pewnie teraz musisz duzo wypoczywaćnom wszystkie wypoczywają gdzieś pewnie
ja też długo nie posiedzę niestety bo pozycja siedząca jest na razie mi nie wskazanawięc będę sobię dziś leniuchować w łóżeczku
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie teraz musisz duzo wypoczywaćnom wszystkie wypoczywają gdzieś pewnie
ja też długo nie posiedzę niestety bo pozycja siedząca jest na razie mi nie wskazanawięc będę sobię dziś leniuchować w łóżeczku
![]()
no kochana uważaj na siebie !!!! Trzymam kciuki !!!No nie tak kolorowo byłoto był najgorszy weekend w moim życiu :-(
w sobotę byłam szczęśliwa i skakałam pod sufit a w niedzielę rano zaczęłam delikatnie plamić :-( myślałam że oszaleje ze strachu... od razu tel do ginka kazał leżeć plackiem i zwiększyć dupka a jak coś to na pogotowie :-( ja byłam przerażona, dzisiaj pojechałam do kontroli na usg i wsio jest na razie OK fasolka żyje i ma się nieźle a te plamienia to chyba wynik usg i oczywiście pozwoliliśmy sobie na wieczorne bobosexy :-( więc pewnie dorzuciliśmy swoje 3 groszena razie mam się oszczędzać ale już nie plamię :-(
no kochana uważaj na siebie !!!! Trzymam kciuki !!!
witam sie urlopowo
u nas 30 stopni jest piękne słonce poopalalismy sie dzisiaj troszke bylismy na miescie a teraz w chlodnym domku odpoczywamy bo na dworzu ciezko wysiedziec
pozdrawiam was gorąco i buziole
:-)pewnie teraz musisz duzo wypoczywać![]()
no mam troszkę się oszczędzać więc sobie odpuszczam spacery i leżę grzecznie w łóżeczku, zresztą pogoda jest taka że ledwie można oddychać na dworze dużo przyjemniej jest w domku
Tośka Kochana, odpoczywaj i Ty i korzystaj z urlopu ile się da
uciekam poleżeć![]()

, jutro na 99 % ma być
i znowu to czekanieTo na pewno przez badanieNo nie tak kolorowo byłoto był najgorszy weekend w moim życiu :-(
w sobotę byłam szczęśliwa i skakałam pod sufit a w niedzielę rano zaczęłam delikatnie plamić :-( myślałam że oszaleje ze strachu... od razu tel do ginka kazał leżeć plackiem i zwiększyć dupka a jak coś to na pogotowie :-( ja byłam przerażona, dzisiaj pojechałam do kontroli na usg i wsio jest na razie OK fasolka żyje i ma się nieźle a te plamienia to chyba wynik usg i oczywiście pozwoliliśmy sobie na wieczorne bobosexy :-( więc pewnie dorzuciliśmy swoje 3 groszena razie mam się oszczędzać ale już nie plamię :-(
Ale dobrze, ze juz jest czysciutko.
Cze dziewczyny!
To na pewno przez badanieAle dobrze, ze juz jest czysciutko.
Ja przed chwilka bylam w miesice szukac prezentu, bo w sobote ide w delegacji na wesele. Zaraz wstawie fotki co kupilysmy...
![]()
I zaplacilysmy tylko 200 zl!
Oni sie beda dopiero urzadzac, wiec beda mieli punkt odniesienia;-)Bry laska
wow fajowskie , jak ktoś się lubuje w koralach jak my to nazywamy to spoko![]()
Oni sie beda dopiero urzadzac, wiec beda mieli punkt odniesienia;-)