reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Zbierac sie powoli... Jade do rodzicow na dzialke. Moze sie troche opale...:dry:

;-)Tylko się nie spiecz na raka :-D

ja wczoraj troszkę posiedziałam na działce u teściów, ale ja preferuje opalanie pod jabłonką ;-) może dlatego wiecznie jestem blada :-D:-D

ja chyba tez powoli biorę się za jakąś robotę bo siedzę z nosem w monitorze od rana a tu wszystko odłogiem leży :-D

Buziaki :-p

Czesc Słoneczka jak tam u Was się sprawy miewają??
Trzymam kciukolki za te letnie fasolki. Ja sie mało odzywam bo juz nie am tyle energii ;-)wręcz przeciwnie zmierzła jestem jak osa ;-)

ellooo

Witaj Pajeczko
Hej Lopciu za duzo na tych zakupach nie szlej :)
Maćku tez znam to powiedzenie heheh , no ja jak wyjade to tez bede miała ograniczony dostęp ale wezmę antenke zewnetrz do bluconekta i moze mi sie uda troszku poklikać

ja jutro bede u siebie na działce i tez bede sie opalać tez pod jabłonką heheh nie lubie tak sie prazyc

hej dziolchy co tam nowego slychac???? ja mam miec dni plodne za pare dni tylko ze mam czas wydluzony no poniewaz licze co 30 i co 37 dni wiec mamy co robic z mezusiem hahahah..... trzymam kciuki za was kochane noi te ktore juz osiagnely pol mety.....:-):-):-):-)wieczorkiem bede pa

no mysle ze przylezie szybciutko i akurat trafimy :)

ja też zaczęłam ziółkować w tym cyklu :tak: liczę, że pomorze :tak:

Scully mam nadzieje że szybko 6 odratujecie i ból minie. Ja też dzisiaj jadę do zębologa :-( mam nadzieje że mnie nie zaskoczy niczym niemiłym.

boli jeszcze ząbek, ale mniej :sorry2: w poniedziałek zamyka mi kanał więc proszę trzymajcie kciukaski :tak:

Ja chcialam jechac nad morze, ale M sie nie zgodzil:no: Jedziemy w gory... Ale nastepnym razem to ja bede decydowac;-)

a w jakie góry :confused: bo MY KOCHAMY GÓRY :tak:

Chyba jestem chora psychicznie:ninja2: - od wczoraj co chwile czuje, ze mi cos po nodze chodzi a nic tam nie ma:szok: Moze mam jakiegos robala?:shocked2:

:-D ja tak mam jak zobaczę komara :tak: wydaje mi się, że już mnie gryzie i wszystko mnie swędzi ;-)

:-) wstałam :-) ja się kąpię normalnie...często napuszczam sobie wannę wody i się moczę :-) super relaks i Szymon też lubi bo jak kończę to czuję te jego małe tupiące nóżki.
ja dzisiaj rozpoczęłam 6 miesiąc ciąży, a dopiero co doszukiwałam się plusika na teście :-D

marzę o takim tuptusiu brzuszkowym :sorry2: leci ten czas... :sorry2:

Czesc Słoneczka jak tam u Was się sprawy miewają??
Trzymam kciukolki za te letnie fasolki. Ja sie mało odzywam bo juz nie am tyle energii ;-)wręcz przeciwnie zmierzła jestem jak osa ;-)

niedługo i foteczkę nam tu wrzucisz :tak: pozdrawiam gorąco i trzymam mocno kciukaski za poród :tak::-) u mnie niestety lipa... czekam nadal na fasolkę :sorry2:

hej dziolchy co tam nowego slychac???? ja mam miec dni plodne za pare dni tylko ze mam czas wydluzony no poniewaz licze co 30 i co 37 dni wiec mamy co robic z mezusiem hahahah..... trzymam kciuki za was kochane noi te ktore juz osiagnely pol mety.....:-):-):-):-)wieczorkiem bede pa

my też niedługo zaczynamy dni płodne :tak: masakra jest taka, że wg moich wykresów cykli owulacja wystąpiła od 15 dc do max 48 dc :sorry2: i jak tu trafić :confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
Scully a u Ciebie to takie normalne te dlugie cykle są?? lekarz robił Ci monitoring?? miałas moze stymulacje?? bo tak jak patrze to Ty masz podobne cykle do moich :sorry2:
Nie dziekuje kciukaski bardzo się przydadzą:)

reklama
no ja tam jakis czas bylam , ide sobie ziolka zaparzyc z łyzeczki heheh bo wiesz macku ja wczoraj to sobie z łychy je zrobiłam ale zakrecona jestem boszeeeee
no ja to ten 2 cykl to robilam sobie z czubatej lyzeczki zawsze bo 1 cykl to z plaskiej pilam
no wiesz w ciąży trudno się powstrzymać od bobosexów:)
masz rację myśli o fasolce zeszły na dalszy plan, tylko jakoś już się nie nastawiam bo ciągle było to samo wieć sobie spokojnie czekam
ciągną jajniki raz lewy raz prawy ale sama wiesz że tak może być bo przecież biorę lutkę i estrofem więc to może być skutek hormonów
chociaż super by było jakby sie wreszcie udało
mój M twierdzi że teraz na pewno to jest to- no zobaczymy
zmykam przyrządzić mojej rybce owsianeczkę bo uwielbia
udanego wyjazdu tylko bądź w cieniu bo słońce szkodzi mamusiom z brzuszkami:) wypoczynku życzę:)
on tak twierdzi bo pewnie niechcial by drugio raz dzialac w kibelku u gina hihihihi ale oby mial racje ;-)
Witaj Maćku :-p

kiedy wyjeżdżasz:confused: jak to nie dowiesz się co po wizycie przecież Lopop na pewno wyśle Ci eska :tak: założę się że będziesz wiedziała wcześniej niż my wszystkie ;-):-D

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wwwwwwwrrrrrrrrrrrr chyba się zaraz ugryzę w d**kę :wściekła/y: właśnie chciałam zgrać kumpeli zdjęcia z kompa na pędraka i szukam go i szukam a ja go cały czas noszę w torebce i jak byłam w sobotę na usg to on tez tam był a ginek się pytał czy mam bo chciałam nagrać usg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja że nie mam wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale jestem zła na siebie, tak już by R zobaczył małego groszka :wściekła/y:
kochana chyba niema takiej kobiety ktora wiedzialaby dokladnie co ma w swojej torebce ;-)
no juz bym chciała bo koncówka jest naprawde męcząca - teoretycznie wracaja mi objawy z I trymestru :-p
ty sie kochana niespoiesz niech sebus siedzi sobie jeszcze 40 dni kazdy dzien w brzuszku jest bezcennt=y i daje dzidzi wieksze szanse na lepszy i latwiejszy strart :-) zycze lekkiego porodu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry