Erba cieszę się masz lepszy nastrójmasz rację nie daj się ;-)
Tośka pomyśl kochana że już niedługo urlopplaża, zimne drinki z parasolką
![]()
Jestem ciekawa na jak długo starczy mi tych sił
, ale postaram sie
a gdzie nasza Myszka sie podziewa?????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Erba cieszę się masz lepszy nastrójmasz rację nie daj się ;-)
Tośka pomyśl kochana że już niedługo urlopplaża, zimne drinki z parasolką
![]()
, ale postaram sie

Jestem ciekawa na jak długo starczy mi tych sił, ale postaram sie
![]()
a gdzie nasza Myszka sie podziewa?????![]()
dzisiaj mi napisała że W jest w domku i spędzają razem czas
ale od jutra już będzie z nami :-)Tośka tulam Cię kochana :*
a co Cię wzięło :-(![]()
Bidulka :-( Gadaja tak, bo nie zdaja sobie sprawy, jak Ci przykro, gdy tak mowia...W sobote na imprezie rodzinnej wszyscy sie pytali kiedy my bedziemy mieli dziecko - nawet moj ojciec ktory wie ze nie mozemy zajsc jakies glupie testy walil :-( wczoraj w szwagra tak samo moj tesc - tesciowa ze chcialaby wnuczke :-(
Wie ktoras cos na ten temat?Bidulka :-( Gadaja tak, bo nie zdaja sobie sprawy, jak Ci przykro, gdy tak mowia...
Mam nadzieje, ze niebawem Ci przejdzie ten zly nastroj i przystapisz do radosnych staranek;-)
A ja zapisalam sie na srode do innego gina. Zobaczymy co mi powie...
I zamierzam wybrac sie z M na badanie moczu. Moze cos sie znajdzie... Tylko nie bardzo wiem pod jakim katem mam te badania zrobic... Zwykla morfologia (czy jak to sie tam zwie w przypadku moczu) starczy?Wie ktoras cos na ten temat?
E tam na pewno nie...mój ojciec wie ze nie mozemy zajsc w ciaze, moja tesciowa tez wie - moze poprostu chcieli zeby mi bylo przykro :-(
Chlapneli jezorem i tyle.
Ach Tosiu .....W sobote na imprezie rodzinnej wszyscy sie pytali kiedy my bedziemy mieli dziecko - nawet moj ojciec ktory wie ze nie mozemy zajsc jakies glupie testy walil :-( wczoraj w szwagra tak samo moj tesc - tesciowa ze chcialaby wnuczke :-(
wiesz co a badanie moczu coś da ?????Bidulka :-( Gadaja tak, bo nie zdaja sobie sprawy, jak Ci przykro, gdy tak mowia...
Mam nadzieje, ze niebawem Ci przejdzie ten zly nastroj i przystapisz do radosnych staranek;-)
A ja zapisalam sie na srode do innego gina. Zobaczymy co mi powie...
I zamierzam wybrac sie z M na badanie moczu. Moze cos sie znajdzie... Tylko nie bardzo wiem pod jakim katem mam te badania zrobic... Zwykla morfologia (czy jak to sie tam zwie w przypadku moczu) starczy?Wie ktoras cos na ten temat?
nie slyszałam także nie pomogę 
No nie wiem... MOze cos wyjdzie.. Jakies chorobsko albo co... No bo jakas przyczyna musi byc...wiesz co a badanie moczu coś da ?????nie slyszałam także nie pomogę
![]()

W sobote na imprezie rodzinnej wszyscy sie pytali kiedy my bedziemy mieli dziecko - nawet moj ojciec ktory wie ze nie mozemy zajsc jakies glupie testy walil :-( wczoraj w szwagra tak samo moj tesc - tesciowa ze chcialaby wnuczke :-(
No nie wiem... MOze cos wyjdzie.. Jakies chorobsko albo co... No bo jakas przyczyna musi byc...
Witam się dziewczyny:-)
Troszkę mnie nie było, ale musiałam na kilka dni wyjechać żeby tak nie myśleć no i jestem, Bete zrobiłam w czwartek wynik odebrałam dzisiaj i wyszło 998 mIU/ml zupełnie inaczej niż za pierwszym razem. Wizytę u gina mam dopiero za tydzień i mam nadzieje, że już się nic nie wydarzy i spokojnie można się cieszyć. Choć usg bym zrobiła od razu żeby mieć pewność, że jest ok, tyle się naczytałam o pustych pęcherzykach i ciągle jakieś niewiadome mnie spotykają
Jak pójdę do lekarza to zapytam czy to możliwe że tam schrzanili mi wynik i pójdę żeby mi jeszcze raz pobrali krew za free, w końcu 34zł piechotą nie chodzi. Poza tym tyle nerwów człowiek zjadał niepotrzebnie ahh te prywatne przychodnie.