reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie!

Batonik :-) wstałam :-) ja się kąpię normalnie...często napuszczam sobie wannę wody i się moczę :-) super relaks i Szymon też lubi bo jak kończę to czuję te jego małe tupiące nóżki.

Żabko lecz te zęby czym prędzej...tzn poczekaj na II trym i leć do zębologa.
Ja byłam właśnie wczoraj... mam dwa zęby do leczenia, a reszta to estetyka, ale mam zamiar wymienić wszystkie plomby do końca sierpnia. Robię zęby w znieczuleniu a przed znieczuleniem mam znieczulenie znieczulenia :-D więc nie boli nic a nic. W piątek idę znowu.

olkale no leci jak nie wiem.... ja dzisiaj rozpoczęłam 6 miesiąc ciąży, a dopiero co doszukiwałam się plusika na teście :-D

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Witajcie!

Batonik :-) wstałam :-) ja się kąpię normalnie...często napuszczam sobie wannę wody i się moczę :-) super relaks i Szymon też lubi bo jak kończę to czuję te jego małe tupiące nóżki.

Ja byłam właśnie wczoraj... mam dwa zęby do leczenia, a reszta to estetyka, ale mam zamiar wymienić wszystkie plomby do końca sierpnia. Robię zęby w znieczuleniu a przed znieczuleniem mam znieczulenie znieczulenia :-D więc nie boli nic a nic. W piątek idę znowu.

olkale no leci jak nie wiem.... ja dzisiaj rozpoczęłam 6 miesiąc ciąży, a dopiero co doszukiwałam się plusika na teście :-D

I ja Witam Was !
co tam dawno Was nie było

zaraz się zwijamy do domku :) i chyba wskoczę na stacjonarny net :)

Buziaki

:-) Hej jestem nadajemy już z domku :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki muszę Was bardzo przeprosić że tak mało czasu ostatnio wam poświęcałam ale właśnie dzisiaj obroniłam się i otrzymałam stopień mianowanego
od dziś przyrzekam sumienniej do Was zaglądać
co tam u Was???

dziewczynki muszę Was bardzo przeprosić że tak mało czasu ostatnio wam poświęcałam ale właśnie dzisiaj obroniłam się i otrzymałam stopień mianowanego
co tam u Was???

Wielkie gratki! :-)To od kiedy podyzka?;-) Teraz juz nic nie szkodzi na przeszkodzie, aby zafasolkowac:tak:

Witajcie!

oj zazdroszcze ja chyba poczekam :-( albo poszukam innego zebologa bo do tych tu juz napewno niepojde no ladnie 6 miesiac kiedy to zlecialo
Na dzialce tez bylam wlasnie dzis wrocilam
babo pisalam do ciebie na gg bo ma te liscie ususzone dla ciebie a niemam adresu
co tam u Was???
gratuluje :-)

reklama
Wielkie gratki! :-)To od kiedy podyzka?;-) Teraz juz nic nie szkodzi na przeszkodzie, aby zafasolkowac:tak:
podwyżka od września no i teraz masz całkowitą rację do szczęścia brakuje fasolki
och żeby tak łatwo ją było zrobić jak zdać ten egzamin:(

nikogo nie ma????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry