87zabka
Fanka BB :)
witamy i trzymamy kcuki :-)Witam
jestem tu pierwszy raz, ale widzę, że zadomowię tu
My staramy się o dziecię od maja, więc nie tak długo. Ogólnie cykle mam regularne, ale póki co nie zaskoczyłoteraz czekam do 17 lipca.
trzymam za wszystkie starające się mocno kciuki
o boze ale sie przestraszylam jak to czytalam ale ciesze sie ze juz ok dbaj o was i duuuzo odpoczywaj widze ze u was do stycznia z tymi seksikami cienko bedzie :-( trzymam za was kciuki zeby juz wszystko bylo okNo nie tak kolorowo byłoto był najgorszy weekend w moim życiu :-(
w sobotę byłam szczęśliwa i skakałam pod sufit a w niedzielę rano zaczęłam delikatnie plamić :-( myślałam że oszaleje ze strachu... od razu tel do ginka kazał leżeć plackiem i zwiększyć dupka a jak coś to na pogotowie :-( ja byłam przerażona, dzisiaj pojechałam do kontroli na usg i wsio jest na razie OK fasolka żyje i ma się nieźle a te plamienia to chyba wynik usg i oczywiście pozwoliliśmy sobie na wieczorne bobosexy :-( więc pewnie dorzuciliśmy swoje 3 groszena razie mam się oszczędzać ale już nie plamię :-(
zazdroszcze ja juz sie niemoge doczekac wyjazdu do leby 3 dni nad mozrzem mam tylko nadzieje ze dostaniemy tanie pokojeno kochana uważaj na siebie !!!! Trzymam kciuki !!!
witam sie urlopowo
u nas 30 stopni jest piękne słonce poopalalismy sie dzisiaj troszke bylismy na miescie a teraz w chlodnym domku odpoczywamy bo na dworzu ciezko wysiedziec
pozdrawiam was gorąco i buziole
uuuuuuuuu...na sama mysl juz mi sie odzywaja wezly chlonne i zabki nienawidze dentysty boje sie panicznie jak diabel swieconej wody wiec niezazdroszcze :-(Tyle się napisałam i znikło :-( Nie mam siły od nowa pisać :-(
Dentystka ratuje mi "6" i dała mi lek na poszerzenie kanałuból okropny
tak jakby mi ktoś co parę minut tykał nerw w zębie
w środę znów idę do niej
![]()
witajcie babolki a jateraz niebede tak czesto wpadac bo dzieci szwagierki przyjechaly na wakacje minimum tydzien wiec mam zajecie zamiast 1 dziecka mam teraz 3 :-)
teraz czekam do 17 lipca.
na razie mam się oszczędzać ale już nie plamię :-(
ból okropny 
skoro jeden lek nie pomaga to musi być inny no nie 
nie jesteś jeszcze na straconej pozycji