reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)oby się udało jeszcze w tym tygodniu &&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja idę w sobotę i mam nadzieję że nagra mi ginek na płytkę ;-):tak: bo potem mam wizytę 15.07 ale pewnie bez usg no chyba że go wyproszę ;-) i potem mój ginek jedzie na 3 tygodnie na urlop więc kolejne będzie dopiero w 2 połowie sierpnia to strasznie długo :-( ale tak sobie myślałam że na początku sierpnia pójdę na usg 4d :tak:

reklama
;-)oby się udało jeszcze w tym tygodniu &&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja idę w sobotę i mam nadzieję że nagra mi ginek na płytkę ;-):tak: bo potem mam wizytę 15.07 ale pewnie bez usg no chyba że go wyproszę ;-) i potem mój ginek jedzie na 3 tygodnie na urlop więc kolejne będzie dopiero w 2 połowie sierpnia to strasznie długo :-( ale tak sobie myślałam że na początku sierpnia pójdę na usg 4d :tak:
tez bym chciala chociaz na 3d zeby miec 100% pewnosci plci ale jak dla mnie jest to badanie za drogie :-( okolo 200 zl :-(
zazdroszcze achh
tosiu kochana tez sie doczekasz niemartw sie na ciebie tez przyjdzie kolej miejmy nadzieje ze juz niedlugo ;-)

ok kochane musze spadac bo musze dokonczyc obiadek i do miasta leciec ipotem sie uszykowac na wizyte a czasu coraz mniej jupi :-) zegnam sie i zycze milego dnia wlece do was wieczorem papap no chyba ze u taty uda mi sie dopasc kompa bo u taty mala zostawiam do pilnowania :-)

dzień doberek

Tośku dobrze ze lepiej , i będzie jeszcze lepiej :-) musi byc

Halina tulam tulam

Majusia no to jeszcze raz gratki

Zabko trzymamy &&&&& za wizytę

Batoniku ja też na wizytę pojdę dopiero w sierpniu , bo moja idzie na urlop potem my wyjeżdzamy także odpocznę sobie od tych monitorningów:cool: i zacznę pić ziółka które przesłała mi nasza cudowna Lopop :-)
Wiecie co jak sobie czytam o tych wizytach z usg to szok jak to wszystko poszło do przodu ja I usg miałam w 16 tc potem jakoś w pażdziernniku no i w grudniu( i wszystkie w szpitalu ) , a teraz co wizyta to sobie moza podglądnąc nagrac Ja narazie to tylko pęcholki mogę sobie oglądac o ile są :baffled::confused:

dzień doberek

Tośku dobrze ze lepiej , i będzie jeszcze lepiej :-) musi byc

Halina tulam tulam

Majusia no to jeszcze raz gratki

Zabko trzymamy &&&&& za wizytę

Batoniku ja też na wizytę pojdę dopiero w sierpniu , bo moja idzie na urlop potem my wyjeżdzamy także odpocznę sobie od tych monitorningów:cool: i zacznę pić ziółka które przesłała mi nasza cudowna Lopop :-)
Wiecie co jak sobie czytam o tych wizytach z usg to szok jak to wszystko poszło do przodu ja I usg miałam w 16 tc potem jakoś w pażdziernniku no i w grudniu( i wszystkie w szpitalu ) , a teraz co wizyta to sobie moza podglądnąc nagrac Ja narazie to tylko pęcholki mogę sobie oglądac o ile są :baffled::confused:

Witaj Kochana ;-)

wiesz technika idzie do przodu i dzięki temu tez możesz podglądać swoje pęcholki :tak: kiedyś ktoś o takim czymś słyszał :sorry2:

a ja usg też mam w szpitalu :-p bo mój ginek pracuje również w szpitalu i zawsze jak tylko czuję potrzebę a on ma dyżur to mogę podjechać i mi zrobi :tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry