reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mój też woli bardziej moich rodziców od swojej mamy:):)
Mój swojej wręcz nie cierpi a jest jedynakiem:szok:

witam sie ponownie

pewnie bedzie mi robil doplera czy jakos tak , badanie polega na sprawdz zyl ( zylaki i te sprawy , dostalam skierowanie co mi tak nogi mocnospuchly )
i sama zjadlas te nalesniki ???? oj ty

witaj slonko :)
widac ze wsio ok z Tobą :) moze tylko ta prl za wysoka troszku , ale spoko ja mialam wiecej takze wszystko bedzie dobrze :)

dziex , ale nie trzymaj , niestety nie ma za co :( chyba nie pora

witaj lopciu babolku , ale dostalas powera :) ale mi znowu narobilas apetytu na ogorki , jak ja uwielbiam ( zreszta lubie kwaśne :))
A dlaczego nie???? Chce być pierwsza:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie ponownie

pewnie bedzie mi robil doplera czy jakos tak , badanie polega na sprawdz zyl ( zylaki i te sprawy , dostalam skierowanie co mi tak nogi mocnospuchly )
i sama zjadlas te nalesniki ???? oj ty

witaj slonko :)
witaj lopciu babolku , ale dostalas powera :) ale mi znowu narobilas apetytu na ogorki , jak ja uwielbiam ( zreszta lubie kwaśne :))
Aham...

A propo ogorkow - rodzice wlasnie przywiezli z dzialki 6 skrzynek:szok:

Matko - Ty jeszcze pamietasz takie teleturnieje?:-D

Zaprawianie mnie moze ominie, bo przeciez pracuje od 9 do 17:tak:

utkwił mi zonk hehehe , w lasnie mialam sie pytac czy jeszcze pracujesz , tzn do kiedy

Poziomki - juz nie wiadomo co myslec co mowic , porazka i tyle

Lopciuuuuu co tak cicho siedzisz ????? no tak uciekla

macku mialam tobie powiedziec ze jak bylismy znajomych , to laseczka obok jest w ciazy w 3 mies i martwia sie bo wyszlo ze ma jakies probl z tarczyca , ale wiesz tak nie do konca uslyszalam jakie bo mowila kumpela to swojej mamie , ale pomyslalm sobie ze i z tarczyca idzie, to ja sie pytam , a my ???to co dziwne to wszystko , innym i wysok prl nie przeszkadza to ja juz k...... nic nie kumam :(

Ostatnia edycja:
coreczka???pomyslicie ze jestem wredna matka ze tak pisze ale ostatnio to nie coreczka tylko mala bestia od 2-3 tygodni zrobila sie taka wredna paskudna pyskata zarozumiala i robiaca na zlosc ze szok sama niewiem co sie dzieje i jak juz mam z nia postepowac ona nic niebedzie robic nigdzie niebedzie szla odzywa sie do mnie jak do smarkuli wiem ze niby niepowinnam sie denerwowac ale ostatnio robi wszystko zebym ja i maz denerwowali sie jak najwiecej normalnie ostatnio przy niej to nawet super niania by wymiekla takie szopy odwala i zachowoje sie jakby sie cofala w rozwoju zaczela popuszczac w majtki bo jej sie niechce do kibelka isc i ciagle mowi ze nic nieumie i niebedzie tego robic bo nieumie i koniec ado niedawna robila wszystko sama byla prawie calkowicie samodzielna juz niemam na nia sily :-(

a to tak z tego co opowiadasz wyglada na typowy-ksiazkowy przyklad dziecka, ktore jest zestresowane nowa sytuacja i sobie z nia srednio radzi. Zazwyczaj rada jest taka, zeby na spokojnie z dzieckiem pogadac, opowiedziec jak to fajnie miec rodzenstwo, i zapewniac, ze tata, mama i wszystkie ciocie, babcie i dziadkowie kochaja caly czas mocno, dac brzuszek podotykac itp. Tak zeby na spokojnie, powoli i cierpliwie oswajac dziecko z nowa rzeczywistoscia. U starszych dzieci baardzo czesto pojawiaja sie problemy ze szkola, agresja itp. Ale wszystko da sie okielznac tylko trza na czas dzialac :)

reklama
hejka wieczorowo
kochana ja tylko na chwilę bo padnięta jestem-ogóreczki zaprawione i jabłuszka w kompociku siedzą już w piwnicy:)
chatka posprzątana - i padam na ... nos
zabka kochana malej przejdzie to taki wiek potem z tego wyrastają ale tłumacz spokojnie no a jak nie to wiesz ..... :-pklapsik lekki na pobudzenie:-p krążenia u córki może wiedza napłynie do główki:-p
nie wiem co Tobie poradzić bo to trzeba zobaczyć i wtedy dawać jakieś porady a może się nudzi i stąd te jej wybuchy??wtedy czasem dzieciaki robią się nieznośne:baffled:
na nia juz niedzialaja zadne moje tlumaczenia na spokojnie ani klaps choc robie to bardzo czesto a jak cos nabroi to sie z trego cieszy niewiem moze to znowu to glupie gadanie tescia na nia wplywa te jego teksty ZLOSC SIE NIESLUCHAJ ICH TY MOZESZ WSZYSTKO i takie tam podobne ale czasem tez mi sie wydaje ze to juz brak przedszkola brak zajecia przez kilka godzin dziennie bo mi juz sie pomysly koncza
Aham...

A propo ogorkow - rodzice wlasnie przywiezli z dzialki 6 skrzynek:szok:
my tez mamy duzo jakis kawalek ziemi 100 m na 100 m obsadzone ogorami :-)

ja zmykam spac dzidzia sie kula w brzuszku wiec zmykam naciesze sie nia to taki mile zakonczenie dnia :-) chyba dzidzia poprawia mi humor ktoey popsola starsza siostra ;-) dobranoc kochane jutro wpadne i nadrobie zaleglosci z nocy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry