reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no juz sie niemoge doczekac ty masz fanie bo mialas co 2 tygodnie a ja ostatnie mialam 5 tygodni temu :-(

a mi sie snilo ostatnio ze obzeram sie goframi z cukrem pudrem ale takimi jak iedys byly te serduszka i tak je pochlanialam ze szok

Żabko ale u Ciebie będzie lepszy efekt :tak: bo najpierw widziałaś małą kruszynkę a teraz to już mały człowieczek będzie :tak:

reklama
no taka fasoleczka byla hihiciekawa jestem czy plec by juz bedzie widac :-)

wydaje mi się że jeszcze za wcześnie :tak: mi ginek powiedział że ciąża jest starsza tzn z pomiarów wyszło 5 dni różnicy :sorry2: ale że leżał mój ludek pupką do nas to i tak nic nie było widać dokładnie za tydzień mam usg - przezierność etc i mam cichą nadzieję że się ładnie ułoży i będzie widać siusiolka :-D:-D:-D:-D

wydaje mi się że jeszcze za wcześnie :tak: mi ginek powiedział że ciąża jest starsza tzn z pomiarów wyszło 5 dni różnicy :sorry2: ale że leżał mój ludek pupką do nas to i tak nic nie było widać dokładnie za tydzień mam usg - przezierność etc i mam cichą nadzieję że się ładnie ułoży i będzie widać siusiolka :-D:-D:-D:-D
no jak ja bede miala usg to bedzie jakis 14 tydzien wiec moze juz cos bedzie odstawac ;-)

witam sie ze strasznymi bolami okropny dzien!!!dziewczyny wzracam sie dowas ktora z was mogla by mi obliczzyc dni plodne a moze jednak zajde i bede dziekowac do konca zycia!!!:-)poniewaz ja 2 miesiace pod rzad mam okres co 37 dni teraz dzisiaj 37 dzien noi jest,,3 dni trwa teraz bardzo skompa jest ale bolaca co to ma znaczyc? :no:wszystko sie pokielbasilo!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ktora taka mila obliczy mi dni plodne? bo ja juz sama nie wiem co ile mam miec co 30 dni jak cale zycie czy jak ostatnio 2 miechy co 37???pomozcie plis!!!!:confused:

witam sie ze strasznymi bolami okropny dzien!!!dziewczyny wzracam sie dowas ktora z was mogla by mi obliczzyc dni plodne a moze jednak zajde i bede dziekowac do konca zycia!!!:-)poniewaz ja 2 miesiace pod rzad mam okres co 37 dni teraz dzisiaj 37 dzien noi jest,,3 dni trwa teraz bardzo skompa jest ale bolaca co to ma znaczyc? :no:wszystko sie pokielbasilo!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ktora taka mila obliczy mi dni plodne? bo ja juz sama nie wiem co ile mam miec co 30 dni jak cale zycie czy jak ostatnio 2 miechy co 37???pomozcie plis!!!!:confused:
Przy cyklach 37dniowych owulka powinna byc ok 23 dc. Bo faza poowulacyjna jest u kazdnej z nas mniej wiecej stala i trwa 14 dni moze trwac dluzej do 16 dni, lub krocej do 10)...
A moze zaczniesz mierzyc temperature? Wtedy co prawda nie bedziesz wiedziala wczesniej o owulce, ale na wykresie zauwazysz kiedy byla i nie bedziesz sie denerwowac jak cykl sie wydluzy:tak:

wiesz co mi trudno pomoc poniewaz ja chodze na monitoring i mimo ze cykl jest 30 do 35 dni to owu przypada na 14 a w tym cyklu owu byla bardzo wczesnie bo w 12dc jak poszlam w 13 dc to pechol pekl . takze badz tu madra
moze faktycznie czas przestac chodzic , odpuscic i tylko czesto uprawiac sexik :)
miłego sobotniego wieczoru kobitki !

kochana a moze poprostu zaczniesz prowadzic wykres cyklu wtedy mniej wiecej bedziesz wiedziala kiedy wypada ci owulka i jaki dlugi bedzie cykl no ilepiej poznasz swoje cialo na tej stronce mozna prowadzic wykres cyklu za free SkarbMamy - Wykres cyklu kobiety NPR, karta ci

reklama
witam się niedzielnie kochane
no wreszcie mam chwilę czasu dla Was
dziewczyny u mnie wakacje zaczęły się bardzo szaleńczo w piątek po obiadku w naszym gronie udałam się na polterabent do córki koleżanki z pracy, wczoraj spotkanie z absolwentkami na 10lecie po maturze ... a dzisiaj głowa pęka:-p (oj za dużo tych imprezek za dużo chyba nie te latka już żeby tak imprezować):baffled:
pallissa tulam przykro mi,
Halinko gratuluję gorąco
ja jutro z rana jadę do gina na podgląd i potem procedurę znacie więc znowu czas zacząć starania:cool2:
no erba jak maćku napisała z tym czasem wolnym , a maćku zobaczysz jak to ślicznie mieć tak wolne gdy dzidziuś w domu bajka bo całkowita mama na cały etat dla dziecka

życzę miłego odpoczynku ze słoneczkiem:-D

Do góry