reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam

jestem tu pierwszy raz, ale widzę, że zadomowię tu :)

My staramy się o dziecię od maja, więc nie tak długo. Ogólnie cykle mam regularne, ale póki co nie zaskoczyło :no: teraz czekam do 17 lipca.

trzymam za wszystkie starające się mocno kciuki

reklama
no hellloooo Batonik
Co tam widzę ze wsio ok super ciesze sie bardzo
Choć mnie tu nie było przez wekendzik myslałam o Tobie i wiedziałam ze wsio bedzie dobrze
teraz to już z górki poleci :)

No nie tak kolorowo było :no: to był najgorszy weekend w moim życiu :-(

w sobotę byłam szczęśliwa i skakałam pod sufit a w niedzielę rano zaczęłam delikatnie plamić :-( myślałam że oszaleje ze strachu... od razu tel do ginka kazał leżeć plackiem i zwiększyć dupka a jak coś to na pogotowie :-( ja byłam przerażona, dzisiaj pojechałam do kontroli na usg i wsio jest na razie OK fasolka żyje i ma się nieźle a te plamienia to chyba wynik usg i oczywiście pozwoliliśmy sobie na wieczorne bobosexy :-( więc pewnie dorzuciliśmy swoje 3 grosze :sorry2: na razie mam się oszczędzać ale już nie plamię :-(

No nie tak kolorowo było :no: to był najgorszy weekend w moim życiu :-(

w sobotę byłam szczęśliwa i skakałam pod sufit a w niedzielę rano zaczęłam delikatnie plamić :-( myślałam że oszaleje ze strachu... od razu tel do ginka kazał leżeć plackiem i zwiększyć dupka a jak coś to na pogotowie :-( ja byłam przerażona, dzisiaj pojechałam do kontroli na usg i wsio jest na razie OK fasolka żyje i ma się nieźle a te plamienia to chyba wynik usg i oczywiście pozwoliliśmy sobie na wieczorne bobosexy :-( więc pewnie dorzuciliśmy swoje 3 grosze :sorry2: na razie mam się oszczędzać ale już nie plamię :-(

o kurczę
ale najważniejsze ze teraz wsio ok , kochana musisz sie oszczedzać
bedzie dobrze :)
a ja czekam na @ (dziś brzusio pobolewa wiec ) i niech przyłazi i zaczynam ziółka moze one pomogą
dzis mam dzwonić przed 14 moze bedzie wynik prl , jeszcze 1h jestem ciekawa

o kurczę
ale najważniejsze ze teraz wsio ok , kochana musisz sie oszczedzać
bedzie dobrze :)
a ja czekam na @ (dziś brzusio pobolewa wiec ) i niech przyłazi i zaczynam ziółka moze one pomogą
dzis mam dzwonić przed 14 moze bedzie wynik prl , jeszcze 1h jestem ciekawa

daj znać jak wynik

a też mam nadzieję to już po wszystkim i już będzie dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry