maćku
Moderatorka
Zbierac sie powoli... Jade do rodzicow na dzialke. Moze sie troche opale...Obcym no wiesz
Twój brat ma świętą rację
![]()
no mam nadzieję, że uda nam się jeszcze w niedziele poklikać![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zbierac sie powoli... Jade do rodzicow na dzialke. Moze sie troche opale...Obcym no wiesz
Twój brat ma świętą rację
![]()
no mam nadzieję, że uda nam się jeszcze w niedziele poklikać![]()

Zbierac sie powoli... Jade do rodzicow na dzialke. Moze sie troche opale...![]()

Czesc Słoneczka jak tam u Was się sprawy miewają??
Trzymam kciukolki za te letnie fasolki. Ja sie mało odzywam bo juz nie am tyle energii ;-)wręcz przeciwnie zmierzła jestem jak osa ;-)
i już niedługo będziesz tulić Sebusia w ramionach ;-)Pajeczko Witaj, ale Tobie to już niewiele zostałoi już niedługo będziesz tulić Sebusia w ramionach ;-)

no mysle ze przylezie szybciutko i akurat trafimy![]()
liczę, że pomorze 
Scully mam nadzieje że szybko 6 odratujecie i ból minie. Ja też dzisiaj jadę do zębologa :-( mam nadzieje że mnie nie zaskoczy niczym niemiłym.
w poniedziałek zamyka mi kanał więc proszę trzymajcie kciukaski 
Ja chcialam jechac nad morze, ale M sie nie zgodzilJedziemy w gory... Ale nastepnym razem to ja bede decydowac;-)
bo MY KOCHAMY GÓRY 
Chyba jestem chora psychicznie- od wczoraj co chwile czuje, ze mi cos po nodze chodzi a nic tam nie ma
Moze mam jakiegos robala?
![]()
ja tak mam jak zobaczę komara
wydaje mi się, że już mnie gryzie i wszystko mnie swędzi ;-):-) wstałam :-) ja się kąpię normalnie...często napuszczam sobie wannę wody i się moczę :-) super relaks i Szymon też lubi bo jak kończę to czuję te jego małe tupiące nóżki.
ja dzisiaj rozpoczęłam 6 miesiąc ciąży, a dopiero co doszukiwałam się plusika na teście![]()
leci ten czas... 
Czesc Słoneczka jak tam u Was się sprawy miewają??
Trzymam kciukolki za te letnie fasolki. Ja sie mało odzywam bo juz nie am tyle energii ;-)wręcz przeciwnie zmierzła jestem jak osa ;-)
pozdrawiam gorąco i trzymam mocno kciukaski za poród
:-) u mnie niestety lipa... czekam nadal na fasolkę 
hej dziolchy co tam nowego slychac???? ja mam miec dni plodne za pare dni tylko ze mam czas wydluzony no poniewaz licze co 30 i co 37 dni wiec mamy co robic z mezusiem hahahah..... trzymam kciuki za was kochane noi te ktore juz osiagnely pol mety.....:-):-):-):-)wieczorkiem bede pa
masakra jest taka, że wg moich wykresów cykli owulacja wystąpiła od 15 dc do max 48 dc
i jak tu trafić 

no ja to ten 2 cykl to robilam sobie z czubatej lyzeczki zawsze bo 1 cykl to z plaskiej pilamno ja tam jakis czas bylam , ide sobie ziolka zaparzyc z łyzeczki heheh bo wiesz macku ja wczoraj to sobie z łychy je zrobiłam ale zakrecona jestem boszeeeee
on tak twierdzi bo pewnie niechcial by drugio raz dzialac w kibelku u gina hihihihi ale oby mial racje ;-)no wiesz w ciąży trudno się powstrzymać od bobosexów
masz rację myśli o fasolce zeszły na dalszy plan, tylko jakoś już się nie nastawiam bo ciągle było to samo wieć sobie spokojnie czekam
ciągną jajniki raz lewy raz prawy ale sama wiesz że tak może być bo przecież biorę lutkę i estrofem więc to może być skutek hormonów
chociaż super by było jakby sie wreszcie udało
mój M twierdzi że teraz na pewno to jest to- no zobaczymy
zmykam przyrządzić mojej rybce owsianeczkę bo uwielbia
udanego wyjazdu tylko bądź w cieniu bo słońce szkodzi mamusiom z brzuszkamiwypoczynku życzę
![]()
kochana chyba niema takiej kobiety ktora wiedzialaby dokladnie co ma w swojej torebce ;-)Witaj Maćku
kiedy wyjeżdżaszjak to nie dowiesz się co po wizycie przecież Lopop na pewno wyśle Ci eska
założę się że będziesz wiedziała wcześniej niż my wszystkie ;-)
wwwwwwwrrrrrrrrrrrr chyba się zaraz ugryzę w d**kę
właśnie chciałam zgrać kumpeli zdjęcia z kompa na pędraka i szukam go i szukam a ja go cały czas noszę w torebce i jak byłam w sobotę na usg to on tez tam był a ginek się pytał czy mam bo chciałam nagrać usg
a ja że nie mam wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale jestem zła na siebie, tak już by R zobaczył małego groszka
![]()
ty sie kochana niespoiesz niech sebus siedzi sobie jeszcze 40 dni kazdy dzien w brzuszku jest bezcennt=y i daje dzidzi wieksze szanse na lepszy i latwiejszy strart :-) zycze lekkiego porodu :-)no juz bym chciała bo koncówka jest naprawde męcząca - teoretycznie wracaja mi objawy z I trymestru![]()