reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

CZEŚĆ dziewczyny. Niestety dziś dostałam okresu:-(, spóżnił mi sie 2 tygodnie:szok:, nigdy mi sie tak nie opóznił, a od wczoraj nie miałam gorączki:-(, a tak się cieszyłam że jestem w ciąży, a na tście nie było mocnej drugiej kreski tylko była blada:-(. Jest mi smutno :-(:-(:-(, trudno ... może sie uda tym razem. POZDRAWIAM WAS I ZYCZĘ FASOLEK:-):-):-):tak::tak:

reklama
Witam się wtorkowo w lepszym humorze troche

Dziękuje bardzo za wsparcie !!

Dziewczyny podejliśmy decyzje po sierpniowej @ idziemy do Invicty na wizyte :) zrobimy reszte badań i zadecydujemy co dalej. Jeżeli badania wyjdą zle i lekarz zaleci IUI lub Invitro to się zdecydujemy. Także jest nadzieja jeszcze .... Finansowo pomoże nam teściowa = szok.... chyba nie może patrzeć na to jak ja się zamartwiam co miesiąc :-(

Dzisiaj się umówię już żeby zaklepać termin :-)

Miłego dnia

Dziewczyny podejliśmy decyzje po sierpniowej @ idziemy do Invicty na wizyte :) zrobimy reszte badań i zadecydujemy co dalej. Jeżeli badania wyjdą zle i lekarz zaleci IUI lub Invitro to się zdecydujemy. Także jest nadzieja jeszcze .... Finansowo pomoże nam teściowa = szok.... chyba nie może patrzeć na to jak ja się zamartwiam co miesiąc :-(

Miłego dnia

:-)Witaj Tośka ;-)

cieszę się, że humorek już troszkę lepszy :tak:

wiesz takie zaplanowanie czegoś na przyszłość daje bardzo duży luuuuuzz psychiczny :tak: ja też sobie powiedziałam, że nie ma się co zamartwiać daję sobie czas do lipca i wtedy zobaczymy, no i w następnym cyklu zobaczyłam ale II kreski :-D czego i Tobie z całego serduszka życzę :tak:

miłego dnia Babolki ;-)

Żabka &&&&&& za dzisiejszą wizytę :tak:

Cześć, ja wreszcie wróciłam do was po weekendzie. Byłam wczoraj u swojej lekarki, potwierdziła ciążę, 6 tydzień według om, termin na 20 lutego, szkoda tylko, że nie miałam usg bo było zepsute, kolejna wizyta za 3 tygodnie wtedy już na pewno zrobi mi usg.

Miłego dnia
Ciesze sie, ze humorek sie poprawil:tak:
I gratuluje podjecia decyzji:tak:
Cześć, ja wreszcie wróciłam do was po weekendzie. Byłam wczoraj u swojej lekarki, potwierdziła ciążę, 6 tydzień według om, termin na 20 lutego, szkoda tylko, że nie miałam usg bo było zepsute, kolejna wizyta za 3 tygodnie wtedy już na pewno zrobi mi usg.
Super!:-)

CZEŚĆ dziewczyny. Niestety dziś dostałam okresu:-(, spóżnił mi sie 2 tygodnie:szok:, nigdy mi sie tak nie opóznił, a od wczoraj nie miałam gorączki:-(, a tak się cieszyłam że jestem w ciąży, a na tście nie było mocnej drugiej kreski tylko była blada:-(. Jest mi smutno :-(:-(:-(, trudno ... może sie uda tym razem. POZDRAWIAM WAS I ZYCZĘ FASOLEK:-):-):-):tak::tak:
tak mi przykro moze sie nieutrzymala skoro byla druga blada krecha idz z tym do gina moze cos zdecyduje na nastepny cykl

Miłego dnia
super tosia bardzo sie ciesze ze podjeliscie taka decyzje :-) ja osobiscie popieram in vitro i nierozumiem glupich nadetych urzedasow ktorzy sa przeciw bo sami maja dzieci i niewiedza jak to jest tarac sie bezskutecznie i to przezywac wierze ze doczekacie sie swojego malenstwa w jakikolwiek sposob zostanie poczete :-)
:-)Witaj Tośka ;-)

cieszę się, że humorek już troszkę lepszy :tak:

wiesz takie zaplanowanie czegoś na przyszłość daje bardzo duży luuuuuzz psychiczny :tak: ja też sobie powiedziałam, że nie ma się co zamartwiać daję sobie czas do lipca i wtedy zobaczymy, no i w następnym cyklu zobaczyłam ale II kreski :-D czego i Tobie z całego serduszka życzę :tak:

miłego dnia Babolki ;-)

Żabka &&&&&& za dzisiejszą wizytę :tak:
dzieki

a ja kochane jestem dzis w super chumorze wkoncu wizyta musze tylko ublagac gina zeby nierobil mi usg w osrodku tylko dal skierowanie do grudziadza bo tam mozna dac plytke i miec nagrane na cd usg a po za tym ten sprzet co oni maja w osrodku jest stary i niedokladny wiec ja wole miec na nowszym i maz chce byc na usg wiec musi mi gin dac skierowanie a jak nie to go udusze bo tyyylko czasami robi pacjentkom usg w osrodku jak cos sie dzieje wiec o ruchcach dzidzi jeszcze mu nic niewspomne zeby mi nierobil teraz usg :-) powiem na nastepnej wizycie :-)

:-)Żabka tylko daj znać zaraz po wizycie :tak:

to dzisiaj nie będziesz miała usg :confused:

Twoja fasolka na pewno nieźle urosła jak już ją czujesz :) mi na ostatnim usg w czwartek wyliczył że to 11t6d czyli teoretycznie dziś jest 12t4d a sobotę mam usg przezierności karkowej to już będzie 13t1d ciekawe jak wyjdzie u ciebie ja na razie nie zmieniam suwaczka bo jeszcze kolejne usg pokażą

Ostatnia edycja:
:-)Żabka tylko daj znać zaraz po wizycie :tak:

to dzisiaj nie będziesz miała usg :confused:
u nas gin wystawia skierowanie na usg i na usg jedziue sie do grudziadza 30 km od mojego miasteczka chyba ze ktos chce to moze zaplacic i robi na miejscu ale sprzet osrodka jest starszy niz ja i maz razem wzieci wiec wole do grudziadza bo maz wtedy bedzie tez mogl byc ze mna :-) no i w grudziadzu dostane fotke na pamiatke a tu nie :baffled: a ja po 13 mam byc u poloznej obada mnie cala i wogole i o 14 przyjezdza gin i bede czekala w kolejce wiec wizyte bede miala miedzy 14 a 14:30 o ile gin sie niespozni bo czasem jak w szpitalu cos wypadnie to sie spoznic moze bo on do nas przyjezdza z grudziadza

u nas gin wystawia skierowanie na usg i na usg jedziue sie do grudziadza 30 km od mojego miasteczka chyba ze ktos chce to moze zaplacic i robi na miejscu ale sprzet osrodka jest starszy niz ja i maz razem wzieci wiec wole do grudziadza bo maz wtedy bedzie tez mogl byc ze mna :-) no i w grudziadzu dostane fotke na pamiatke a tu nie :baffled: a ja po 13 mam byc u poloznej obada mnie cala i wogole i o 14 przyjezdza gin i bede czekala w kolejce wiec wizyte bede miala miedzy 14 a 14:30 o ile gin sie niespozni bo czasem jak w szpitalu cos wypadnie to sie spoznic moze bo on do nas przyjezdza z grudziadza

tj jak dziś będziesz miała skierowanie to dopiero musisz się zapisać do grudziądza i wyznaczą ci termin czy od razu jedziecie dzisiaj :confused:

reklama
Twoja fasolka na pewno nieźle urosła jak już ją czujesz :) mi na ostatnim usg w czwartek wyliczył że to 11t6d czyli teoretycznie dziś jest 12t4d a sobotę mam usg przezierności karkowej to już będzie 13t1d ciekawe jak wyjdzie u ciebie ja na razie nie zmieniam suwaczka bo jeszcze kolejne usg pokażą
no z mala to zaczelam czuc pierwsze ruchy juz w 16 tygodniu a ze to 2 ciaza to szybciej ale myslalam ze dopiero w 14-15 zacze czuc ale w sobote poczulam 1 raz ale myslalam ze sobie wkrecam a wczoraj znowu :-) narazie to takie delikane muskanie w srodku jakby rybka plywala iu jak widac rzadko ale bardzo sie ciesze bo jak czuje fasolke to wiem ze zyje i ze jest ok albo jak stwierdzila sasiadka pewnie znow rosnie kolos jak corcia hahahahah miala 4330 jak sie urodzila :-D

tj jak dziś będziesz miała skierowanie to dopiero musisz się zapisać do grudziądza i wyznaczą ci termin czy od razu jedziecie dzisiaj :confused:
no bede musiala sie zarejestrowac i wyznacza mi dzien i godzine :-) wiec mysle ze moje usg bedzie w 14 tygodniu chyba ze bedzie malo kobiet to moze jeszcze w tym tygodniu sie uda :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry