reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczyny ja właśnie zaczynam się starać o dzidziusia byłam już w ciąży ale wtedy nie było mi dane donosić ciąży to już za mną teraz zaczynam na nowo.

na pewno fasolka wróci szybciutko :tak:

Cze dziewczyny zrobiłam sikacza i jak się spodziewałam nie wyszedł:sorry:
Doczytałam później że powinno się go robić w dniu spodziewanej@. Mam nadal drobniutkie plamienia właściwie tylko na papierze
Achhhh i o co kaman??????

trzymam kciukaski ;-)

ja wit e biorę o połowy poprzedniego cyklu bez przerwy :) zwykła w kapsułkach - i zero objawów @ 1 szt dziennie
powiem wam że wyczytałam iz wit e ma dobry wpływa na płodnośc ;p

dobrze wiedzieć :tak:

no niestety widzisz myszko takie zycie - moja mama mi kiedys powiedziała że wie że dam rade i skoro zdecydowałam sie na dziecko to tak dlugo bede walczyc az wygram - tylko ze mi powoli brakuje sił :-( w listopadzie bede 2 lata już :-(

łepek do góry :tak: ja staram się od 06.2009 (bez wiedzy), a z wiedzą 7 cykl (czyli z temp i info o owu), jeszcze jeden cykl i jak nici to idę na badania hormonalne ;-) uda się i mi i tobie i wszystkim staraczką :tak: mocno w to wierzę i się uda :tak: jeszcze troszkę i będziemy ciążówkami :-D

3 dzień @ i jak zawsze powódź :sorry: Od dziś ziółka :tak: ... i będzie w tym cyklu fasolinka :tak:

reklama
Batonik jakbym CIę nie znała to bym CI napisała że trzymam kciuki żeby się z usg udało w środę...ale przecież nawet Twój ginek wie że nie ma co dyskutować tylko trzeba zrobić :-D

Scully super podejście!

batonik ty to masz dobrze ja to pewnie bede musiala sie prosic zeby zajrzeli miedzy nogi dzidzi :-(
myszko i jak z brzusiem ;-) ty wiesz ze ja ci nieodpuszcze hihi wszystkie juz widzialam nawet rybki a twojego jeszcze nie :-D

łepek do góry :tak: ja staram się od 06.2009 (bez wiedzy), a z wiedzą 7 cykl (czyli z temp i info o owu), jeszcze jeden cykl i jak nici to idę na badania hormonalne ;-) uda się i mi i tobie i wszystkim staraczką :tak: mocno w to wierzę i się uda :tak: jeszcze troszkę i będziemy ciążówkami :-D

3 dzień @ i jak zawsze powódź :sorry: Od dziś ziółka :tak: ... i będzie w tym cyklu fasolinka :tak: [/QUOTE]

zazdroszcze optymistycznego podejścia , ale to dobrze

Maćku , Lopciu a Wy gdzie hę ???????

batonik ty to masz dobrze ja to pewnie bede musiala sie prosic zeby zajrzeli miedzy nogi dzidzi :-(
myszko i jak z brzusiem ;-) ty wiesz ze ja ci nieodpuszcze hihi wszystkie juz widzialam nawet rybki a twojego jeszcze nie :-D

on wie że ja już jak na szpilkach siedzę bo teraz najdłuższa przerwa między wizytami :tak: i usg :tak: i już przed urlopem mówił że jak będę grzeczna to powie płeć 12.08 ;-) pewnie coś już tam podejrzewał :laugh2: tylko nie chciał zapeszać ;-) a niestety 12 nie może być z nami tatuś na usg i dlatego od poniedziałku zaczynam molestowanie gina co by mi samo usg zrobił wcześniej a na wizytę normalnie przyjadę w czwartek :tak: myślę że nie da się mocno prosić :-) ;-) ostatecznie jak nie będzie mógł wcześniej to idziemy w środę prywatnie do innego na usg 3d :tak: nie mogę odebrać tej przyjemności poznania naszego skarba tatusiowi :tak:

witaj Erbuś :)

on wie że ja już jak na szpilkach siedzę bo teraz najdłuższa przerwa między wizytami :tak: i usg :tak: i już przed urlopem mówił że jak będę grzeczna to powie płeć 12.08 ;-) pewnie coś już tam podejrzewał :laugh2: tylko nie chciał zapeszać ;-) a niestety 12 nie może być z nami tatuś na usg i dlatego od poniedziałku zaczynam molestowanie gina co by mi samo usg zrobił wcześniej a na wizytę normalnie przyjadę w czwartek :tak: myślę że nie da się mocno prosić :-) ;-) ostatecznie jak nie będzie mógł wcześniej to idziemy w środę prywatnie do innego na usg 3d :tak: nie mogę odebrać tej przyjemności poznania naszego skarba tatusiowi :tak:

witaj Erbuś :)
noooo na usg 3d to juz bedzie dokladnie widac na 100% kto tam siedzi a tatus napewno sie ucieszy z widoku :-) ja bym chciala chociaz na normalne usg isc prywatnie zeby poznac plec ale niewiem jak mi z kasa wyjdzie u nas 18 bedzie lekarz ale nie ginekolog tylko zwykly taki co robi usg ale przez brzuc h i do niego ponoc kobiety chodza wlasnie tylko na usg na podanie plci i ponoc daje duzo fotek na pamiatke :-)

noooo na usg 3d to juz bedzie dokladnie widac na 100% kto tam siedzi a tatus napewno sie ucieszy z widoku :-) ja bym chciala chociaz na normalne usg isc prywatnie zeby poznac plec ale niewiem jak mi z kasa wyjdzie u nas 18 bedzie lekarz ale nie ginekolog tylko zwykly taki co robi usg ale przez brzuc h i do niego ponoc kobiety chodza wlasnie tylko na usg na podanie plci i ponoc daje duzo fotek na pamiatke :-)

mój gin ma usg 2d i robi je najpierw a potem przełącza na 3d ale nie wiem czy będzie miał wcześniej dyżur w szpitalu :/

a my zakupiliśmy sobie dziś dwie małe buteleczki tommee tippee :)

reklama
mój gin ma usg 2d i robi je najpierw a potem przełącza na 3d ale nie wiem czy będzie miał wcześniej dyżur w szpitalu :/

a my zakupiliśmy sobie dziś dwie małe buteleczki tommee tippee :)
no ja dopiero po wyplacie mam zamiar kupic juz kilka przyborow bo juz powoli co miesiac po kilka rzeczy bede kupowac zeby potemw grudniu juz nic niekupowac bo beda siweta i wydatki na swieta a w styczniu to napewno niebede po sklepach latac niema mowy no chyba ze popampersy po porodzie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry