erbuś ale kiedyś wkońcu musi nie przyjśćmoże to akurat teraz :-) trzymam kciukaski &&&
dzis dopiero 31 , ale wkurza mnie to na maxa
Myszko przylizie bo czuje sie taka nabrzmiala , takze mozesz puscic bo zonk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
erbuś ale kiedyś wkońcu musi nie przyjśćmoże to akurat teraz :-) trzymam kciukaski &&&
dzis dopiero 31 , ale wkurza mnie to na maxa
Myszko przylizie bo czuje sie taka nabrzmiala , takze mozesz puscic bo zonk
A ja zaryzykuje i potrzymam &&& naburmuszeńcu
W 1 ciąży nie miałam objawów i czułam się jak bym nie była w ciąży do samego końca:-) , mowie Ci kochana ze niccccc z tego bo objawów brak , a ja wierze ze powinny juz byc takie jak np bol c....w ;-)
;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7erbuś ale nie raz już przecież było tak że objawy były i @ się pojawiła...więc może teraz będzie na odwrót. Czego Ci życzę z całego serducha!
Ale nie ma się co nakręcać tylko pozostaje cierpliwe czekanie...
ach te hormony kieruja calym zyciem kobiety co cykl dzien w dzien i nawet w ciazy szaleja potem menopauza i znow dupa hormony i hormony ale damy rade lopciu dobrzeze facieci tego wszystkiego nieprzechodza bo gatunek ludzki by wyginal ;-)ach jednak już jakoś humorek sam mi się popsuł jestem nerwowa i najlepiej bym usiadła i płakała a wręcz beczała jak bóbr
podbrzusze jakoś ćmi pewnie była owu i jakoś znowu przeszła niezauważona przez armięi pewnie stąd te nerwy samoistne przez hormony
![]()
no to zaczniemy nowy cykl glowa do goryI mi się zepsół sie humor i to po całości
Właśnie wracam z kibelka i na wkładce miałam krew wiec @ pewnie nadchodzi i tym razem![]()
kochana innoscia @ sie nieprzejmoj ja zauwazylam tu na forum ze jak kobiety zaczynaja starac sie o dzidzie to kazda kolejna @ jest zupelnie inna jakby organizm wariowal ale to pewnie przez psychikeW zaszłym m-cu miałam taką dziwną bo trwała 4 a nie 6-7 dni i była bardzo skąpa a normalnie to się wykrwawiam jak prosie.
Przy takim endo jak teraz miałam to powinnam mieć bardzo obfita
usg polowkowe mam zarejestrowane na 26 sierpnia a czy poznam plec to niestety wielka niewiadoma bo u nas na nfz niechce im sie sprawdzac bo szkoda im na to czasuerba a czekanie nigdy nie jest fajne i ciągnie się niemiłosiernie...
żabko kiedy masz usg i rozpoznawanie płci ?

jakby ich zbawilo te 2 minuty ale jak mi na nfz niepowiedza to pojde prywatnie choc wolalabym niemusiec isc prywatnie bo szkoda mi kasy :-(