Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to piękny winik , jeszcze raz gratki i spokojnie wszystko bedzie si![]()
a kiedy robiłaś ta bete po ponoć wychodzi dopiero 10 dni po owu
:-) już jesteśmy - ja i kapusta kiszona
Maćku wydaje mi się że ze zwykłego moczu to nic nie wyjdzie ale robi się jeszcze jakiś posiew może to coś da
Erba trzymam kciuki za prl![]()
za pierwszym razem robiłam 15 dni po owulce o ile była 06.06.10 i było <2 a ten drugi raz to 18 dni po i w 29dc.
Właściwie to nawet nie wiem czy można ten wynik uznać za przyrost skoro pierwszy wynik był taki słaby.
a moze to ciąza blizniacza ??? po wtedy beta przyrast inaczej prawda Maćku , bo wiesz gnieśa maćku to chodząca encyklopedia tak jak olkale:-)
ale chyba chodzi o większe wartości bo ja miałam wysoką betę w pierwszych tygodniach i lekarz też mówił że może być bliźniacza ;-) ale jest jeden mały Okruszek 
ja korzystam z tej stronki poczytaj sobie Co to jest Beta-hCG? Istota i normy | Ciąża, poród, wychowanie - parenting.plnie no nie starsz mnie, u mnie w rodzinie nie ma wogóle bliźniaków, ja ten wynik zrobiłam specjalnie dla Maćku, ale na razie chyba jej nie ma.
Zastanawia mnie właśnie skąd jest taki duży podział poziomu hcg w ciągu koło 2 tygodni, u mnie jest taka tabela
4-5 tydzień 101 - 4870
5-6 tydzień 1110 - 31500
a według moich obliczeń na tamten dzień to był 29dc czyli dopiero początek 5 tygodnia a w sumie wynik tylko 998.0
Sama już nie wiem
Gratki!:-)Witam się dziewczyny:-)
Troszkę mnie nie było, ale musiałam na kilka dni wyjechać żeby tak nie myśleć no i jestem, Bete zrobiłam w czwartek wynik odebrałam dzisiaj i wyszło 998 mIU/ml zupełnie inaczej niż za pierwszym razem. Wizytę u gina mam dopiero za tydzień i mam nadzieje, że już się nic nie wydarzy i spokojnie można się cieszyć. Choć usg bym zrobiła od razu żeby mieć pewność, że jest ok, tyle się naczytałam o pustych pęcherzykach i ciągle jakieś niewiadome mnie spotykają
Jak pójdę do lekarza to zapytam czy to możliwe że tam schrzanili mi wynik i pójdę żeby mi jeszcze raz pobrali krew za free, w końcu 34zł piechotą nie chodzi. Poza tym tyle nerwów człowiek zjadał niepotrzebnie ahh te prywatne przychodnie.
Ale w koncu jest wzystko jasne.Sama sobie to wymyslilam;-)ale to lek tobie dał skierowanie ?? czy sama chcesz sprawdzić
ja zastanawiam sie jaki bede miala wynik prl bo ide w srodę , i jak bedzie ok i znowu beda zonki to co dalej
Ja juz nie moge patrzec na truskawki, tam nam obrodzilyA ja zajadam sie truskawkami uwielbiam mniammm
ale posiew to chyba tez dotyczy nerek , cukrzycy itp sama nie wiem
zbadac nie zaszkodzi najwyzej Macku zapytaj w labolatorium

zreszta zrobic nie zaszkodziGratki!:-)
Na pewno sie za pierwszym razem pomylili, bo skoro testy z moczu wychodzily pozytywne to beta powinna tym bardziejAle w koncu jest wzystko jasne.
Sama sobie to wymyslilam;-)
Ja tez dostalam skierowanie na kontrolne badanie prl...
Ja juz nie moge patrzec na truskawki, tam nam obrodzily
No m.in. o cukrzyce mi chodzi, bo powoduje ona u facetow nieplodnosc... A moze jeszcze jakies bakterie znajda... Ale tak jak mowisz zapytam pania laborantke![]()
Dla mnie? NIe rozumiem...nie no nie starsz mnie, u mnie w rodzinie nie ma wogóle bliźniaków, ja ten wynik zrobiłam specjalnie dla Maćku, ale na razie chyba jej nie ma.
Zastanawia mnie właśnie skąd jest taki duży podział poziomu hcg w ciągu koło 2 tygodni, u mnie jest taka tabela
4-5 tydzień 101 - 4870
5-6 tydzień 1110 - 31500
a według moich obliczeń na tamten dzień to był 29dc czyli dopiero początek 5 tygodnia a w sumie wynik tylko 998.0
Sama już nie wiem
Wzajemnie:-)zreszta zrobic nie zaszkodzi
to ja tryzmam &&&&&&& za twoja prl