reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dzięwczęta :-D
znow długo mnie nie bylo...
ostatnio krzyż bolal niemilosiernie a teraz jakis bol posladka od paru dni i chodze po lekarzach....
co tam u Was to czytam- raczej na bieżąco :tak:
i cały czas mocno trzymam kciuki!!!!

a co do nalesników to za mna tez chodza od tygodnia i musze sobie zrobic.... :-)

ale wizyta u gina dopiero 31 sieprnia ...
jeszcze tylko badania nasienia u mojego P.... ale cos sie chlopak osiaga... troche sie wkurzylam i mu powiedzialam ze jak nie chce dziecka to niech powie bo ja latam po lekarzach a on chyba ma to w nosie... oczywiscie powiedzial ze gadam glupoty....
dobrze ze od 14 jade na urlop..... i juz sie doczekac nie moge...
Zostawilam Ci notke na 28dni.

Moj tez niby nie chcial sie zbadac, ale chyba przemyslal sprawe i w miare szybko sie wybral. Moze Twoj tez sie wybierze skoro Ty juz jestes przebadana:tak:

reklama
Dobry!
Jakos nie wierze, ze tego doczekamy... Moze nasze dzieci;-)

No to czekamy z Wami dziewczyny i zaciskamy kciukasy:tak:

Musze Wam sie pochwalic moim dzisiejszym sukcesem - udalo mi sie zarejestrowac do endokrynologa!!! Na fundusz!
To nic, ze na 21.10. i w lesznie (60 km ode mnie);-)

ale zawsze to na nfz ;p

ostatnio krzyż bolal niemilosiernie a teraz jakis bol posladka od paru dni i chodze po lekarzach....

a co do nalesników to za mna tez chodza od tygodnia i musze sobie zrobic.... :-)

wczoraj bylam na badaniach i oto moje wyniki

(badania zrobione w 26dc):
TSH 1,810 mikrolU/ml
normy: 0,27 – 4,2
FSH 2,8 mikroIU/ml
normy:
f.folik. 3,5-12,5
f. owul. 4,7-21,5
f. lut. 1,7- 7,7
LH 5,06 mU/ml
normy:
f.folik. 2,4 – 12,6
f. owul. 14,0 – 95,6
f. lut. 1,0 – 11,4
ciąża 215,0 – 4300,0
E2 120,8 pg/ml
normy:
f.folik. 12,5 – 166,0
f. owul. 85,5 – 498,0
f. lut. 43,8 – 211,0
ciąża 215,0 – 4300,0
PRL 23,85 ng/ml
normy: 4,79 – 23,3
Progesteron 10,63 ng/ml
normy:
f.folik. 0,2 – 1,5
f. owul. 0,8 – 3,0
f. lut. 1,7 – 27,0
ciąża I trym. 16,4 – 48,6
ciąża II trym 19,7 – 51,7
ciąza III trym 25,3 – 93,4

jeszcze tylko badania nasienia u mojego P.... ale cos sie chlopak osiaga... troche sie wkurzylam i mu powiedzialam ze jak nie chce dziecka to niech powie bo ja latam po lekarzach a on chyba ma to w nosie... oczywiscie powiedzial ze gadam glupoty....

he kochana gdzie byłas tyle czasu ;p

Zostawilam Ci notke na 28dni.

Moj tez niby nie chcial sie zbadac, ale chyba przemyslal sprawe i w miare szybko sie wybral. Moze Twoj tez sie wybierze skoro Ty juz jestes przebadana:tak:
mam nadzieje ze sie zbada na na 31 jak pojde musze miec tez jego wyniki...
dzieki zaraz zerknę... :)
ale zawsze to na nfz ;p

he kochana gdzie byłas tyle czasu ;p

a podczytuje Was ale jakos mi weny brak...
śliczne te ciuszki tosiu kuppujesz :) ja tak mojej 2 letnij chrzesnicy kupuje :) i tez mam frajde... ale chcialabym dla swojego babla....

Żabko miałam iść ale zobaczyłam rano jeszcze przybrudzony śluzik na papierze i wolałam się wstrzymać.
Nie chciałam dostać @ przed wynikami bety.
Jak narazie nic się nie rozkręca i nawet ustąpiła ból brzucha, a w sob mam max termin @ więc doszliśmy z M do wniosku że jak do pon się nic nie zdarzy to idziemy na bete:tak:
no to czekam na jutrzejszego sikacza i poniedzialkowa betke :-)
Dobry!
Jakos nie wierze, ze tego doczekamy... Moze nasze dzieci;-)

No to czekamy z Wami dziewczyny i zaciskamy kciukasy:tak:

Musze Wam sie pochwalic moim dzisiejszym sukcesem - udalo mi sie zarejestrowac do endokrynologa!!! Na fundusz!
To nic, ze na 21.10. i w lesznie (60 km ode mnie);-)
a mi sie dzi udalo zarejestrowac na usg polowkowe na 26 sierpnia ale to i tak sukces bo u nas ostatnio czeka sie po 2 miesiace na wolny termin

wczoraj bylam na badaniach i oto moje wyniki

(badania zrobione w 26dc):
TSH 1,810 mikrolU/ml
normy: 0,27 – 4,2
FSH 2,8 mikroIU/ml
normy:
f.folik. 3,5-12,5
f. owul. 4,7-21,5
f. lut. 1,7- 7,7
LH 5,06 mU/ml
normy:
f.folik. 2,4 – 12,6
f. owul. 14,0 – 95,6
f. lut. 1,0 – 11,4
ciąża 215,0 – 4300,0
E2 120,8 pg/ml
normy:
f.folik. 12,5 – 166,0
f. owul. 85,5 – 498,0
f. lut. 43,8 – 211,0
ciąża 215,0 – 4300,0
PRL 23,85 ng/ml
normy: 4,79 – 23,3
Progesteron 10,63 ng/ml
normy:
f.folik. 0,2 – 1,5
f. owul. 0,8 – 3,0
f. lut. 1,7 – 27,0
ciąża I trym. 16,4 – 48,6
ciąża II trym 19,7 – 51,7
ciąza III trym 25,3 – 93,4

to mu powiedz ze jak niechce to pojdziesz sobie do banku spermy po dawce nasienia ihihihihi to odrazu poleci sie zbadac

reklama
pewno że dasz rade :) czego sie dla fasolinki nie robi :)
a jak córeczka???
coreczka???pomyslicie ze jestem wredna matka ze tak pisze ale ostatnio to nie coreczka tylko mala bestia od 2-3 tygodni zrobila sie taka wredna paskudna pyskata zarozumiala i robiaca na zlosc ze szok sama niewiem co sie dzieje i jak juz mam z nia postepowac ona nic niebedzie robic nigdzie niebedzie szla odzywa sie do mnie jak do smarkuli wiem ze niby niepowinnam sie denerwowac ale ostatnio robi wszystko zebym ja i maz denerwowali sie jak najwiecej normalnie ostatnio przy niej to nawet super niania by wymiekla takie szopy odwala i zachowoje sie jakby sie cofala w rozwoju zaczela popuszczac w majtki bo jej sie niechce do kibelka isc i ciagle mowi ze nic nieumie i niebedzie tego robic bo nieumie i koniec ado niedawna robila wszystko sama byla prawie calkowicie samodzielna juz niemam na nia sily :-(

lece umyc mojego malego binladena wroce za pare minut

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry