reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam

jestem tu pierwszy raz, ale widzę, że zadomowię tu :)

My staramy się o dziecię od maja, więc nie tak długo. Ogólnie cykle mam regularne, ale póki co nie zaskoczyło :no: teraz czekam do 17 lipca.

trzymam za wszystkie starające się mocno kciuki
witamy i trzymamy kcuki :-)
No nie tak kolorowo było :no: to był najgorszy weekend w moim życiu :-(

w sobotę byłam szczęśliwa i skakałam pod sufit a w niedzielę rano zaczęłam delikatnie plamić :-( myślałam że oszaleje ze strachu... od razu tel do ginka kazał leżeć plackiem i zwiększyć dupka a jak coś to na pogotowie :-( ja byłam przerażona, dzisiaj pojechałam do kontroli na usg i wsio jest na razie OK fasolka żyje i ma się nieźle a te plamienia to chyba wynik usg i oczywiście pozwoliliśmy sobie na wieczorne bobosexy :-( więc pewnie dorzuciliśmy swoje 3 grosze :sorry2: na razie mam się oszczędzać ale już nie plamię :-(
o boze ale sie przestraszylam jak to czytalam ale ciesze sie ze juz ok dbaj o was i duuuzo odpoczywaj widze ze u was do stycznia z tymi seksikami cienko bedzie :-( trzymam za was kciuki zeby juz wszystko bylo ok
no kochana uważaj na siebie !!!! Trzymam kciuki !!!

witam sie urlopowo

u nas 30 stopni jest piękne słonce poopalalismy sie dzisiaj troszke bylismy na miescie a teraz w chlodnym domku odpoczywamy bo na dworzu ciezko wysiedziec :)

pozdrawiam was gorąco i buziole
zazdroszcze ja juz sie niemoge doczekac wyjazdu do leby 3 dni nad mozrzem mam tylko nadzieje ze dostaniemy tanie pokoje
Tyle się napisałam i znikło :-( Nie mam siły od nowa pisać :-(

Dentystka ratuje mi "6" i dała mi lek na poszerzenie kanału :sad: ból okropny :sad: tak jakby mi ktoś co parę minut tykał nerw w zębie :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: w środę znów idę do niej :sad:
uuuuuuuuu...na sama mysl juz mi sie odzywaja wezly chlonne i zabki nienawidze dentysty boje sie panicznie jak diabel swieconej wody wiec niezazdroszcze :-(

witajcie babolki a jateraz niebede tak czesto wpadac bo dzieci szwagierki przyjechaly na wakacje minimum tydzien wiec mam zajecie zamiast 1 dziecka mam teraz 3 :-)

reklama
Witajcie Kobietki!

Tośka udanego i owocnego urlopu życzę! Po cichu zazdraszczam tej sielanki urlopowej. Cudnie bo pogoda Wam dopisuje.

Lopop &&&&&

Żabko no to widzę że pomału się wprawiasz w większą gromadkę. Jak się czujesz ?

Scully mam nadzieje że szybko 6 odratujecie i ból minie. Ja też dzisiaj jadę do zębologa :-( mam nadzieje że mnie nie zaskoczy niczym niemiłym.

Batonik wstałaś ? jak sie dzisiaj z Kajtulkiem czujecie ?

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia!

kumam są już wyniki prl :sorry2: musi być inny sposób na zbicie tego dziadostwa :wściekła/y: skoro jeden lek nie pomaga to musi być inny no nie

Erbuś tulam Cię Kochana nie smutaj się :blink:

dzieki Wam kochane jesteście
normalnie juz straciłam nadzieje:-( juz mi sie nie chce walczyc :no: poprostu nie mam siły
dodzwonić sie do ginki nie moge , zobacze co ona powie

reklama
dzieki Wam kochane jesteście
normalnie juz straciłam nadzieje:-( juz mi sie nie chce walczyc :no: poprostu nie mam siły
dodzwonić sie do ginki nie moge , zobacze co ona powie

rozumiem że już masz dosyć :-( ale nie trać nadziei może ginka coś podpowie :tak: nie jesteś jeszcze na straconej pozycji

ZAUFAJ ISKIERCE NADZIEI ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry