reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Oj to niedobrze bo to niezbyt miła przypadłość :sorry2: ale przynajmniej fajnie czas spędziłaś ;-)

He, he, he nie ma to dla mnie większego znaczenia szczerze mówiąc ;-) bo z jednej strony u mnie w rodzinie same wnuczki jak na razie więc przydałby się chłopak,ale z drugiej mój R ma dwóch braci więc teściowa pewnie posikałaby się ze szczęścia na wnuczkę i bądź tu mądry :-D:-D najważniejsze co by w dwupaku dotrwać do końca i żeby było wszystko OK a resztę da się jakoś załagodzić :tak::-D no myślałam że już mi coś ginek powie na przezierności ale jeszcze nic nie było widać (żadnego siusiaka ;-)) więc teraz dopiero pewnie w sierpniu się dowiem na kolejnym usg bo ginek ma urlop :sorry2:
no prawde mówiac, ja też myslę tylko o tym by zdrowe było dziecie...nawet jeszcze nie zwracamy sie po imieniu do brzuszka...jakoś jeszcze nie do końca jesteśmy chyba przekonani, choć nie ukrywam mam kilka typów...ale mój J jakoś nie może sie zerbrać w sobie by nad tym pomysleć...moze łudzi się jeszcze, ze siusiak wyrośnie ;)
U mni ew rodzinie duzo chłopaków sie ostatnio porodziło, wiec dziewczynka będzie rodzynkiem, za to u J same dziewczyny bedą rok po roku, wiec optymistycznie myslac bedą kumpele :)

reklama
no prawde mówiac, ja też myslę tylko o tym by zdrowe było dziecie...nawet jeszcze nie zwracamy sie po imieniu do brzuszka...jakoś jeszcze nie do końca jesteśmy chyba przekonani, choć nie ukrywam mam kilka typów...ale mój J jakoś nie może sie zerbrać w sobie by nad tym pomysleć...moze łudzi się jeszcze, ze siusiak wyrośnie ;)
U mni ew rodzinie duzo chłopaków sie ostatnio porodziło, wiec dziewczynka będzie rodzynkiem, za to u J same dziewczyny bedą rok po roku, wiec optymistycznie myslac bedą kumpele :)

Faceci już chyba tak mają :tak: bo ja mam kilka typów imion dla chłopca i jedno dla dziewczynki ale R czasem kręci nosem (choć do Kajetana już prawie się przekonał;-)) więc wiercę mu dziurę w brzuchu co by podał swoje typy ale on mówi że jeszcze ma czas i jak będzie miał wolne tzn. urlop to zasiądzie do księgi imion i wtedy mi powie :-D nie wiem czy nie będzie już za późno ;-):-D:-D:-D

P.S. pytanie do ciężarówek czy bierzecie tylko prysznic czy od czasu do czasu moczycie dupki w wannie ?

Faceci już chyba tak mają :tak: bo ja mam kilka typów imion dla chłopca i jedno dla dziewczynki ale R czasem kręci nosem (choć do Kajetana już prawie się przekonał;-)) więc wiercę mu dziurę w brzuchu co by podał swoje typy ale on mówi że jeszcze ma czas i jak będzie miał wolne tzn. urlop to zasiądzie do księgi imion i wtedy mi powie :-D nie wiem czy nie będzie już za późno ;-):-D:-D:-D

P.S. pytanie do ciężarówek czy bierzecie tylko prysznic czy od czasu do czasu moczycie dupki w wannie ?
ja tylko prysznic biorę...no wyjatek stanowiło moczenie dupki w jeziorze ;)

no nic muszę uciekać do mamy...moze juz ja wiozą na sale operacyjną...bedę czesciej wpadac popołudniami, bo laptopa wkońcu odpaliłam i przeinstalowaliśmy system, więc mam dostęp do netu poza stacjonarnym kompem, któego zazwyczaj mój J okupuje popołudniami....

Patrze na mój suwaczek...bozie, zaczynam 20 tydzień, połowa ciazy kiedy to zleciało...

ja tylko prysznic biorę...no wyjatek stanowiło moczenie dupki w jeziorze ;)

no nic muszę uciekać do mamy...moze juz ja wiozą na sale operacyjną...bedę czesciej wpadac popołudniami, bo laptopa wkońcu odpaliłam i przeinstalowaliśmy system, więc mam dostęp do netu poza stacjonarnym kompem, któego zazwyczaj mój J okupuje popołudniami....

Patrze na mój suwaczek...bozie, zaczynam 20 tydzień, połowa ciazy kiedy to zleciało...

No to uciekaj Kochana ;-)

lecą te Wasze suwaczki do przodu jak nie wiem co :-D:-D tylko mój jakoś w miejscu stoi :zawstydzona/y:

Buziaki

Hello Babolki z rańca ;-)

Olkale nie wiem czy to synek ale tak jakoś mi się mówi do brzuszka Kajetanek a jak będzie córeczka to też będzie fajnie i jaka niespodzianka :-D

moje dolegliwości na szczęście minęły, jeśli już mogę tak powiedzieć to na razie bezpowrotnie :tak: wydaje mi się jednak że to było wynikiem badania i bobosexów w jeden dzień za dużo wszystkiego dobrego ;-)

Żabko a Ty kochana jak najprędzej do dentysty :tak: to nie ma żartów bo w ciąży ząbki lubią się psuć i nie masz co liczyć że jeśli Cię boli już teraz to że przestanie :no: a w ciąży można leczyć ząbki ze znieczuleniem więc nic nie boli ;-)

Myszka wstałaś już :-p:confused::confused:
no niestety ja mam tego pecha ze moje zeby pekaja oprzy wyrywaniu i trzeba kopac a te to juz napewno bo maja ubytki wiec popekaja na bank a jak ostatnio wyrywalam 1 to mialam 2 znieczulenia w 1 miejsce i nic niedalo jak bylo kopane jakbym na zywca miala robione dlatego sie boje bo wiem ze teraz bedzie to samo razy 2 bo 2 mam do usuniecia :-( marzy mi sie wyrywanie pod narkoza ale niewiem czy w polsce takie cos robia

prysznic bo we wannie niema cieplej wody tu u tesciow :-( tylko na dole pod pysznicem jest a marzy mi sie kapiel bo jak mieszkalam w domu to sie lubuilam powylegiwac w cieplej wodzie ze swieczkami na wannie

reklama
no niestety ja mam tego pecha ze moje zeby pekaja oprzy wyrywaniu i trzeba kopac a te to juz napewno bo maja ubytki wiec popekaja na bank a jak ostatnio wyrywalam 1 to mialam 2 znieczulenia w 1 miejsce i nic niedalo jak bylo kopane jakbym na zywca miala robione dlatego sie boje bo wiem ze teraz bedzie to samo razy 2 bo 2 mam do usuniecia :-( marzy mi sie wyrywanie pod narkoza ale niewiem czy w polsce takie cos robia

Witaj Żabko ;-)

a dlaczego sądzisz że Twoje ząbki są do wyrwania :confused: czasem może nam się wydawać że są w opłakanym stanie na zewnątrz ale reszta może być całkiem całkiem :tak: ja w grudniu miałam przeboje z zębem bo aż mi policzek spuchł i ropa podeszła i też nie chciałam słyszeć o żadnym leczeniu kanałowym bo to był straszny skansen, a po zdjęciu okazało się że wcale nie jest tak źle a leczenie kanałowe nic mnie nie bolało:no: bardzo dużo zależy od dentysty :tak: ja na szczęście znalazłam taką dentystkę dzięki której zanim zaszłam w ciążę to wyleczyłam wszystkie ząbi i teraz mam z głowy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry