Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekam az splyna wszystkie wyniki i wtedy mam zadzwonic(tzn wszystkie ktore mialy dzis splynac).oczywiscie na bete nie moge sie doczekac choc podejrzewam ze znow nici.no a potem lece do lekarza niech cos przepisuje.dziwi mnie bo przeciez lykam witaminy ale moze to za malo?troche sie denerwuje choc niektore wyniki sa ok.teraz mi przyszlo na tarczyce chyba i sa okEijf polknij zelazo i czekaj.
Blizniaki to miszane raz poprosze.
Robale przekaz mi troszke Twej wielkiej sily. Nie wiesz jak tego potrebuje. Wsparcie od kogos z Polski, ktory zna realia tego kraju z depresja.
, ja dzięki mojemu mężowi ją odnalazłam. Twoje i innych dziewczyn starania nie pójdą na marne. Trzeba myśleć pozytywnie, dać sobie na luz, z myśleniem " czy już jestem ". Widocznie należymy do kobiet które trudniej zachodzą w ciążę, ale zajdą. Prędzej czy później zajdziemy, jeszcze będziemy się cieszyć i ganiać za pociechami naszymi, ja nie ukrywam, od kąd straciłam dziecko kupuję dla następnego coś drobnego. ( w sumie mam już całą wyprawkę ), to daje mi poczucie takiej pewności że będę je miała. Cieszę się bo wiem że mogę je mieć i Ty też możesz, myślmy pozytywnie, a może w tym miesiącu uda się, nim się obejrzymy będziemy wspominać jak to każda z nas martwiła się że jeszcze nie jest, dlatego ogromnie mocno trzymam kciuki za Wasze fasolki i Waszych mężów plemniczki. Uda się !!!!!!!!!!!!! 
Moja kumpela na 2 chłopców mają 1.5 miesiąca kiedyś chciała dziewczynkę mówiła,że nie chce chłopca a tu taka niespodzianka:-) 2 dostała i to na razEijf polknij zelazo i czekaj.
Blizniaki to miszane raz poprosze.