Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ach jednak już jakoś humorek sam mi się popsuł jestem nerwowa i najlepiej bym usiadła i płakała a wręcz beczała jak bóbr
podbrzusze jakoś ćmi pewnie była owu i jakoś znowu przeszła niezauważona przez armięi pewnie stąd te nerwy samoistne przez hormony
![]()

ach jednak już jakoś humorek sam mi się popsuł jestem nerwowa i najlepiej bym usiadła i płakała a wręcz beczała jak bóbr
podbrzusze jakoś ćmi pewnie była owu i jakoś znowu przeszła niezauważona przez armięi pewnie stąd te nerwy samoistne przez hormony
![]()
przykro miI mi się zepsół sie humor i to po całości
Właśnie wracam z kibelka i na wkładce miałam krew wiec @ pewnie nadchodzi i tym razem![]()
Witajcie Kochane!
Za mną najgorsza z możliwych nocy...tak źle to jeszcze nigdy nie było.
Usnęłam dopiero po godzi 4 nad ranem...a położyłam się o 23.
I tak po północy wstałam i posiedziałam na kompie, później podjęłam bezskuteczną próbę spania...o 2 znowu siedziałam na allegro aż do 3.30...koszmar normalnie tak się mordować.
Dlatego wpadam na ratującą resztki humoru kawkę do najlepszego towarzystwa!
Miłego dnia Wam życzę!
Tośka święte słowa z tym zwycięzcą! Tylko cholera dlaczego czasami życie zmusza nas do nieustannej walki.
Lopciu główka do góry!
Batonik Ty się nie lorfuj...tylko do Krk zapraszam! Już za tydzień masz wizytę :-)
kochana ja tez w pracy , co zrobic ale ty babo jeszcze jutro i laba :-)Wy tu sobie kawkujecie, a ja musze o pracy isc:-(
Milego dnia zycze!![]()
o to nawet nie wiedziałamja wit e biorę o połowy poprzedniego cyklu bez przerwyzwykła w kapsułkach - i zero objawów @ 1 szt dziennie
powiem wam że wyczytałam iz wit e ma dobry wpływa na płodnośc ;p

moze to @ jakas takaW życiu nie miałam plamień tydzień przed@
Zawsze miałam plamkę godzine przed potokiem![]()
kochana głowka do góry !!!!!ach jednak już jakoś humorek sam mi się popsuł jestem nerwowa i najlepiej bym usiadła i płakała a wręcz beczała jak bóbr
![]()
Witajcie Kochane!
Za mną najgorsza z możliwych nocy...tak źle to jeszcze nigdy nie było.
Usnęłam dopiero po godzi 4 nad ranem...a położyłam się o 23.
I tak po północy wstałam i posiedziałam na kompie, później podjęłam bezskuteczną próbę spania...o 2 znowu siedziałam na allegro aż do 3.30...koszmar normalnie tak się mordować.
Dlatego wpadam na ratującą resztki humoru kawkę do najlepszego towarzystwa!
Miłego dnia Wam życzę!
Tośka święte słowa z tym zwycięzcą! Tylko cholera dlaczego czasami życie zmusza nas do nieustannej walki.
Lopciu główka do góry!
Batonik Ty się nie lorfuj...tylko do Krk zapraszam! Już za tydzień masz wizytę :-)
, kurcze jak ja tego nie lubię !!!!!! 
Tak mi przykro:-I mi się zepsół sie humor i to po całości
Właśnie wracam z kibelka i na wkładce miałam krew wiec @ pewnie nadchodzi i tym razem![]()