reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiesz moja siostra zawsze miała plamienia nawet po badaniu ginekologicznym-po prostu taki typ
ja w nastepnym tygodniu jadę na kontrolę i zobaczę co powie lekarz i może wtedy zatestuje
a tak to na razie się boję już było tyle niepowodzeń że wiesz...:(

no niektóre kobiety tak mają po prostu :sorry2: są delikatniejsze albo coś, a my jeszcze w ten dzień wieczorem bobosexami poprawiliśmy :zawstydzona/y: i znowu zakaz od ginka :-D

Lopop to fakt Kochana nie wolno się nastawiać bo potem bardziej boli, ale mimo wszystko w sercu jest odrobina nadziei ;-) dobrze że mieliście wtedy zabawny dzień, a potem przez egzamin nie miałaś czasu tak o tym myśleć :tak: może fasolka potajemnie wije sobie gniazdko niezauważona ;-) oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
no niektóre kobiety tak mają po prostu :sorry2: są delikatniejsze albo coś, a my jeszcze w ten dzień wieczorem bobosexami poprawiliśmy :zawstydzona/y: i znowu zakaz od ginka :-D

Lopop to fakt Kochana nie wolno się nastawiać bo potem bardziej boli, ale mimo wszystko w sercu jest odrobina nadziei ;-) dobrze że mieliście wtedy zabawny dzień, a potem przez egzamin nie miałaś czasu tak o tym myśleć :tak: może fasolka potajemnie wije sobie gniazdko niezauważona ;-) oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&
no wiesz w ciąży trudno się powstrzymać od bobosexów:)
masz rację myśli o fasolce zeszły na dalszy plan, tylko jakoś już się nie nastawiam bo ciągle było to samo wieć sobie spokojnie czekam
ciągną jajniki raz lewy raz prawy ale sama wiesz że tak może być bo przecież biorę lutkę i estrofem więc to może być skutek hormonów
chociaż super by było jakby sie wreszcie udało
mój M twierdzi że teraz na pewno to jest to- no zobaczymy
zmykam przyrządzić mojej rybce owsianeczkę bo uwielbia
udanego wyjazdu tylko bądź w cieniu bo słońce szkodzi mamusiom z brzuszkami:) wypoczynku życzę:)

no wiesz w ciąży trudno się powstrzymać od bobosexów:)
masz rację myśli o fasolce zeszły na dalszy plan, tylko jakoś już się nie nastawiam bo ciągle było to samo wieć sobie spokojnie czekam
ciągną jajniki raz lewy raz prawy ale sama wiesz że tak może być bo przecież biorę lutkę i estrofem więc to może być skutek hormonów
chociaż super by było jakby sie wreszcie udało
mój M twierdzi że teraz na pewno to jest to- no zobaczymy
zmykam przyrządzić mojej rybce owsianeczkę bo uwielbia
udanego wyjazdu tylko bądź w cieniu bo słońce szkodzi mamusiom z brzuszkami:) wypoczynku życzę:)

Faceci czasem to wiedzą ;-)

dziękujemy, na pewno nie będziemy smażyć się na słoneczku :no: tylko w cieniu na leżaczku z książką :tak: a fasolka niech troszkę jodu powdycha ;-)

smacznej owsianki ;-)

Dobry!:-)
no wlasnie mialam zapytac czy ty juz bylas a wiesz ze powinno sie badac w tym sam labol tez nie wiedzialam to mi babeczka w lab pow
no to miłej , hę hę owocnej nocki
No ja wiedzialam. Ale sie dzisiaj nie wybralam, bo mi sie nie chcialo wstac, a krew pobieraja tylko do godz 9... ALe jutro pojde juz bankowo:tak:
raczej nie niestety :no: ale to tylko 3 dni ;-)
Ja wyjezdzam na 7 dni - 7 dni bez Was!:szok: Jak ja to przezyje?!;-)
I nie bede wiedziala, jak po wizycie Lopop (za ktora caly czas trzymam)

Dobry!:-)
No ja wiedzialam. Ale sie dzisiaj nie wybralam, bo mi sie nie chcialo wstac, a krew pobieraja tylko do godz 9... ALe jutro pojde juz bankowo:tak:

Ja wyjezdzam na 7 dni - 7 dni bez Was!:szok: Jak ja to przezyje?!;-)
I nie bede wiedziala, jak po wizycie Lopop (za ktora caly czas trzymam)

Witaj Maćku :-p

kiedy wyjeżdżasz:confused: jak to nie dowiesz się co po wizycie przecież Lopop na pewno wyśle Ci eska :tak: założę się że będziesz wiedziała wcześniej niż my wszystkie ;-):-D

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wwwwwwwrrrrrrrrrrrr chyba się zaraz ugryzę w d**kę :wściekła/y: właśnie chciałam zgrać kumpeli zdjęcia z kompa na pędraka i szukam go i szukam a ja go cały czas noszę w torebce i jak byłam w sobotę na usg to on tez tam był a ginek się pytał czy mam bo chciałam nagrać usg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja że nie mam wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale jestem zła na siebie, tak już by R zobaczył małego groszka :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witaj Maćku :-p

kiedy wyjeżdżasz:confused: jak to nie dowiesz się co po wizycie przecież Lopop na pewno wyśle Ci eska :tak: założę się że będziesz wiedziała wcześniej niż my wszystkie ;-):-D

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wwwwwwwrrrrrrrrrrrr chyba się zaraz ugryzę w d**kę :wściekła/y: właśnie chciałam zgrać kumpeli zdjęcia z kompa na pędraka i szukam go i szukam a ja go cały czas noszę w torebce i jak byłam w sobotę na usg to on tez tam był a ginek się pytał czy mam bo chciałam nagrać usg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja że nie mam wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale jestem zła na siebie, tak już by R zobaczył małego groszka :wściekła/y:
Wyjezdzam w poniedzialek skoro swit:tak:
Ale ja nie rozdaje obcym ludziom nr tel;-) Ale chyba bede musiala zaczac:-D

A co do pendraka - moj brat ma takie powiedzenia "Kto sie pi.... urodzil, kanarkiem nie zdechnie":-p;-)

reklama
Wyjezdzam w poniedzialek skoro swit:tak:
Ale ja nie rozdaje obcym ludziom nr tel;-) Ale chyba bede musiala zaczac:-D

A co do pendraka - moj brat ma takie powiedzenia "Kto sie pi.... urodzil, kanarkiem nie zdechnie":-p;-)

Obcym no wiesz :szok::baffled:

:-D:-D:-D:-D:-D Twój brat ma świętą rację :-D:-D:-D:-D:-D

no mam nadzieję, że uda nam się jeszcze w niedziele poklikać :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry