem przeczucia Ciebie nie myla... no ale teraz musztarda po obiedzie.
A w temacie opuchnieć nóg to moga być objawy niewydolnosci żylnej, poczytaj o tym...leki są w apcece bez recepty.

Batonik super,ze maluszkiem wsio ok :) trzeba myśleć pozytywnie i nastawiac sie,ze bedzie ok :)

Svensonka
ślicznie wygladasz i gdzie te Twoje niepokoje o to,ze bedziesz gruba ;) nie ma co zakładac :)

Żabka czas szybko leci i nie obejrzysz się jak będziesz już w 20 tyg...no ale sama dobrze rozumiem to oczekiwanie na usg...

Ja też po wizycie wczorajszej...dzidzia super, ma już 17 cm szok. Kolejny raz gin obstawia dziewczynkę...nic miedzy nogami sie nie majtało :) ślicznie serduszko biło, widac było 4 komory, więc też jest wszystko dobrze :)
Zaraz uciekam do teściówki przerobić stare przescieradło na dwa mniejsze, bo na spływ kajakowy jedziemy jutro i chcemy "jak Państwo" pod namiotem spac :)
super ze wsio ok a ja juz czekam na ten wtorek :-)
kochana "nowy cykl = nowa szansa" :tak: więcej optymizmu :tak: myśl tak, że to już ostatnia @ i ją ładnie pożegnaj ;-)

bejbik rośnie szybciutko :-D

każda uwaga się przyda :tak:

mocno trzymam kciukaski :tak::tak::tak:

Ja zmieniłam wykres na plamienia, a nie @... :blink: ... bo dalej wysoka temp...
Nic to... poczekam parę dni i się wyjaśni, bo ja nic już nie kapuję :sorry2:
no to czekamy na efekty :-)

hej !

Tośku przykro mi tulam tulam
Wierze ze i nam niedługo babolki beda gratki słały także głowa do góry
Scully &&&&&&&&
Halina gratki

hej !

Tośku przykro mi tulam tulam
Wierze ze i nam niedługo babolki beda gratki słały także głowa do góry
Scully &&&&&&&&
Halina gratki

Wstalam o 4 rano i ciagle widze tego samego bezdomnego na lawce przed moim blokiem widac ze facet nie jest pijany tylko sobie siedzi i patrzy.Po kilku dniach stwierdzilam ze dam mu meza kurtke ktora nie urzywa ciepla kawe i nalesnika dzis rano. Bardzo mily czlowiek byl zaskoczony i mowi ze to mila niespodzianka. Jak to czasami dobrze zrobic cos bezinteresownie tak fajnie mi sie dzien zaczol.
Lubie pomagac ludziom
Milego dnia laseczki

Witam sie w pierwszy wakacyjny weeekeeennnddd :-)

Maćku Lopciu ale macie fajnie ja muszę jeszcze popracowac do urlopu :baffled:

Sevensonka , bo z Ciebie dobra kobieta jest :tak:
Palissaaaa co tam ???????? :confused:

Miłego dnia !

reklama
Do góry