Mysza84
Fanka BB :)
Witajcie!
Batonik :-) wstałam :-) ja się kąpię normalnie...często napuszczam sobie wannę wody i się moczę :-) super relaks i Szymon też lubi bo jak kończę to czuję te jego małe tupiące nóżki.
Żabko lecz te zęby czym prędzej...tzn poczekaj na II trym i leć do zębologa.
Ja byłam właśnie wczoraj... mam dwa zęby do leczenia, a reszta to estetyka, ale mam zamiar wymienić wszystkie plomby do końca sierpnia. Robię zęby w znieczuleniu a przed znieczuleniem mam znieczulenie znieczulenia
więc nie boli nic a nic. W piątek idę znowu.
olkale no leci jak nie wiem.... ja dzisiaj rozpoczęłam 6 miesiąc ciąży, a dopiero co doszukiwałam się plusika na teście
Pozdrawiam Was wszystkie!
Batonik :-) wstałam :-) ja się kąpię normalnie...często napuszczam sobie wannę wody i się moczę :-) super relaks i Szymon też lubi bo jak kończę to czuję te jego małe tupiące nóżki.
Żabko lecz te zęby czym prędzej...tzn poczekaj na II trym i leć do zębologa.
Ja byłam właśnie wczoraj... mam dwa zęby do leczenia, a reszta to estetyka, ale mam zamiar wymienić wszystkie plomby do końca sierpnia. Robię zęby w znieczuleniu a przed znieczuleniem mam znieczulenie znieczulenia
więc nie boli nic a nic. W piątek idę znowu.olkale no leci jak nie wiem.... ja dzisiaj rozpoczęłam 6 miesiąc ciąży, a dopiero co doszukiwałam się plusika na teście

Pozdrawiam Was wszystkie!