reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej :)

mam nadzieje że dziewczyny które mierzyly mi pomoga bo dziwne chyba żeby w 4dc temp wyszła 37,2 :sorry:

witam z rana ;-)

Myszka kawa pyszna jak zawsze :tak::-)
Tośka to coś nie tak, raczej za wysoka jak na początek cyklu :sorry: ja miałam taki zwykły termometr dla dzieci z gumową końcówką, to zawsze ta końcówka cała była w psioszce :zawstydzona/y: no i mierzyłam dopóki nie zaczął piszczeć, ale gdzieś czytałam że jeśli to zwykły termometr to ok 5 min się mierzy :tak: zapisz sobie tą temp ze znakiem zapytania a jutro rano zobaczysz ;-)

reklama
witam z rana ;-)

Myszka kawa pyszna jak zawsze :tak::-)
Tośka to coś nie tak, raczej za wysoka jak na początek cyklu :sorry: ja miałam taki zwykły termometr dla dzieci z gumową końcówką, to zawsze ta końcówka cała była w psioszce :zawstydzona/y: no i mierzyłam dopóki nie zaczął piszczeć, ale gdzieś czytałam że jeśli to zwykły termometr to ok 5 min się mierzy :tak: zapisz sobie tą temp ze znakiem zapytania a jutro rano zobaczysz ;-)

no wlasnie zapisalam sobie - poczekam na scully ona jest na bieżąco w temacie heh

Dzien dobry!:-)
Dzisiaj wypije z Wami kawke. Nie ide do pracy, tylko jade do Czacza:tak:

Przed chwila zrobilam drugie podejscie do lekarza rodzinnego. ale po tym jego urlopie jest tyle ludzi, ze sobie odpuscilam... Pozniej sprobuje.
Witam się i ja i mam pytanko w zwiazku z mierzeniem temeperatury :zawstydzona/y: jak głęboko się ją mierzy - bo ja chyba dzisiaj poszałałam jakaś dziwna ta tempaeratura mi wyszła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja mam termometr rteciowy i wkladam ile wlezie;-) I trzymam 3-4 min.

hej :)

mam nadzieje że dziewczyny które mierzyly mi pomoga bo dziwne chyba żeby w 4dc temp wyszła 37,2 :sorry:
No troszke wyska ta tempka, ale wydaje mi sie, ze glebokosc nie ma tu znaczenia:no: (a Ty robilas w koncu bete? Moze to fasolka?)
A dobrze spalas?

Co to ma znaczyc?! Ja mam wolne i moge sobie z Wami posiedziec, a Was nie ma?!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!:-)
Dzisiaj wypije z Wami kawke. Nie ide do pracy, tylko jade do Czacza:tak:

Przed chwila zrobilam drugie podejscie do lekarza rodzinnego. ale po tym jego urlopie jest tyle ludzi, ze sobie odpuscilam... Pozniej sprobuje.
Ja mam termometr rteciowy i wkladam ile wlezie;-) I trzymam 3-4 min.

No troszke wyska ta tempka, ale wydaje mi sie, ze glebokosc nie ma tu znaczenia:no: (a Ty robilas w koncu bete? Moze to fasolka?)
A dobrze spalas?

Co to ma znaczyc?! Ja mam wolne i moge sobie z Wami posiedziec, a Was nie ma?!:wściekła/y:

czego się drze ja jestem ;p

robiłam bete wyszła <0,1 1,5 tyg temu
no wlasnie ja tez wsadziłam do końca i taka wysoka wyszła ;/ chyba dobrze spałam

no i gdzie polazła!!!!!

Ostatnia edycja:
o Ty babo no pewnie ze można - trzeba nawet :-) i jak tam, co u ciebie ?? myślałam o tobie ostatnio

Cześć Słoneczko! :-)
Czyżbyś myślała o mnie w miejscowości na M.,jak byłaś na wakacyjnych zakupach? :laugh2: :laugh2: :laugh2:

U mnie,hm... :sorry: Budowa pełną parą - zostały do zrobienia schody,parapety,malowanie i panele. No i można się wprowadzać. ;-) :-p
Staranka,hm... Jutro termin @. Jeśli ma przyjść,to mam nadzieję,że się nie spóźni,bo za tydzień wyjeżdżam. :-D :tak:
Pewna sprawa trochę się Nam pochrzaniła,ale powoli wychodzimy na prostą... Mam nadzieję,że jakoś to będzie. :-)
A Zuzia ostatnio stwierdziła,że będzie żużlowcem. :-D

Reszta bez zmian. :laugh2:

Cześć Słoneczko! :-)
Czyżbyś myślała o mnie w miejscowości na M.,jak byłaś na wakacyjnych zakupach? :laugh2: :laugh2: :laugh2:

U mnie,hm... :sorry: Budowa pełną parą - zostały do zrobienia schody,parapety,malowanie i panele. No i można się wprowadzać. ;-) :-p
Staranka,hm... Jutro termin @. Jeśli ma przyjść,to mam nadzieję,że się nie spóźni,bo za tydzień wyjeżdżam. :-D :tak:
Pewna sprawa trochę się Nam pochrzaniła,ale powoli wychodzimy na prostą... Mam nadzieję,że jakoś to będzie. :-)
A Zuzia ostatnio stwierdziła,że będzie żużlowcem. :-D

Reszta bez zmian. :laugh2:

trzymam kciuki zeby @ nie przylazła !!!!! a budowa no kochana czekamy na fotki :) powiedz gdzie jedziecie na urlopik ??

reklama

Jedziemy sobie w piątek i wracamy w niedzielę. :-) Może nie tyle,co urlop,ale taki weekend w ramach 1szej rocznicy ślubu. :-D Do Łagowa Lubuskiego - tam gdzie się zawsze odbywało "Lubuskie Lato Filmowe". :-) Piękna okolica - poniżej link. :-)

Aktualności

zazdroszcze tez bym pojechala gdzie odreagowac

zobacz Agutka maćku tak krzyczała ze nie ma z kim kawy pic a teraz co poszła sobie ;-) czarownica

Agutka powiem ci w sekrecie że umówilam sie do gamety w gdyni - chyba nie dam rady czekac miesiac na wizyte w invicie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry