reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

słuchajcie mam prośbę
jutro kupie ŚWIAT KOBIETY i przeczytajcie artykuł małżeństwa co starali się o dziecko 8 lat
matko ile oni wycierpieli ile przeszli ale sie doczekali

reklama
słuchajcie mam prośbę
jutro kupie ŚWIAT KOBIETY i przeczytajcie artykuł małżeństwa co starali się o dziecko 8 lat
matko ile oni wycierpieli ile przeszli ale sie doczekali

mam nadzieje ze nie zapomne musze sobie zapisac a dzich patrzylam na ta gazetke chyba w niej byla taka plazowa torba

To Ty je palisz?:shocked2:

no tez ;-)
zobaczcie sobie na youtubie jak zwirek i muchomorek pala ziolo to ja tez tak jak oni ;-) pisalam wczesniej :-) kumacie ta bajkę wiecie co chyba mam kukuly dzisiaj papa mi sie smieje od ucha do ucha :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no tez ;-)
zobaczcie sobie na youtubie jak zwirek i muchomorek pala ziolo to ja tez tak jak oni ;-) pisalam wczesniej :-) kumacie ta bajkę wiecie co chyba mam kukuly dzisiaj papa mi sie smieje od ucha do ucha :-D:-D

Zawsze to jakas odmiana po wczorajszym doklu;-)
Ja moze jutro z rana skocze zbadac sobie prl... Jak mi sie bedzie chcialo wstac;-)
A teraz uciekam, bo mnie juz cztery liotery bola...
Do juterka!

Zawsze to jakas odmiana po wczorajszym doklu;-)
Ja moze jutro z rana skocze zbadac sobie prl... Jak mi sie bedzie chcialo wstac;-)
A teraz uciekam, bo mnie juz cztery liotery bola...
Do juterka!
no wlasnie mialam zapytac czy ty juz bylas a wiesz ze powinno sie badac w tym sam labol tez nie wiedzialam to mi babeczka w lab pow
no to miłej , hę hę owocnej nocki
no wlasnie wczoraj mega dolek a dzis mega power(jestem ciekawa jak dlugo ) , humory jak stara panna heeheh
buziolki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry