reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No nie tak kolorowo było :no: to był najgorszy weekend w moim życiu :-(

w sobotę byłam szczęśliwa i skakałam pod sufit a w niedzielę rano zaczęłam delikatnie plamić :-( myślałam że oszaleje ze strachu... od razu tel do ginka kazał leżeć plackiem i zwiększyć dupka a jak coś to na pogotowie :-( ja byłam przerażona, dzisiaj pojechałam do kontroli na usg i wsio jest na razie OK fasolka żyje i ma się nieźle a te plamienia to chyba wynik usg i oczywiście pozwoliliśmy sobie na wieczorne bobosexy :-( więc pewnie dorzuciliśmy swoje 3 grosze :sorry2: na razie mam się oszczędzać ale już nie plamię :-(
no kochana uważaj na siebie !!!! Trzymam kciuki !!!

witam sie urlopowo

u nas 30 stopni jest piękne słonce poopalalismy sie dzisiaj troszke bylismy na miescie a teraz w chlodnym domku odpoczywamy bo na dworzu ciezko wysiedziec :)

pozdrawiam was gorąco i buziole

no mam troszkę się oszczędzać więc sobie odpuszczam spacery i leżę grzecznie w łóżeczku, zresztą pogoda jest taka że ledwie można oddychać na dworze dużo przyjemniej jest w domku :)

Tośka Kochana, odpoczywaj i Ty i korzystaj z urlopu ile się da :)

uciekam poleżeć :)

miłego leżakowania :tak:
Nie ma jeszcze mojego wyniku na prl :no: , jutro na 99 % ma być :confused: i znowu to czekanie

Cze dziewczyny!
No nie tak kolorowo było :no: to był najgorszy weekend w moim życiu :-(

w sobotę byłam szczęśliwa i skakałam pod sufit a w niedzielę rano zaczęłam delikatnie plamić :-( myślałam że oszaleje ze strachu... od razu tel do ginka kazał leżeć plackiem i zwiększyć dupka a jak coś to na pogotowie :-( ja byłam przerażona, dzisiaj pojechałam do kontroli na usg i wsio jest na razie OK fasolka żyje i ma się nieźle a te plamienia to chyba wynik usg i oczywiście pozwoliliśmy sobie na wieczorne bobosexy :-( więc pewnie dorzuciliśmy swoje 3 grosze :sorry2: na razie mam się oszczędzać ale już nie plamię :-(
To na pewno przez badanie:tak: Ale dobrze, ze juz jest czysciutko.

Ja przed chwilka bylam w miesice szukac prezentu, bo w sobote ide w delegacji na wesele. Zaraz wstawie fotki co kupilysmy...

24vi51u.jpg

I zaplacilysmy tylko 200 zl!

Ostatnia edycja:
Cze dziewczyny!
To na pewno przez badanie:tak: Ale dobrze, ze juz jest czysciutko.

Ja przed chwilka bylam w miesice szukac prezentu, bo w sobote ide w delegacji na wesele. Zaraz wstawie fotki co kupilysmy...

24vi51u.jpg

I zaplacilysmy tylko 200 zl!

Bry laska
wow fajowskie , jak ktoś się lubuje w koralach jak my to nazywamy to spoko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry