Scully
mamusia :)
hej dziewczyny ja właśnie zaczynam się starać o dzidziusia byłam już w ciąży ale wtedy nie było mi dane donosić ciąży to już za mną teraz zaczynam na nowo.
na pewno fasolka wróci szybciutko

Cze dziewczyny zrobiłam sikacza i jak się spodziewałam nie wyszedł
Doczytałam później że powinno się go robić w dniu spodziewanej@. Mam nadal drobniutkie plamienia właściwie tylko na papierze
Achhhh i o co kaman??????
trzymam kciukaski ;-)
ja wit e biorę o połowy poprzedniego cyklu bez przerwyzwykła w kapsułkach - i zero objawów @ 1 szt dziennie
powiem wam że wyczytałam iz wit e ma dobry wpływa na płodnośc ;p
dobrze wiedzieć

no niestety widzisz myszko takie zycie - moja mama mi kiedys powiedziała że wie że dam rade i skoro zdecydowałam sie na dziecko to tak dlugo bede walczyc az wygram - tylko ze mi powoli brakuje sił :-( w listopadzie bede 2 lata już :-(
łepek do góry
ja staram się od 06.2009 (bez wiedzy), a z wiedzą 7 cykl (czyli z temp i info o owu), jeszcze jeden cykl i jak nici to idę na badania hormonalne ;-) uda się i mi i tobie i wszystkim staraczką
mocno w to wierzę i się uda
jeszcze troszkę i będziemy ciążówkami 
3 dzień @ i jak zawsze powódź
Od dziś ziółka
... i będzie w tym cyklu fasolinka
tylko nie chciał zapeszać ;-) a niestety 12 nie może być z nami tatuś na usg i dlatego od poniedziałku zaczynam molestowanie gina co by mi samo usg zrobił wcześniej a na wizytę normalnie przyjadę w czwartek