reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
erbuś ale nie raz już przecież było tak że objawy były i @ się pojawiła...więc może teraz będzie na odwrót. Czego Ci życzę z całego serducha!
Ale nie ma się co nakręcać tylko pozostaje cierpliwe czekanie...

erbuś ale nie raz już przecież było tak że objawy były i @ się pojawiła...więc może teraz będzie na odwrót. Czego Ci życzę z całego serducha!
Ale nie ma się co nakręcać tylko pozostaje cierpliwe czekanie...

masz racje nie nakrecam sie tylko irytuje mnie takie czekanie , no ale nic na to nie poradze
a u Ciebie suwaczek zasuwa szokkk !!!!!!

dziex , choc nie powinnam co by nie zapeszyc
ale powiem wam babolki jestescie kochaneeeee !!!!! :)

Ostatnia edycja:
ach jednak już jakoś humorek sam mi się popsuł jestem nerwowa i najlepiej bym usiadła i płakała a wręcz beczała jak bóbr:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
podbrzusze jakoś ćmi pewnie była owu i jakoś znowu przeszła niezauważona przez armię:baffled: i pewnie stąd te nerwy samoistne przez hormony:crazy:
ach te hormony kieruja calym zyciem kobiety co cykl dzien w dzien i nawet w ciazy szaleja potem menopauza i znow dupa hormony i hormony ale damy rade lopciu dobrzeze facieci tego wszystkiego nieprzechodza bo gatunek ludzki by wyginal ;-)
I mi się zepsół sie humor i to po całości
Właśnie wracam z kibelka i na wkładce miałam krew wiec @ pewnie nadchodzi i tym razem:wściekła/y:
no to zaczniemy nowy cykl glowa do gory
W zaszłym m-cu miałam taką dziwną bo trwała 4 a nie 6-7 dni i była bardzo skąpa a normalnie to się wykrwawiam jak prosie.
Przy takim endo jak teraz miałam to powinnam mieć bardzo obfita
kochana innoscia @ sie nieprzejmoj ja zauwazylam tu na forum ze jak kobiety zaczynaja starac sie o dzidzie to kazda kolejna @ jest zupelnie inna jakby organizm wariowal ale to pewnie przez psychike

erba a czekanie nigdy nie jest fajne i ciągnie się niemiłosiernie...

żabko kiedy masz usg i rozpoznawanie płci ?
usg polowkowe mam zarejestrowane na 26 sierpnia a czy poznam plec to niestety wielka niewiadoma bo u nas na nfz niechce im sie sprawdzac bo szkoda im na to czasu :baffled::angry::wściekła/y: jakby ich zbawilo te 2 minuty ale jak mi na nfz niepowiedza to pojde prywatnie choc wolalabym niemusiec isc prywatnie bo szkoda mi kasy :-(

a kiedy ja wkoncu twoj brzusio zobacze ja moj juz pokazalam na staraczkach a twojego jeszcze niewidzialam mimo ze kiedys pisalas ze jak ja pokaze to i ty sie osmielisz :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry